Bugün de pazartesi
Geçsin günler minnoşum gelsin artık :))
Günaydınnn
Kızlar merhaba. Dün saçımı kestirdim baya rahatladım. Tutam tutam dökülüyordu dökülme hemencik kesildi
selam kızlar
ben tahlil yaptırmıştım fsh prolaktin estradiol amh falan
hepsi iyi çıktı çok şükür amh biraz yüksek çıktı ama referans değerin az üstü
doktor düşük olmasından yüksek olması çok iyi dedi
yumurtlama günü de baktı ultrasondan 2 tane oluşmuş yumurta dedi
ama biz korunmaya başladık yine
şuan cesaret edemiyorum yine ama en azından sıkıntım yokmuş onu gördüm kafam rahat beklicem
evet tatlım yaaaa şu pazartesiler beni benden alıyor, nolur hemencecik cuma olsa
az kaldı canım, dirennasılsın kendini nasıl hiseediyorsun?
Bi rahatlama geldi üstüme 38. Haftayı görünce :) şu haftayıda atlatayım hayırlısıyla sonra saldım çayıra modunda dolanıcam :) ağrım sızım yok çok şükür,son bikaç gün biraz yoğun geçti ondan farkedememişte olabilirim :))evet tatlım yaaaa şu pazartesiler beni benden alıyor, nolur hemencecik cuma olsa
az kaldı canım, dirennasılsın kendini nasıl hiseediyorsun?
ohh iyi gelmiştir değişiklik doktoruna gittiğinde bahset saç dökülmelerinden, vitamin takviyesi yapar belki
çok iyi canım daha ne olsun. gönül rahatlığıyla bekleyebilirsin şimdi
bana her gün cumartesigeçen hafta rahatsızdım 2 gün rapor alıp evde geçirdim. bu sabah 37,8 ateşle daha yeni rapor aldım yine alınmaz millet ne der diye okula gittim. öğlene kadar dayanabildim. 3 gün rapor alıp eve geldim yine
maşallah canım bitirdin artık sen, darısı bizim başımıza. çok şükür benimde bir rahatsızlığım yok sadece çok çabuk yoruluyorum ve sürekli uyku modundayım resmen hamileliğimin ilk aylarına döndüm :)Bi rahatlama geldi üstüme 38. Haftayı görünce :) şu haftayıda atlatayım hayırlısıyla sonra saldım çayıra modunda dolanıcam :) ağrım sızım yok çok şükür,son bikaç gün biraz yoğun geçti ondan farkedememişte olabilirim :))
Sen nasılsın,var mı sıkıntın ?
Spinal sezeryan olacak doğum. Sezeryan benim tercihim,normal doğum istemiyorum. Gün vermedi,her hafta gidiyorum kontrole sancı bekliycez diyor. Son güne kadar dursun erkenden almayalım diyor. Sancım gelince alacak bebişi inşallah :)tatlım doktorun doğum ile ilgili birşey dedi miYsmdfn
Spinal sezeryan olacak doğum. Sezeryan benim tercihim,normal doğum istemiyorum. Gün vermedi,her hafta gidiyorum kontrole sancı bekliycez diyor. Son güne kadar dursun erkenden almayalım diyor. Sancım gelince alacak bebişi inşallah :)
Sen nasıl düşünüyorsun ?
Ben korkuyorum normalden,hiç o cesaret yok bende.. Hayırlısı olsun artık doğacaklar bi şekilde :) ben daha hiç nts ye girmedim :)) bikere benim işim vardı diğerindede doktor söylemedi belki bu hafta gittiğimde olabilir :))ben normal istiyorum ama istemenin mahsuru yok tabi :) sezeryana yönlendiren teyzemler daha çok, kendini hazırlamış olursun tarihin belli olunca diyorlar sürekli tetikte kalmazsın bu daha iyi olur senin için diyorlar. doktorum şuan için normal doğuma bir engel olmadığını son ana kadar böyle giderse kararı bana bıraktığını söylüyor, ama o da haftasının dolmasını bekleriz kendi gelmek için acele etmediği sürece diyor :) hiç sancın çıktı mı nst de?
Canım sen daha yeni yeni hissediyorsundur.. Günlerce hissetmediğim oluyodu benimde,gün içinde hareket ediyodur o. Sen hareketliyken farketmiyorsundur. Ben gün içinde ayakta koşturmacadan hiç hissetmiyordum,ancak akşam uzanırken kıpırdarsa farkediyordum. 30 lu haftalardan sonra hareket takibi yapman lazım,hiç kafanı bulandırma. Tatlı ye soluna yat hiç için rahat etmeyecekse git doktora ama korkulacak bişey yok..Kızlar Bebeğin hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra hiç bi gün boyunca oynamadığı oldu mubugün hiç hareket etmedi çok korkuyorum
Rahatladım ya teşekkür ederim canım işte ne biliyim bi oynasa da rahatlasam diyodum şimdi de oynamasa tribe giriyorum hemenCanım sen daha yeni yeni hissediyorsundur.. Günlerce hissetmediğim oluyodu benimde,gün içinde hareket ediyodur o. Sen hareketliyken farketmiyorsundur. Ben gün içinde ayakta koşturmacadan hiç hissetmiyordum,ancak akşam uzanırken kıpırdarsa farkediyordum. 30 lu haftalardan sonra hareket takibi yapman lazım,hiç kafanı bulandırma. Tatlı ye soluna yat hiç için rahat etmeyecekse git doktora ama korkulacak bişey yok..
Aaaaa Sen hissediyor musun? Ben hala hissrtmedim. Daha çok minik hakaret ediyorsa belki hareket etmiştir de sen iş yoğunluğundan dikkat etmemişindir.Kızlar Bebeğin hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra hiç bi gün boyunca oynamadığı oldu mubugün hiç hareket etmedi çok korkuyorum
O hareket ediyor ama sen farketmiyorsun annesiRahatladım ya teşekkür ederim canım işte ne biliyim bi oynasa da rahatlasam diyodum şimdi de oynamasa tribe giriyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?