2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Aha da kocan en iyi ismini bulmuş adetci başı
Ayyy valla gece gece bu kadar gülmedim yaa o değilde şimdi kocam uyanıp rüyamı görüyon yine diyip uyanacak hatta aksam ben yatıyorum dedim uykum cok geldi bana gelmiş neolur bugun bari es geç hergun hergun bu hafta hep ruya gordumbazen agladim bazen bagirdim.
Benim ruyalar biraz deli olurda
Burayi yeni keşfettiğimde 2 hafta falan once hamile belirtilerinde yazmis cok ruya gordum diyeeeee yessss bende hamileyim gece gece delirteceniz beni
Valla canım özür yazarkene düşündüm düşündüm öyle herhalde dedim geniş zekamla
Neyse kizlarrrr cok sık wc gidiyorum yaa bak saat kac daha gece yarısı olmamış hele gündüz yol ettim valla su parası cok gelecek o değilde gel git sifonu cek

Birde cooook önemli birsey buldum valla kıymetimi bilin mutlaka paylaşmam lazım dedim ne yapacaksını bebek aşkına bana neler yaptırıyorlar

Hamilelikte en önemli belirtiler arasında vajinal akıntı ilk sıralardadır.. Bu dönemde yumurtalıkların daha aktif olarak çalışması ve bebeğin rahimde her geçen gün büyümesine bağlı olarak vajinal akıntılar olacaktır.
Fakat gebelikte akıntı rengi ve kokusu olası mantar enfeksiyonlarına da işaret verebilir.
Gebelik esnasında oluşan akıntı rengi şeffaf ve kokusuz olmalıdır
Ve benim 10 dk önce ki akıntı rengim tesaduf taheretleniyordum elime geldi yumuşak yumuşak hadi hayirlisi birde tam rahim ustunde hafif sanci hissediyorum şu anki dururum.
Sizlere tatli tatli bol bebişli ruyalarrrrr sabah gorusuruz.
Benim gun yaklastikca dilime vurdu kusura bakmayin annişlerrrrr

Günaydınn kızlaaaar :) bugun çooook güzell bi gün olsuun hepimiz içinn

Hoşgeldinn canımmm :) ilk aylarda olur öyle şeyler kafana takıp stres yapma akışına bırak :) elbet birgün olacak öyle düşün.. Umuyoruz ki bu ay hep beraber hamile olucaz :)))

Senin gününe çok az kalmışşşş inşallaaah hamişsindir :) kasıkta ağrın varmı ? Yumurtlama günlerini tespit ettin mi ? Ben yumurtlamayı yeni bitirdim belirti takip edicem bundan sonra

Selamlar
Benim ovulasyon testleri geldi. Bakalım yumurtlama var mıymış göreyim.
Eşimi ikna edersem kaçamak da yapabilirim ama eşim prensipli bu konuda, kandırabileceğime çok ihtimal vermiyorum.​

benim de eşim çıldırıyor çocuk diye neredeyse evlendiğimizden beri, ben biraz hevesini kaçırdım sanırım. senin eşin gibi davrandım onun da morali bozuldu kesin karar vermeden bana bebek meselesi açma dedi şuan ben sinsi sinsi bekliyorum

İyi Akşamlar kızlar nasılsınız . Bugün bnm adet günüm ama olmadım yarın sabah test yapsammı sizce yoksa erkenmi daha . Amaa meraktan çatlıyorum testi elime alıp alıp bırakıyorum napcam bilemedim

bence daha erken , geciksin rahat rahat şöyle bi beş gün bekle

yaşın daha genç telaş etmeden dene 1 yıla kadar olmaması normal diyor doktorlar

çok doğurgan geldin gözüme sen sanki tutturacaksın gibi geliyo
Mesajı görünce yüzümdeki ifadeyi görmen lazımdı :)) sekreter kız napıyo bu diye bakıyo inşaallaah bakalım tutturabilcez mi :) hepimizin ki olsun bu ay inşaaalllaah

Senin gününe çok az kalmışşşş inşallaaah hamişsindir :) kasıkta ağrın varmı ? Yumurtlama günlerini tespit ettin mi ? Ben yumurtlamayı yeni bitirdim belirti takip edicem bundan sonra
Günaydinnnnn herkese...
Muhtesem bir gün var güneşli

Insallah canimmm...
Kasık ağrım nerdeyse 5 günden beri var ve göğüs sızlaması ve batması gibi yan taraflarda koltuk altına doğru.
Benim yumurtalama 17 mart kendim ovulasyon hesabıma göre ve dikkat ettim ilişki günlerim 13/15/17 mart ve ayağa hemen kalkmadı ve kalcamın altına ilk defa yastık koydum :)
Yorgunluk halsizlik uykulu gündüz gece sık sık wc icin uyanıyorum son 3 gündem beri.
Şu ana kadar çok dikkat ettim hareketlerimi ağır kaldirmiyorum, daha cok ayaklarimi uzatip oturuyorum.
Nasip kismet ama tetbiri elden birakmayip taktiri Allaha biraktim bu ay
Eğer olmasa da hiç üzülmüyeceğim zaten pek takmam kafaya hemen unuturum yola hepimiz gibi umutla, heycanla devam edeceğiz...
Hepimizin kucagina bebekler nasip etsin insallahhh

Belirtiler bebiş ihtimali yüksek diyor ama bekleyelim bakalım :) hayırlısıyla olur inşallah. Bizide haberdar et mutlaka

ne kadarlık evlisin arkadaşım benim eşimde öyle idi 1,5 yıllık evli idik istek yoktu

inşallah bebişin seninledir arkadaşım

günaydıınn :) ben de işteyim uykusuzum kafamı masaya dayayıp uyumak istiyorum hafta sonu gelse de uyusak evim darma dağın bu hafta kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam
Allah kolaylık versin çok iyi bilirim 22 yil calisan biri olarak...
Son 3 aydan beri evdeyim daha alışamadım ama gercekten evde olmak hem rahat bir yandan da kendimi kotu hissediyorum.
Ama olsun bu gunleri de baska turlu degerlendiriyorum uykusuz gunlerime sayiyorum :)
Evden nasil firlayip gittigimi, yollarda trafikle kavgalarimi hatirladim bir an :)
Evlere saglik hizmetinde calistim, işime iş yerim son verdi krizden dolayi o yuzden 1 sene maasimi verecekler insallah hamile kalirim da rahat bir hamillelik geciririm.
Cunku bundan 7 ay evvel 12 haftalik hamileligim bitmisti aşırı yorgunluk ve stresli bir iş hayatim vardi doktorlarim birde yaşımında rolu oldugunu söylediler.
Hayirlisi ile Rabbim hepimizin muradini verir...

günaydıınn :) ben de işteyim uykusuzum kafamı masaya dayayıp uyumak istiyorum hafta sonu gelse de uyusak evim darma dağın bu hafta kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlatamam

aynı durum bende de var arkadaşım uykumu alamıyorum yorgun kalkıyorum
evde tonlarca ütüm var oyyy oyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…