2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ben de yatakta ayrılmak istemiyorum. onun nefesini duymadan uyuyamıyorum bile zaten
ama benimki rahatına çok düşkün. rahat olacağını bile fizana gider o yüzden ayrı yatmayı teklif etmiyorum arada ben gider dolanır gelirim. yatakta azıcık onun tarafa geçsem uyanır iter beni geri uyur. böylesini arasan bulamazsın.

Günaydın hanımlar,
uykusuzluk esas son aylarda en büyük sınav. Ysmdfn valla aynı sey bende de oluyor canım toplanıyor bir yana sanki karnım ordan patlayacak gibi :) dün odası da geldi küçük hanımın sabırsızlanıyorum artık gelsin diye :)

aaa unuttum bak Ysmdfn senin bu haftasonu babyshower partin yok muydu? hiç anlatmıyorsun nasıl geçti?

Son düzenleme:

canım iyilik ne olsun

yaşadıkların çok normal rahim kasların kasılıyor bu doğum için hazırlık aşamaları canım
bunu doğuma yakın daha çok hissedeceksin
bebek büyüdüğü için rahimde büyüme yapılıyor kaslar genişliyor ve arada kasılıyor bu kasılmalar yumru gibi hissetmene neden oluyor

Günaydın kızlar, migrenim vardı zaten gebelikte iyice arttı her gün başım ağrıyor su içiyorum uyumaya çalışıyorum yine de bana mısın demiyor ne yapacağım ben

Kızlar günaydın kaç artı kaçta ikili test yaptırdınız?
bide ayrıntılı ultrasona ne zaman kaç kere girdiniz?
benim doktor 12. haftada bi ara gel dedi tam tarih vermedi ikili test için.
o gün ayrıntılı ultrasona sokarım seni dedi.
sonra bi kere daha girersin ayrıntılıya dedi.
riskli miyim ben? nden iki kere giriyorum?
çok kafam karıştı

Bendede sabırsızlık son noktada :) dün gece yine uyuyamadım sinirimden kalkıp bi güzel ağlayıp rahatladımhaftasonu yaptık arkadaşlarla bişeyler,güzeldi herşey.. Biz kızlar toplanınca beyler bizim canımız yokmu dedi,akşamda hepberaber toplandık :) sabahın köründe evden çıkıp gece yarısı girdim eve pert oldum :))

12. Haftada ikili 16. Haftada dörtlü 22. Haftada ayrıntılı yaptırdım. Ayrıntılıyı iyi araştırmalısın,belirli hafta aralığı var organ oluşumu tamamlanmalı ki anlamı olsun. Oldukça pahalı bişey zaten,tekrar tekrar yaptırmak zorunda kalma.

Bel ağrımda oluyor korkuyorum valla :) 3 hafta daha sabretsin minnoş :)) sen ksçıncı haftada yaptın doğumu ?

Ben ikili yaptırmadım ama mayıs annelerinden 12.-13. haftalarda yaptırdıklarını biliyorum.

Ayrıntılıya da henüz girmedim. Haftaya kontrolüm var soracağım ne zaman diye.

Günaydın kızlar, migrenim vardı zaten gebelikte iyice arttı her gün başım ağrıyor su içiyorum uyumaya çalışıyorum yine de bana mısın demiyor ne yapacağım ben
Günaydın canım,zor geçiyor hamileliğin ama bu haftadan sonra rahatlayacaksın inşallah.. Doktorunla görüş,bi ilaç önerir mutlaka. Parol veriyor gebelere ama migrenin yanına uğramaz o ilaç.. Ayda bir mutlaka migren krizi yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum seni.. Çok şükür gebelikte hiç yaşamadım ilginç bir şekilde.. Seninde geçecek inşallah..

Ysmdfn canım senin ne kadar da az kaldı öyle yaaa. Zaman ne çabuk geçiyorr
Burda hamilemiyim değilmiyim diye meraklandığım günler daha dün gibi :) 9 ay nasıl geçecek demiştik ilk öğrendiğimizde eşimle :) şimdi sorsan nasıl geçti hiç anlamadım.. Ama son haftalar geçmiyor :)) 3 hafta daha geçsede doğursamartık :))

Ben de zaman geçmiyor aşamasındayım sanırım. Sabırsızlıkla bebeğimi hissedeceğim haftaları bekliyorummmm

Ben de zaman geçmiyor aşamasındayım sanırım. Sabırsızlıkla bebeğimi hissedeceğim haftaları bekliyorummmm
Kendini dinle sessizlikte.. Artık hissedersin bence. Parmak ucuyla çok hafif göbeğine dokunduğunu düşün,minik minik pıt pıt yapacak :) çok heyecanlanmıştım ilk hissettiğimde

Bel ağrımda oluyor korkuyorum valla :) 3 hafta daha sabretsin minnoş :)) sen ksçıncı haftada yaptın doğumu ?

canım ben 39+6 da doğum yaptım oğluşu normal bunlar
35. haftadan sonra gerçekten hamilelik bambaşka bir boyut alıyor

Ben ikili yaptırmadım ama mayıs annelerinden 12.-13. haftalarda yaptırdıklarını biliyorum.

Ayrıntılıya da henüz girmedim. Haftaya kontrolüm var soracağım ne zaman diye.

sağolun kızlar araştırıyorum bakalım. doktorum 12. haftada ayrıntılıya sokcam seni dedi. ense kalınlığına bakıyolarmış ikili testle beraber. onu söylemeye çalıştı belki de

sağolun kızlar araştırıyorum bakalım. doktorum 12. haftada ayrıntılıya sokcam seni dedi. ense kalınlığına bakıyolarmış ikili testle beraber. onu söylemeye çalıştı belki de
Ense kalınlığı ve burun kemiğine bakacak ondan bahsetmiş olabilir. Ayrıntılı ultrason başka bişey,tek tek tüm organları inceliyor.

Ense kalınlığı ve burun kemiğine bakacak ondan bahsetmiş olabilir. Ayrıntılı ultrason başka bişey,tek tek tüm organları inceliyor.
anladım canım. ultrasonla bazı ayrıntılara bakcaz gibi bişey dedi o zaman. benim kafa bi dünya.dinleyemedim ki doktoru. doktor da sağolsun kendi biliyo diye herkesi biliyo sanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…