Günayddın kızlar bu sabah erken gebelık testı yaptım cok sukur pozitif cıktı. Eşimle ilk anlayamadık dogrumu goruyoruz dıe gercekten cok farklı bır duyguymus çoook mutluyum mutluluktan aglıcam.
Çok şükür bende hamileyim
hemen sana soru o zaman
koyulaşma ve silikleşme zamanı çalışma olunca yetti mi acaba
Tebriklerrrr canım. Allah tamamına erdirsin.
Bitti herşey beklemedeyiz artık.. Çabuk geçsin zaman,32. Haftadan sonrasını sevmedim ben :)) zorlanıyorum artık.. Defne olacak kısmetse bizim minnoş :)Çok tatlı telaşlar bunlar. Bu işlerin yorgunluğu bile mutlu yorgunluk olur canım. Ne güzel her şey bitmiş. Artık prenses gelene kadar dinlenirsin bol bol. İsme ne karar verdiniz canım merak ettim
Oyyy yerim ben çok severim Defne ismini. Adıyla yaşasın küçük kızBitti herşey beklemedeyiz artık.. Çabuk geçsin zaman,32. Haftadan sonrasını sevmedim ben :)) zorlanıyorum artık.. Defne olacak kısmetse bizim minnoş :)
Ben Derin'e daha sıcaktım aslında ama Defne daha çok içine sindi eşimin.. Ozaman Defne olsun dedim bende :) siz düşündünüz mü bişeyler,başladın mı ufak ufak alışverişe ?Oyyy yerim ben çok severim Defne ismini. Adıyla yaşasın küçük kız
Ben Derin'e daha sıcaktım aslında ama Defne daha çok içine sindi eşimin.. Ozaman Defne olsun dedim bende :) siz düşündünüz mü bişeyler,başladın mı ufak ufak alışverişe ?
çooook sevindim canım :) sağlıkla kucağına alırsın inşallahGünayddın kızlar bu sabah erken gebelık testı yaptım cok sukur pozitif cıktı. Eşimle ilk anlayamadık dogrumu goruyoruz dıe gercekten cok farklı bır duyguymus çoook mutluyum mutluluktan aglıcam.
Çok şükür bende hamileyim
Derin de çok güzel ama Defne'ye bayıldımmmmBen Derin'e daha sıcaktım aslında ama Defne daha çok içine sindi eşimin.. Ozaman Defne olsun dedim bende :) siz düşündünüz mü bişeyler,başladın mı ufak ufak alışverişe ?
Çok severim Nil ismini.. Nil ve Volga seçeneklerim arasında vardı ama benimki tercihini Defne'den yana kullandı :) beğendiğim isimleri listeledim,burdan seçelim dedim:) alacaklarını belirledikten sonra alma kısmı kolay.. Ben hiç bilmem örgü,annemler yaptılar bol bol sağolsunlarBiz Nil istiyoruz inşallah. Şimdilik fikrimiz bu yönde. Aslında almak istediğim her şey çok net ama almadım. Bir kez daha ultrasona gireyim kesinleşsin dedim cinsiyet. Ama örgü yapıyorum bol bol. Seviyorum da örgüyü, zaman geçiriyorum öyle.
Bitti herşey beklemedeyiz artık.. Çabuk geçsin zaman,32. Haftadan sonrasını sevmedim ben :)) zorlanıyorum artık.. Defne olacak kısmetse bizim minnoş :)
Biz Nil istiyoruz inşallah. Şimdilik fikrimiz bu yönde. Aslında almak istediğim her şey çok net ama almadım. Bir kez daha ultrasona gireyim kesinleşsin dedim cinsiyet. Ama örgü yapıyorum bol bol. Seviyorum da örgüyü, zaman geçiriyorum öyle.
Canım senin haftalarında şişlik oluyor sonra geçiyor. Ben ilk aylarda böyle şişsem sonra ne olacak diye korkmuştum :) taytla idare et,zaten kış geldi. Tayt çizme en rahatıGünaydın kızlar. bu arada 9. haftaya yeni girdik ama ben geçen hafta giydiğim kotu giyemiyorum. Yani oluyo üstüme dün giydim ama karnımı çok sıktı hatta akşama doğru baya karın ve kasık ağrım oldu korktum. Tayt giydim bugün rahatladım. Sizce bi iki hamile pantolonu alsam mı yoksa biraz daha mı idare etsem? 9. haftada göbek çıkmaz benim bildiğim ama şişlik var bende iner mi sonra? maddi olarak da çok rahat değiliz önceki hamileliğimden sonra perişan olduk hala kürtaj taksidi ödüyoruz. o yüzden iyi düşünmem lazım şaştım kaldım.
sağol canım boşuna almıyım o zaman ya. peki ne zaman iniyo bu şişlik? ne zaman gerçek bebiş göbeği çıkıyo?Canım senin haftalarında şişlik oluyor sonra geçiyor. Ben ilk aylarda böyle şişsem sonra ne olacak diye korkmuştum :) taytla idare et,zaten kış geldi. Tayt çizme en rahatışuanda alacağın hamile pantolonu hiçbir işe yaramaz çünkü yakında gerçekten büyüyecek göbüş ve pantolon dar gelecek
Defne çok güzel isim, adıyla yaşasın bebişin :) biten hazırlıkları fotograflayıp bizede göstersene merak ediyoruz :)
Nil bizim listemizde de vardı, Allah hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. bende çok severim örgü, akşamları mesai sonrası bana en iyi gelen şey. neler örüyorsun canım?
Defne çok güzel isim, adıyla yaşasın bebişin :) biten hazırlıkları fotograflayıp bizede göstersene merak ediyoruz :)
Nil bizim listemizde de vardı, Allah hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. bende çok severim örgü, akşamları mesai sonrası bana en iyi gelen şey. neler örüyorsun canım?
10. 11. Haftalarda inmişti bende şişlik. Sonra bi süre göbüş çıkmadı bende. Tatilde fotograf paylaşmıştım,hatırlar mısın bilmem.. 5. Aydaydım yoktu göbek.. Sonra hiç anlamadım nasıl çıktı :)) 6. Aydan sonra alırsın kıyafet mevsime göre,boşuna masraf yapma. Tayt benim kurtarıcım,tayt tunik geziyorum heryerde. 1-2 elbisem var özel bişey varsada onları giyiyorum..sağol canım boşuna almıyım o zaman ya. peki ne zaman iniyo bu şişlik? ne zaman gerçek bebiş göbeği çıkıyo?
sağolasın canım 9. haftaya girdik 2 hafta falan idare ederim bi tane pantolonum var yüksek bel onu giyerim tayt giyerim hallederim :) sonra da hamile kıyafetleri alırım yazlık yazlık :) gerçi çok gerek yok genelde kilolu olduğum için hamilelerinkine benzer şeyler giyiyordum aynılarına devam. bikaç alt alsam yeter. ayy hep yaz hamileliği istiyodum çokkk şükürrrr oldu :)10. 11. Haftalarda inmişti bende şişlik. Sonra bi süre göbüş çıkmadı bende. Tatilde fotograf paylaşmıştım,hatırlar mısın bilmem.. 5. Aydaydım yoktu göbek.. Sonra hiç anlamadım nasıl çıktı :)) 6. Aydan sonra alırsın kıyafet mevsime göre,boşuna masraf yapma. Tayt benim kurtarıcım,tayt tunik geziyorum heryerde. 1-2 elbisem var özel bişey varsada onları giyiyorum..
Geniş elbiseler giyersin göbüş çıkınca hamile elbisesi olur o :) hamile giyim magazaları çok gereksiz pahalı,idare edebilecek kıyafetlerin varsa ne güzel işte boşuna masraf yapmazsın bebişine harcarsın o parayısağolasın canım 9. haftaya girdik 2 hafta falan idare ederim bi tane pantolonum var yüksek bel onu giyerim tayt giyerim hallederim :) sonra da hamile kıyafetleri alırım yazlık yazlık :) gerçi çok gerek yok genelde kilolu olduğum için hamilelerinkine benzer şeyler giyiyordum aynılarına devam. bikaç alt alsam yeter. ayy hep yaz hamileliği istiyodum çokkk şükürrrr oldu :)
evet canım bu gidişle iki pantolonla bitiririm hamileliği ben. kendime almaktansa bebişime alırım tabi. lcw defacto hamile kıyafetleri hamile mağazasına göre uygun ama onların da hepsi bir örnek. ben işe öyle karnında bebek resimli kıyafet giyemem ki oturaklı olması lazım. en iyisi olanla idare etmek. ahh ah zayıf olsaydım neler giyerdim de tombişlik başa bela :)Geniş elbiseler giyersin göbüş çıkınca hamile elbisesi olur o :) hamile giyim magazaları çok gereksiz pahalı,idare edebilecek kıyafetlerin varsa ne güzel işte boşuna masraf yapmazsın bebişine harcarsın o parayı
Bitti herşey beklemedeyiz artık.. Çabuk geçsin zaman,32. Haftadan sonrasını sevmedim ben :)) zorlanıyorum artık.. Defne olacak kısmetse bizim minnoş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?