Son hazırlıklarla uğraştım,hastanede oda süsleme vs.. Bide haftasonu organizasyon var onların telaşesi vardı bu aralar.. Neyseki herşey bitti,hazırız artık.. Doktorum aralık 20den sonra hazır ol,heran herşey olabilir dedi,panikledim :))
Son hazırlıklarla uğraştım,hastanede oda süsleme vs.. Bide haftasonu organizasyon var onların telaşesi vardı bu aralar.. Neyseki herşey bitti,hazırız artık.. Doktorum aralık 20den sonra hazır ol,heran herşey olabilir dedi,panikledim :))
Canım birkaç gündür annemdeydim. Orda da net bir çekiyor bir kopuyordu. Cevap yazmaya çalıştım ama bir türlü gönderemedim.
Keyifler yerinde mi? Gobus başladı mı çıkmaya?
Günaydın kızlar sabah yine test yaptım negatiff.. Benden hayır yok sanırım
Gerçi adete 3 gün var daha hala bir ihtimal var mıı?
Daha üç gün var canım. Ullyatu da böyle 2 gün önce negatifi görmüştü, gününde çift çizgi çıkmıştı.
Herkesin bünyesi farklı, gebeliğinin seyri farklı.
Günayddın kızlar bu sabah erken gebelık testı yaptım cok sukur pozitif cıktı. Eşimle ilk anlayamadık dogrumu goruyoruz dıe gercekten cok farklı bır duyguymus çoook mutluyum mutluluktan aglıcam.
Çok şükür bende hamileyim
yaşasınnnnGünayddın kızlar bu sabah erken gebelık testı yaptım cok sukur pozitif cıktı. Eşimle ilk anlayamadık dogrumu goruyoruz dıe gercekten cok farklı bır duyguymus çoook mutluyum mutluluktan aglıcam.
Günaydınlar kızlar, yaşasın yine cuma geldi
magicoflife tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Hemen bir kan testi yaptır
yaşasınnnn
darısı başımıza inşallah
hemen sana soru o zamanAmin canım çokk şükür. Allah inşallah tez zamanda size nasip etsin
Çok sukur ovulasyon testını ılk denedıgımız ay sonun da hamıle kaldım
Günayddın kızlar bu sabah erken gebelık testı yaptım cok sukur pozitif cıktı. Eşimle ilk anlayamadık dogrumu goruyoruz dıe gercekten cok farklı bır duyguymus çoook mutluyum mutluluktan aglıcam.
yaşasınnnn
darısı başımıza inşallah
erken daha kuzumBen bugün sabah negatifi gördümm
erken daha kuzumerken yapınca böyle hayal kırıklığı oluyo işte
Hayırlı uğurlu olsun canım. Adetine kaç gün kala yaptın testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?