• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

kuzum daha çok erken sıkma canını :KK19: geç döllenme oluyo bi sürü şey oluyo çıkmamış olabilir henüz

Belkide.. Bilmiyorum üzüldüm ama umudumu yitirmedim erken olduğu için. Buda ders oldu artık kolay kolay erkenden yapmam

kızlar sıkmayın canınızı, zaten adet gününüz geçmeden test yapmayın hiç. benim geç döllenme oldu mesela, adetim 4 gün geçmişti ama idrar testlerinde çıkmıyordu bile.4 gün sonra kan testi yaptırdığımda da değerim 17 miydi 23 müydü neydi, o yüzden zor beklemek evet biliyorum ama gününüzün geçmesini bekleyin derim ben

Belkide.. Bilmiyorum üzüldüm ama umudumu yitirmedim erken olduğu için. Buda ders oldu artık kolay kolay erkenden yapmam
geçen ay ben de öyle olmuştum :KK43: ama senin inşallah vardır bebiş
benim de bat 5 aralık
bu hafta geçsin haftaya başlarım ne zaman yapsam düşüncelerine

çok acele ediyorsunuz kızlar bu kadar erken testte pozitif görme ihtimaliniz çok çok düşük. bekleyin biraz daha ;) inşallah arka arkaya pozitif haberleri verirsiniz bize:KK15:

kızlar gebelik testlerini atmayın. ben adetten 4 gün önce yapmıştım ertesi sabah sadece benim göreceğim bi ikinci çizi çıkmıştı. fotoğrafını çekmedim ama intertette benzerini buldum. bunun gibi bişeydi. hatta size de sormuştum çok umutlanma demiştiniz ben de umutlanmamıştım :)

kızlar gebelik testlerini atmayın. ben adetten 4 gün önce yapmıştım ertesi sabah sadece benim göreceğim bi ikinci çizi çıkmıştı. fotoğrafını çekmedim ama intertette benzerini buldum. bunun gibi bişeydi. hatta size de sormuştum çok umutlanma demiştiniz ben de umutlanmamıştım :)
Ayy insallah ya.

çok acele ediyorsunuz kızlar bu kadar erken testte pozitif görme ihtimaliniz çok çok düşük. bekleyin biraz daha :KK66: inşallah arka arkaya pozitif haberleri verirsiniz bize:KK15:
Ama idrarda 5gun öncesinden ogrenenler varmis onun icin yapmistim ben :110:

böyle bişeydi
DSCN8580.JPG

Ama idrarda 5gun öncesinden ogrenenler varmis onun icin yapmistim ben :110:

öğrenenler var elbette ama çok nadir 1-2 gün kala tekrar dene istersen. ama negatif çıkarsa üzülmek yok. çünkü genellikle bat günü veya sonrasında çıkıyor testlerde.

günaydın hem meslektaşım hem kader arkadaşım :KK45:
iyi diyelim iyi olalım :KK28:

Belirtilerin var mi melinda :)
Ben normalde adetten 2-3 gün önce sancım olur aynı adet sancısı gibi. O sancılar başladı bende gebelik yok sanırım. :)

Belirtilerin var mi melinda :)
Ben normalde adetten 2-3 gün önce sancım olur aynı adet sancısı gibi. O sancılar başladı bende gebelik yok sanırım. :)
kuzum belirtim yok ve biraz da hevesim kaçık.. ümidim yok pek bu aydan
ben hep geçen ay yumurtlama gününü takvim yanlış hesapladı da ondan tutmadı sanıyodum ama takvim ile ovüyü karşılaştırdım dün, 1 gün oynuyo.. geçen ay sıkı çalışmıştık üstelik ve yumurtlama günlerine denk gelmiş cidden
neyse hayırlısı artık.. tutmayacak gibi düşünüyorum ve sanırım her ay ovü testi yapıp çalışmaya da gücüm yok sıkıldım çünkü
radikal bi karar verip adetimde doktora gidip hormonlara baktırıp sonra akışına bırakmak istiyorum hesaplama vs yapmadan
ne kadar becerebilirim bilmiyom çünkü tezcanlı biriyim

_meLinDa_ _meLinDa_ ve @__ATALANTE yazdıkalrınızı takip ediyorum da adet günlerimiz yakın benim bat 8 aralık geçen ay ilaçsız yumurtam büyüdü ve çatladı fakat tutmadı bu ay farklı doktora gittim oda klomen deneyelim mi tekrar dedi kabul ettim ve çatlatma ignesinden sonraki 8 günüm bugun ama belirti yok kasık agrım falan yok acaba normal mi böyle igne vurulupta hiç belirti yaşamayıp hamile kalanlar varmı aranızda acaba

Back