• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

insan sıkılıyo artık görev mantığıyla yaklaşınca :KK45: eşim de dalga geçiyo görev gibi görüyorum artık diye
geçen ay tutsun diye baya çalışmıştık sıkıldım :KK47:
neyse napalım bu uğurda çekilen çile kutsal :KK45:
Görev gibi görmeyin canım:KK200: ortamı hazırlarsın sen,romantik takılın o hafta:KK45: bizim tatile denk gelmişti o hafta iyi oldu :KK53:

Selammm :)

Kızlarr kasık ağrılarım devam ediyor ve beni umutlandırıyor.. Elimde olmadan o moda giriyorum. Rüyamda kucağımda bir kız çocuğu vardı yanaklarını ısırıyodum. Kızım diyodum.. Çok etkilendim.. Bu arada sabah hafif bulantım oldu ama gebelikle alakası var mı yok mu bilemedim Ülser olduğu için heran bulanabiliyor :D

Günaydın Kızlar ,

Dün benım ış çıkışı kontrolum vardı .
Dünkü kasık agrımın sebebı kistimin yırtılmasından dolayıymıs .Kanama olmus , Bıraz daha kanama olsaymıs amelıyata alırdık dedı doktorum , ne kadar zormus bu işler .

Hamıle olan arkadaslar kesınlıkle bulantılardan vs.şikayet etmeyın şükredın , bızlerede dua edın .

Bol bol kitap oku bence canım. Çünkü bebiş gelince bayağı bir süre elimize kitap alamayacağız diye düşünüyorum.
Kocaman bir kitaplık ve okuduğumun haddi hesabı yok.. Ama hiç içimden gelmiyor nedense,değişik bir hal içindeyim.. Biz her akşam kitap okuma saati yapmayı planlıyoruz,bebiş görsün örnek alsın diye.. 1. Yıldan sonra başlarız:21:

Günaydın Kızlar ,

Dünkü kasık agrımın sebebı kistimin yırtılmasından dolayıymıs .Kanama olmus , Bıraz daha kanama olsaymıs amelıyata alırdık dedı doktorum , ne kadar zormus bu işler .

Hamıle olan arkadaslar kesınlıkle bulantılardan vs.şikayet etmeyın şükredın , bızlerede dua edın .
Canım geçmiş olsun.. Tam cuma saati bol bol dua et.. Allah isteyen herkeze hayırlısıyla nasip etsin..

bugun 15. gün bende aşırı tembellik var hiç ilişki olsun istemiyorum progestan vakti geldi bakalım bu ay neler olucak ilişkiisz çoçuk nasıl olcaksa kafam cok dolu cok bunaldımm:((

Selammm :)

Kızlarr kasık ağrılarım devam ediyor ve beni umutlandırıyor.. Elimde olmadan o moda giriyorum. Rüyamda kucağımda bir kız çocuğu vardı yanaklarını ısırıyodum. Kızım diyodum.. Çok etkilendim.. Bu arada sabah hafif bulantım oldu ama gebelikle alakası var mı yok mu bilemedim Ülser olduğu için heran bulanabiliyor :KK70:

canım bu belırtılerı ne zaman gormeye başladın?

Günaydın Kızlar ,

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın peki

Snmclsn Snmclsn canım geçmiş olsun. Benim de daha önce kistim böyle patlamisti. İğneyle falan ancak çağrısı geçmişti.

İnşallah sen de kurtulmussundr tamamen.

Back