• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydın Kızlar ,

Dün benım ış çıkışı kontrolum vardı .
Dünkü kasık agrımın sebebı kistimin yırtılmasından dolayıymıs .Kanama olmus , Bıraz daha kanama olsaymıs amelıyata alırdık dedı doktorum , ne kadar zormus bu işler .

Hamıle olan arkadaslar kesınlıkle bulantılardan vs.şikayet etmeyın şükredın , bızlerede dua edın .
çok geçmiş olsun canım.

Snmclsn Snmclsn canım geçmiş olsun. Benim de daha önce kistim böyle patlamisti. İğneyle falan ancak çağrısı geçmişti.

İnşallah sen de kurtulmussundr tamamen.

Lavıncım tesekkur ederım . Senınde mı kistin vardı , nasıl kurtuldun kistten pekı ne kadar surede hamıle kaldın .

Lavıncım tesekkur ederım . Senınde mı kistin vardı , nasıl kurtuldun kistten pekı ne kadar surede hamıle kaldın .
Canım benim bekarken kistim vardı. Doğum kontrol hapıyla geçti. Evlenene kadar da 6 ay-1yıl gibi sürelerle ara ara kullandım pco olduğum için. Evlendiğimde de sadece ilk bir ay kullandım. Düzenli kontrollere gittim.

_Lavin_ _Lavin_ cim bugün 8. Haftaya girdik 7+0 ım şuan ve aşırı mide bulantısı ve kusma başladı. Hafif hafif vardı ama böyle birden aşırı derecede olunca tedirgin oldum. Normal mi?

Günün ilk iyi haberi benden gelsin o zaman :)) smear sonucum temiz çıktı şükürler olsun :) artık yavaştan folik asit kullanmaya başlayayım değil mi :KK66:
Ayyy harika bi haber buu.gözün aydın. Bence hemen başla folik asite :) ben daha doktora gidemedim hastaneye gelmemiş daha. içim kıpır kıpır :)

Ayyy harika bi haber buu.gözün aydın. Bence hemen başla folik asite :) ben daha doktora gidemedim hastaneye gelmemiş daha. içim kıpır kıpır :)

Bugün başlarım kullanmaya. Geçen yıl alıp başlamıştım başıma bunlar gelince bir kenara atmıştım ilacı. göz önüne bir yere çıkartayım artık :) ne zaman gelecekmis senin dr? Bugün mesajını bekliyorum. Bir de R rzombie vardı bugün haber getirecek olan. O nerelerde ki acep.

Bugün başlarım kullanmaya. Geçen yıl alıp başlamıştım başıma bunlar gelince bir kenara atmıştım ilacı. göz önüne bir yere çıkartayım artık :) ne zaman gelecekmis senin dr? Bugün mesajını bekliyorum. Bir de R rzombie vardı bugün haber getirecek olan. O nerelerde ki acep.
Kullan canım inşallah kutu bitmeden hamile kalırsın:) geçen doktora gittiğinde bugün ilişki olursa hamile kalabilirsin demişti doktor. O gün ilişki olduysa bakarsın hamilesindir şimdi:) benim doktor 3de gelecekmiş. İşlerimi halledip gidicem. Çok oyalandım sabahtan beri. dışarda birsürü işim vardı onları halledip doktora geçecektik ama daha evden bile çıkmadım

Kullan canım inşallah kutu bitmeden hamile kalırsın:) geçen doktora gittiğinde bugün ilişki olursa hamile kalabilirsin demişti doktor. O gün ilişki olduysa bakarsın hamilesindir şimdi:) benim doktor 3de gelecekmiş. İşlerimi halledip gidicem. Çok oyalandım sabahtan beri. dışarda birsürü işim vardı onları halledip doktora geçecektik ama daha evden bile çıkmadım

çık canım bir an önce. cumartesiyi zor bekledin şimdi evden çıkmıyorsun :)) ben daha korunmayı bırakmadım canım. ocak reglimi göreyim de ondan sonra bırakıcam. oğlumda doğum iznim çarçur oldu aynısı olsun istemiyorum. hem 3 ay ilacı kullanmış olurum. ocaktan itibaren şubat,mart,nisan,mayıs artık ne zaman olursa deneyip görücez :)) gebelik testi stoklamam lazım daha :)))

Kızlarrrr:KK73: şimdi doktordan çıktık. Kalp atışını duyduk çok şükür. Güp güp güp nasıl güçlü atıyodu kalbi hala kulaklarımda. Allahım çok şükür :) heyecandan tansiyonum fırlamış doktor birkaç gün tansiyon takibi istedi. Çol güzeldi. Allah isteyen herkese nasip etsin

Kızlarrrr:KK73: şimdi doktordan çıktık. Kalp atışını duyduk çok şükür. Güp güp güp nasıl güçlü atıyodu kalbi hala kulaklarımda. Allahım çok şükür :) heyecandan tansiyonum fırlamış doktor birkaç gün tansiyon takibi istedi. Çol güzeldi. Allah isteyen herkese nasip etsin

gözün aydın canım benim sevsinler onun minicik kalbinin güp güplerini :) normalde var mıydı canım tansiyon sorunun? umarım sadece o anlık bir şeydir devamı gelmez

Merhaba kizlar
Bugun evimde mevlid okundu.. yeni evimize tasinmistik onun icin
Herkesler de artik bebegin zamani geldi dedi.. cocuk odasi bos burasi dolsun artik dediler
Bi suru insan bu konuda temennide bulundu
Duygulandim cok.. ins Allah dualarini kabul eder
Ovu testine devam ediyorum adetin 15. Gunu ama hala silik ikinci çizgi
Yumurtlama olmuyo daha sanırım bugun en koyu hali ama silik hala
Devam edicem teste.. 2 gunde 1 d3 calisma yapiyoz
Takvim programina göre buun yumurtlama gunum ama ovuye gore daha yok
Belki de gecen ay takvime göre yaptik diye tutmadı
Ins bu ay tutar ya

gözün aydın canım benim sevsinler onun minicik kalbinin güp güplerini :) normalde var mıydı canım tansiyon sorunun? umarım sadece o anlık bir şeydir devamı gelmez
Normalde tansiyon sorunum yok ama geçen hafta bi kere biraz kötü hissettim kendimi. Tansiyonuma baktık 14-7 çıktı. Bugün doktor 14-8 ölçtü. Normalde 12-8 dir benim. Hamilelikte tansiyon çıkması çok büyük bi sıkıntı mı? Doktorum çok önemsedi tedirgin oldum

Normalde tansiyon sorunum yok ama geçen hafta bi kere biraz kötü hissettim kendimi. Tansiyonuma baktık 14-7 çıktı. Bugün doktor 14-8 ölçtü. Normalde 12-8 dir benim. Hamilelikte tansiyon çıkması çok büyük bi sıkıntı mı? Doktorum çok önemsedi tedirgin oldum

ilk haftalarda genelde daha düşük olur diye biliyorum. gebelikte yüksek tansiyon son dönemde sorun oluyor. ama bu haftalarda sadece senin sağlığın için endişe etmiştir sanırım. yine de net bir bilgim yok. keşke sorsaydın doktoruna.

ilk haftalarda genelde daha düşük olur diye biliyorum. gebelikte yüksek tansiyon son dönemde sorun oluyor. ama bu haftalarda sadece senin sağlığın için endişe etmiştir sanırım. yine de net bir bilgim yok. keşke sorsaydın doktoruna.
Genel bi tansiyon problemim yok. Düşünce yada çıkınca ben hemen anlarım çünkü. hatta doktoe yüksek çıktı deyince şaşırdım. Birkaç gün takip edip doktoruma söylicem. Duruma göre hareket ederiz. Bana kalırsa sıkıntı çıkmayacak tansiyonumu normal hissediyorum çünlü

Merhaba kizlar
Bugun evimde mevlid okundu.. yeni evimize tasinmistik onun icin
Herkesler de artik bebegin zamani geldi dedi.. cocuk odasi bos burasi dolsun artik dediler
Bi suru insan bu konuda temennide bulundu
Duygulandim cok.. ins Allah dualarini kabul eder
Ovu testine devam ediyorum adetin 15. Gunu ama hala silik ikinci çizgi
Yumurtlama olmuyo daha sanırım bugun en koyu hali ama silik hala
Devam edicem teste.. 2 gunde 1 d3 calisma yapiyoz
Takvim programina göre buun yumurtlama gunum ama ovuye gore daha yok
Belki de gecen ay takvime göre yaptik diye tutmadı
Ins bu ay tutar ya
Allah kabul etsin canım yeni evinizde ağız tadıyla yaşayın inşallah. Ovülasyon testi bende de kopkoyu olmuyordu. Ama hormonlarımda bi sorun yoktu. Demek ki bünyeyle ilgili bişey.
Neyse benim yöntemim şöyle, yaptığım her testin fotoğrafını çekiyordum. her gün yaptığımla öncekini karşılaştırıyordum. açılmaya başladığı gün mutlaka ilişki oluyodu ve ayakları havays dikiyodum yarım saat.Havaya dikmek derken baya baya mum duruşu gibi dik duruyodum. İki hamileliğimi de böyle tutturdum canım.

Back