Görev gibi görmeyin canıminsan sıkılıyo artık görev mantığıyla yaklaşıncaeşim de dalga geçiyo görev gibi görüyorum artık diye
geçen ay tutsun diye baya çalışmıştık sıkıldım
neyse napalım bu uğurda çekilen çile kutsal
Dışarıda çıkamıyorum bi iş üret bana :)
İş yok diye boşuna demiyorum :)) uyuşukluğa devamm :))Ya düşündüm düşündüm bi iş bulamadım sana :) Sen en iyisi yat yuvarlan
Bol bol kitap oku bence canım. Çünkü bebiş gelince bayağı bir süre elimize kitap alamayacağız diye düşünüyorum.İş yok diye boşuna demiyorum :)) uyuşukluğa devamm :))
Kocaman bir kitaplık ve okuduğumun haddi hesabı yok.. Ama hiç içimden gelmiyor nedense,değişik bir hal içindeyim.. Biz her akşam kitap okuma saati yapmayı planlıyoruz,bebiş görsün örnek alsın diye.. 1. Yıldan sonra başlarızBol bol kitap oku bence canım. Çünkü bebiş gelince bayağı bir süre elimize kitap alamayacağız diye düşünüyorum.
Canım geçmiş olsun.. Tam cuma saati bol bol dua et.. Allah isteyen herkeze hayırlısıyla nasip etsin..Günaydın Kızlar ,
Dün benım ış çıkışı kontrolum vardı .
Dünkü kasık agrımın sebebı kistimin yırtılmasından dolayıymıs .Kanama olmus , Bıraz daha kanama olsaymıs amelıyata alırdık dedı doktorum , ne kadar zormus bu işler .
Hamıle olan arkadaslar kesınlıkle bulantılardan vs.şikayet etmeyın şükredın , bızlerede dua edın .
Selammm :)
Kızlarr kasık ağrılarım devam ediyor ve beni umutlandırıyor.. Elimde olmadan o moda giriyorum. Rüyamda kucağımda bir kız çocuğu vardı yanaklarını ısırıyodum. Kızım diyodum.. Çok etkilendim.. Bu arada sabah hafif bulantım oldu ama gebelikle alakası var mı yok mu bilemedim Ülser olduğu için heran bulanabiliyor
Günaydın Kızlar ,
Dün benım ış çıkışı kontrolum vardı .
Dünkü kasık agrımın sebebı kistimin yırtılmasından dolayıymıs .Kanama olmus , Bıraz daha kanama olsaymıs amelıyata alırdık dedı doktorum , ne kadar zormus bu işler .
Hamıle olan arkadaslar kesınlıkle bulantılardan vs.şikayet etmeyın şükredın , bızlerede dua edın .
canım bu belırtılerı ne zaman gormeye başladın?
anladım canım ınsallah bu ay sende güzel haberler alırsın Bata kac günün var olmadı erken gebelık testlerını deneb
Yok beklicem sabretcem bata 1 gün kala yapcam :)
Hiç el becerimde yoktur ama değerlendireyim bu fikri :)Ysmdfn Boyama yapsan nasıl olur, yada yeni alcı boyuyorlar cerceve vs yapıyorlar hem bebegın doğunca fotografını da koyarsın
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın peki
Çok tesekkur ederım canım , tabı hafıf rahatsızlıkları oluyor ama işyerınde ıdare etmeye calısıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?