2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kusmaman güzel ama Benim kuzenim 4 haftalıkken başladı doğuma kadar kustu. Ama bebişi 4 kg dodu kendiside 7 kg almıştı zaten
hay maaşallah :) muz çok besliyomuş bebeği. pek sevmem ama arada yiyim diyorum. 4 kg olmasın doğuramam da 3 falan iyidir

Bu arada sende durumlar ne?

hay maaşallah :) muz çok besliyomuş bebeği. pek sevmem ama arada yiyim diyorum. 4 kg olmasın doğuramam da 3 falan iyidir

Tombişimmm çok mutlu oldumm o kötü günlerden sonra tez zamanda bebişine kavuşmuşsunn... Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin...

Tombişimmm çok mutlu oldumm o kötü günlerden sonra tez zamanda bebişine kavuşmuşsunn... Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin...
amin canımmm. çok şükür bin şükür çok bekletmedi bebişim beni
senin de bebeğini kucağına almana az kalmış canım inşallah kolayca doğurup sağlıkla büyütürsün minişini :)

amin canımmm. çok şükür bin şükür çok bekletmedi bebişim beni senin de bebeğini kucağına almana az kalmış canım inşallah kolayca doğurup sağlıkla büyütürsün minişini :)

Amin bebişimm bin şükür dediğin gibi... Rabbim olmayana, isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Az kaldı vallahi şaka maka geliyor bebiş :)) Hey gidi günlerr heyyy... Şebnem doğurdu bile :))

Amin bebişimm bin şükür dediğin gibi... Rabbim olmayana, isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Az kaldı vallahi şaka maka geliyor bebiş :)) Hey gidi günlerr heyyy... Şebnem doğurdu bile :))
Amin canım. ya şebneme kaç kere özelden mesaj attım ama dönmedi. facebooktan birbirimizi eklemiştik ordan bakayım dedim silmiş bulamadım. merak ettim yani

Calismalari bitirdim artik 2 hafta boyunca bir gun durup diger gün calisma yaptik yoruldum adetede 9 10 gun kaldi. Kasiklarimda agri var hele bide hızlı yürüyüm coook agriyoo :'(

Calismalari bitirdim artik 2 hafta boyunca bir gun durup diger gün calisma yaptik yoruldum adetede 9 10 gun kaldi. Kasiklarimda agri var hele bide hızlı yürüyüm coook agriyoo :'(
siz bikaç gün daha devam edin ne olur ne olmaz. kasıklarındaki ağrı inşallah bebiştendir. hadi bakalım heyecanla bekliyoruz bat'ını :)

Sana kendime ettiğim duayı ediyorum canım. Allah sana hayırlı ve tez vakitte, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Oyyyy Allah razı olsun canım benimmm :) Sende tez zamanda bebeğini kucağına al inşllah aylar hızlıca gelip geçsin

Bebişin eşyaları yıkanıp ütülendi mi ?
Odası hazır mı?
Doğum için çantanı hazırladın mı?

oooo iş çokkkk :)
Yıkandı ütülendi herşey,doğum çantamı daha yapmadım ama herşey hazır. 5 dk çantaya koyucam hemen :) başkada iş yokki

Selam arkadaslar
Ben ovu testu yapmaya devam
Yavas yavas koyulasiyo ama henuz tam bi koyuluk yok silik
Ama gun asiri calisma yapicam bakalim
Umarim zaman bulurum

Selam arkadaslar
Ben ovu testu yapmaya devam
Yavas yavas koyulasiyo ama henuz tam bi koyuluk yok silik
Ama gun asiri calisma yapicam bakalim
Umarim zaman bulurum
Benim 16. Günde olmuştu yumurtlama,o hafta hergün ilişki olmuştu. Onun dışındaki zamanlarda gün aşırı.. Stres yapma yumurtlamanın olacağı haftayı zaten biliyorsundur o hafta full çalış :)

Benim 16. Günde olmuştu yumurtlama,o hafta hergün ilişki olmuştu. Onun dışındaki zamanlarda gün aşırı.. Stres yapma yumurtlamanın olacağı haftayı zaten biliyorsundur o hafta full çalış :)
insan sıkılıyo artık görev mantığıyla yaklaşınca eşim de dalga geçiyo görev gibi görüyorum artık diye
geçen ay tutsun diye baya çalışmıştık sıkıldım
neyse napalım bu uğurda çekilen çile kutsal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…