- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
hay maaşallah :) muz çok besliyomuş bebeği. pek sevmem ama arada yiyim diyorum. 4 kg olmasın doğuramam da 3 falan iyidirKusmaman güzel ama Benim kuzenim 4 haftalıkken başladı doğuma kadar kustu. Ama bebişi 4 kg dodu kendiside 7 kg almıştı zaten
hay maaşallah :) muz çok besliyomuş bebeği. pek sevmem ama arada yiyim diyorum. 4 kg olmasın doğuramam da 3 falan iyidir
Bu arada sende durumlar ne?
amin canımmm. çok şükür bin şükür çok bekletmedi bebişim beniTombişimmm çok mutlu oldumm o kötü günlerden sonra tez zamanda bebişine kavuşmuşsunn... Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin...
amin canımmm. çok şükür bin şükür çok bekletmedi bebişim benisenin de bebeğini kucağına almana az kalmış canım inşallah kolayca doğurup sağlıkla büyütürsün minişini :)
Amin canım. ya şebneme kaç kere özelden mesaj attım ama dönmedi. facebooktan birbirimizi eklemiştik ordan bakayım dedim silmiş bulamadım. merak ettim yaniAmin bebişimm bin şükür dediğin gibi... Rabbim olmayana, isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Az kaldı vallahi şaka maka geliyor bebiş :)) Hey gidi günlerr heyyy... Şebnem doğurdu bile :))
Calismalari bitirdim artik 2 hafta boyunca bir gun durup diger gün calisma yaptik yoruldum adetede 9 10 gun kaldi. Kasiklarimda agri var hele bide hızlı yürüyüm coook agriyoo :'(hay maaşallah :) muz çok besliyomuş bebeği. pek sevmem ama arada yiyim diyorum. 4 kg olmasın doğuramam da 3 falan iyidir
Bu arada sende durumlar ne?
siz bikaç gün daha devam edin ne olur ne olmaz. kasıklarındaki ağrı inşallah bebiştendir. hadi bakalım heyecanla bekliyoruz bat'ını :)Calismalari bitirdim artik 2 hafta boyunca bir gun durup diger gün calisma yaptik yoruldum adetede 9 10 gun kaldi. Kasiklarimda agri var hele bide hızlı yürüyüm coook agriyoo :'(
Dua et bana ☺siz bikaç gün daha devam edin ne olur ne olmaz. kasıklarındaki ağrı inşallah bebiştendir. hadi bakalım heyecanla bekliyoruz bat'ını :)
Sana kendime ettiğim duayı ediyorum canım. Allah sana hayırlı ve tez vakitte, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Dua et bana ☺
Sana kendime ettiğim duayı ediyorum canım. Allah sana hayırlı ve tez vakitte, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Bu evde oturmak beni sıkıyornasıl geçecek vakit hiç bilmiyorum..
Gel benim yerime çalış ben senin yerine evde otururum :))Bu evde oturmak beni sıkıyornasıl geçecek vakit hiç bilmiyorum..
Yıkandı ütülendi herşey,doğum çantamı daha yapmadım ama herşey hazır. 5 dk çantaya koyucam hemen :) başkada iş yokkiBebişin eşyaları yıkanıp ütülendi mi ?
Odası hazır mı?
Doğum için çantanı hazırladın mı?
oooo iş çokkkk :)
Oluuur,değişik bi iş yapmış olurum :))Gel benim yerime çalış ben senin yerine evde otururum :))
Yıkandı ütülendi herşey,doğum çantamı daha yapmadım ama herşey hazır. 5 dk çantaya koyucam hemen :) başkada iş yokki
Dışarıda çıkamıyorum bi iş üret bana :)Hımm du ben akşam düşünüyüm sana iş buluyum
Benim 16. Günde olmuştu yumurtlama,o hafta hergün ilişki olmuştu. Onun dışındaki zamanlarda gün aşırı.. Stres yapma yumurtlamanın olacağı haftayı zaten biliyorsundur o hafta full çalış :)Selam arkadaslar
Ben ovu testu yapmaya devam
Yavas yavas koyulasiyo ama henuz tam bi koyuluk yok silik
Ama gun asiri calisma yapicam bakalim
Umarim zaman bulurum
insan sıkılıyo artık görev mantığıyla yaklaşıncaBenim 16. Günde olmuştu yumurtlama,o hafta hergün ilişki olmuştu. Onun dışındaki zamanlarda gün aşırı.. Stres yapma yumurtlamanın olacağı haftayı zaten biliyorsundur o hafta full çalış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?