• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ben de ilk kez randevu almak için arayınca duydum canım ama memnun da kaldım. bakalım sonuçları da alayım da hayırlısıyla. ama gebelik söz konusu olursa ilerleyen dönemde öncelikli tercihim orhan bey veya toygun bey olur sanırım. ovulasyona başlamışsın inşallah gelir bebek hemen :KK66:
inşallah canım
bu ay daha temkinliyim acele etmemeye çalışıyorum, hayırlısı ne zamansa olacaktır inşallah
ovu testine de çok bel bağlamak istemiyorum sonrası hayal kırıklığı olmasın diye ama yine de 2. koyu çizgiyi bi an önce görmek istiyorum ama henüz yok ortada :KK47:
2.5 yıllık evliyim hep istemedim çocuk ama artık zamanı geldi diye düşünüyorum inş gelir bebeciğim :KK46:

selam kızlar
ben 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum henüz çok belirsiz 2. çizgim var
bakalım ovu testi uğurlu gelecek mi
Canım daha yeni bitmedi mi adetin. Koyulaşır çizgin merak etmr. Sen hep aynı saatte yapıyorsun dimi ni de yapmadan 2-3 saat önce sıvı almamak lazım

selam kızlar
ben 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum henüz çok belirsiz 2. çizgim var
bakalım ovu testi uğurlu gelecek mi

Merhaba canım senin hesapladrığın tarihle uyacakmı bakalım ovulasyon testii. Bende bu ay olmazsa gelecek ay inşallah kullancam onlardan.

Kızlar kasıklarımda ağrı oluyor birazcık ara ara sızı girip çıkılor. Ama eğer hamileysem bile en çok 10 günlüktür :) Buda imkansız demii. :D

Kızlar kasıklarımda ağrı oluyor birazcık ara ara sızı girip çıkılor. Ama eğer hamileysem bile en çok 10 günlüktür :) Buda imkansız demii. :KK70:

Canım benim adetime bir hafta kala çok kasık ağrım oldu ama tek taraflı. Adet ağrısına benzer bir ağrıydı. Adet günüm geçince ağrı falan kalmadı.

Canım benim adetime bir hafta kala çok kasık ağrım oldu ama tek taraflı. Adet ağrısına benzer bir ağrıydı. Adet günüm geçince ağrı falan kalmadı.

Birazda miğdem kazınıyo gibi. Aç değilim ama arada kaynıyo midem bazende acıkıyo anlamadım :D Popodanda belirti uydurmak istemiyorum ama ne bilim :D

Merhaba canım senin hesapladrığın tarihle uyacakmı bakalım ovulasyon testii. Bende bu ay olmazsa gelecek ay inşallah kullancam onlardan.
evet ben de onu bekliyorum canım
henüz koyulaşma yok.. bu hafta izinliyim o nedenle saat 4 te yapıyorum.. 3. yapıcam
inş az da olsa koyulaşır
ve inş ikimiz de bu ay hamile kalırız meslektaşım :KK19:

Canım daha yeni bitmedi mi adetin. Koyulaşır çizgin merak etmr. Sen hep aynı saatte yapıyorsun dimi ni de yapmadan 2-3 saat önce sıvı almamak lazım
evet c.tesi bitti adetim tam olarak ben ptesi yapmaya başladım canım
izinliyim bu hafta hep 4 te yapıyorum ve 2 saat önceden bişi içmiyorum
bakalım bu gün koyulaşacak mı

Birazda miğdem kazınıyo gibi. Aç değilim ama arada kaynıyo midem bazende acıkıyo anlamadım :KK70: Popodanda belirti uydurmak istemiyorum ama ne bilim :KK70:
geçen ay saydıın tüm belirtileri yaşadım ve iyice ikna olmuştum hamile olduğuma :KK45:
psikolojik diyenlere bozuluyodum ama haklıymışlar
inş senin sahici belirtidir :KK19:

evet ben de onu bekliyorum canım
henüz koyulaşma yok.. bu hafta izinliyim o nedenle saat 4 te yapıyorum.. 3. yapıcam
inş az da olsa koyulaşır
ve inş ikimiz de bu ay hamile kalırız meslektaşım :KK19:

İnşallah canım :) Benim içimde kelebekler uçuyor çok hevesliyim :)

merhaba kızlar uzun bır aradan sonra,

Bu ay ben dijital çift hormon göstergeli ovulasyon testını kullandım. ıkı gün üst üste en yüksek doğurganlık gunumde birliktelik oldu. Sizce o ik gün sonrasındaki gün de birlikte olmalıyım?

Buarada bennim idrar yollarımda hafıf hafı d sankı yanma başladı sizce bu hamile kalmamı etkılermi :(

kızlar aranızda adanadan yazan varmı merak ettim de hangi haastane hangi doktora gidiyor merak ettim açıkçası ?

Hormonlarım sapıttı yine çizgi filme ağlayasım var:cry: kitap okuyayım iyi gelir belki:KK39:
canım o ağlamayı bi de bana sor. zaten bunu yazıp derdime derman aramaya geldim buraya.

kürtaj olalı 2 ay yeni oldu biliyosun. ben hala atlatamadım. eski grubum nisan annelerine bakıp bakıp ağlıyorum. olsa şimdi şöyle olurdu böyle olurdu cinsiyeti öğrenirdik şunu yapardım diyip diyip ağlıyorum. karnımdaki bebeğe haksızlık ediyorum onu da üzüyorum. sonra da onun için ağlıyorum. bu bebeği kimse daha bilmiyo. öncekini bilip de kürtajı bilmeyenler sorunca yine ağlıyorum. sürekli kaybettiğim bebeğime ağlıyorum deli gibi. ben nasıl toparlanıcam??

canım o ağlamayı bi de bana sor. zaten bunu yazıp derdime derman aramaya geldim buraya.

kürtaj olalı 2 ay yeni oldu biliyosun. ben hala atlatamadım. eski grubum nisan annelerine bakıp bakıp ağlıyorum. olsa şimdi şöyle olurdu böyle olurdu cinsiyeti öğrenirdik şunu yapardım diyip diyip ağlıyorum. karnımdaki bebeğe haksızlık ediyorum onu da üzüyorum. sonra da onun için ağlıyorum. bu bebeği kimse daha bilmiyo. öncekini bilip de kürtajı bilmeyenler sorunca yine ağlıyorum. sürekli kaybettiğim bebeğime ağlıyorum deli gibi. ben nasıl toparlanıcam??
Canım kötü günler yaşamışsın ama bak meleğin yine seninle.. O üzüntülere derman bu melek.. Ona odaklan,onunla konuş,onu sev.. Hareketlerini hissetmeye başlayınca vazgeçilmezin olacak başka hbişey düşünemeyeceksin.. Üzme kendinide,bebeğinide.. Sen henüz onu hissetmiyorsun ama o seni hissediyor bunu düşün.. Bunlar hep hormonlardan oluyor ;)

Başta bende de o psikoloji vardı. Ocak ananelerine gidip bakıp duruyordum. Ama şimdi hiç öyle değilim. Zamanla ve geçiyor merak etme. Yeni anne grubunda daha çok vakit geçirmek iyi gelir canım.

Canım kötü günler yaşamışsın ama bak meleğin yine seninle.. O üzüntülere derman bu melek.. Ona odaklan,onunla konuş,onu sev.. Hareketlerini hissetmeye başlayınca vazgeçilmezin olacak başka hbişey düşünemeyeceksin.. Üzme kendinide,bebeğinide.. Sen henüz onu hissetmiyorsun ama o seni hissediyor bunu düşün.. Bunlar hep hormonlardan oluyor :KK66:
Diyorum cumartesi hayırlısıyla kalp atışını duyarsak herşeyi unuturum diyorum. O benim ilacım olacak inşallah. Sağolasın canım benim. Üzdüysem hakkını helal et

Başta bende de o psikoloji vardı. Ocak ananelerine gidip bakıp duruyordum. Ama şimdi hiç öyle değilim. Zamanla ve geçiyor merak etme. Yeni anne grubunda daha çok vakit geçirmek iyi gelir canım.
Canım ya evet nisan annelerine bakıp duruyorum hala. Beni en iyi sen anlıyorsun sağolasın. Temmuz annelerinde konu sahibi oldum. İnşallah nisan annelerine gidip ağlamayı keserim yakında. Geçeceğini bilmek bile rahatlattı beni :)

Canım ya evet nisan annelerine bakıp duruyorum hala. Beni en iyi sen anlıyorsun sağolasın. Temmuz annelerinde konu sahibi oldum. İnşallah nisan annelerine gidip ağlamayı keserim yakında. Geçeceğini bilmek bile rahatlattı beni :)

rahatla canım benim artık. geçmiş geçmişte kalsın. onu şimdiye taşıyıp bugününü de ziyan etme. cumartesi günü sen bebişinin minik 'pıt pıt'larını duyup burada paylaşacaksın. aynı gün ben de smear sonucum temiz diye paylaşacağım. beraber sevinicez inşallah...
bu arada muhtemel doğum tarihin benim oğlumun doğum günü. hoş bir tesadüf olmuş. belki yüzünde minik bir tebessüm oluşturur :)

rahatla canım benim artık. geçmiş geçmişte kalsın. onu şimdiye taşıyıp bugününü de ziyan etme. cumartesi günü sen bebişinin minik 'pıt pıt'larını duyup burada paylaşacaksın. aynı gün ben de smear sonucum temiz diye paylaşacağım. beraber sevinicez inşallah...
bu arada muhtemel doğum tarihin benim oğlumun doğum günü. hoş bir tesadüf olmuş. belki yüzünde minik bir tebessüm oluşturur :)
Ayy çok güzel bi tesadüf olmuş:) oğlun gibi sağlıkla doğar sağlıkla büyür inşallah bebişim.
Cumartesi günü ikimiz için çok önemli. Birbirimize dualarımızı esirgemeyelim:) pıt pıtları duyunca bütün dertlerimi unutacağım inşallah

Back