2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ben 3 hafta sonra kuzumu kucağıma alacaktım, kimbilir belki sürpriz yapar erken gelirdi. Geçmiyor

Ben 3 hafta sonra kuzumu kucağıma alacaktım, kimbilir belki sürpriz yapar erken gelirdi. Geçmiyor
Canım benim ya ne denir ki kelin ilacı olsa başına sürer. Ben de aynı dertteyim. Ama karar verdim girmicem nisan annelerine artık. Yoksa çok kötü oluyorum. Düşünmemeye çalışıcam bebeğim için. Sen de düşünmemeye çalış canım karnındaki bebeğin ne suçu var neden üzülsün

Günaydın hanımlar,

matsiyahoje canım ne hissettiğini anlayamam ama Allahın sevgili kuluymuşsun ki ikinci bebeğini aratmadı sana. Zaman herşeyin ilacı derler tatlım hayırlısıyla cumartesi günü bebişinin kalp atışlarını duy, ondan sonra çok rahatlayacaksın. Cumartesi benim içinde önemli bir gün, inşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz.

Ysmdfn ah o hormonlar ah o hormonlar, ben normalde zaten duygusaldım şimdi dipteyim sondayım son aylar ne olurum nasıl olurum tahmin dahi edemiyorum :)

Gunaydın Kızlar ,

Bende bugun sabah sancıyla uyandım . Kasıklarımda mı desem rahmın ust kısmımı desem çözemedım .Ama nasıl bır kramp sancıdır o ıkı buklum oldum resmen .Kistten dolayı kasıklarımda agrılar oluyordu ama bu farklı bırseydı .Sizce hamılelık belırtısı olabılır mı , hem bu ay hsg de cekıldım ya umutlar fazla .

İnanırmısın rahmin üzeri dün gece benimde çook ağrıdıı hatta eşime masaj yaptırdım dayanamadım. Ama sabah kalktığımda yoktu birşey

Ben de bi ara çok bakıyodum artık girmiyorum daha çok üzülüyo insan , bu bebeklerimiz sağlıkla doğsun dilerim

İnanırmısın rahmin üzeri dün gece benimde çook ağrıdıı hatta eşime masaj yaptırdım dayanamadım. Ama sabah kalktığımda yoktu birşey

Walla hıc boyle olmamıstım sabah cok kotuydum , işe gıtmek ıcın uzerımı gıyınıyorum , ıkı buklum gıyındım resmen .

Walla hıc boyle olmamıstım sabah cok kotuydum , işe gıtmek ıcın uzerımı gıyınıyorum , ıkı buklum gıyındım resmen .

Bende dn iki büklüm uyudum eşim zorladı kalk hastaneye gidelim diye ama gitmedim. Bakalım bugünde olacak mı aynısı

Ben normalde hiç duygusal değilim :) son 1 haftadır anormal bişey oldum çıktım :)) neyse geçecek,az kaldı :))

inşallah canım. ya her gün şükrediyorum. ya ikinci için iki sene daha beklemem gerekseydi. çok şükür hemen geldi bebişim. cumartesiyi iple çekiyorum :)

inşallah canım. ya her gün şükrediyorum. ya ikinci için iki sene daha beklemem gerekseydi. çok şükür hemen geldi bebişim. cumartesiyi iple çekiyorum :)

Ne mutlu sana bak :) Bulantın filan başladı mı?

Ne mutlu sana bak :) Bulantın filan başladı mı?
bu hafta var bulantım. sabahları oluyo genelde acıkınca oluyo. bide yol tutardı zaten de iyice tutmaya başladı. hiç çıkarmadım ama gidip gelen bulantım var. damağa yapıştırarak bal yemek bulantıya iyi geliyo diyen olmuş o çok pratik bişey ama denemedim. balın zararı var mı acaba?

Bulantın olmamasına sevindim. Bal bence zararlı değildir ama abartmamak kaydıyla bence çünkü içinde çook şeker var. :)

Bulantın olmamasına sevindim. Bal bence zararlı değildir ama abartmamak kaydıyla bence çünkü içinde çook şeker var. :)
hani bebeklere bak verilmezmiş ya ondan dedim ama bebek balı benden direkt almaz ya. hamile olduğumu bilmeden önce baya yiyordum meyve kurularını bala batırıp yiyodum çok şükür kendimi tutuyorum şimdi :)

hani bebeklere bak verilmezmiş ya ondan dedim ama bebek balı benden direkt almaz ya. hamile olduğumu bilmeden önce baya yiyordum meyve kurularını bala batırıp yiyodum çok şükür kendimi tutuyorum şimdi :)

Benim korkumda mide bulantısı Normalde bile çok bulanır midem acıkınca filan. Umarım hafif atlatırım

Benim korkumda mide bulantısı Normalde bile çok bulanır midem acıkınca filan. Umarım hafif atlatırım
şimdiden bunları düşünme canım. bulantı tabi kötü ama bebiş olunca Allah yardım ediyo. benim bulantılarım bazen artıyo artıyo biraz daha artarsa çıkarıcam diyorum sonra geçiveriyo.
ay bide burnuma iyi-kötü birsürü koku geliyo. hanisi doğru hangisi yanlış anlayamıyorum :)) yemek kokusu geliyo canım mi çekti yoksa ofiste biri mi yiyo noluyo çözemiyorum:)

Haklısın :) Bende düşünmemeye çalışıyorum. :)

Haklısın :) Bende düşünmemeye çalışıyorum. :)
yemek yedim geldim bi mide bulantısı başladı ki tamam dedim tuvalete bile yetişemicem. yediklerime yazık oldu falan derken birden kesildi :) tam anlattığım gibi oldu. şimdi de cebime poşet koydum nolur nolmaz diye

yemek yedim geldim bi mide bulantısı başladı ki tamam dedim tuvalete bile yetişemicem. yediklerime yazık oldu falan derken birden kesildi :) tam anlattığım gibi oldu. şimdi de cebime poşet koydum nolur nolmaz diye

Kusmaman güzel ama Benim kuzenim 4 haftalıkken başladı doğuma kadar kustu. Ama bebişi 4 kg dodu kendiside 7 kg almıştı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…