• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Gunaydin kizlar☺benim bu ayda olmadi hatta erken basladi.17 kasimda olmam gerekirken 14 kasimda oldum.yeni bat 14 aralik☺

İnşallah oluyordur hadi bakalım. Daha bir şey hissedemezsin ki olsa olsa yumurtlamayi hissedersin aceleci kız :))

hemde nasıl aceleciyim sorma :) 1 aralık nasıl gelecek diye bekliyorum :) Bundan sonra kimseye demicem. Adet günün geçince test yap diye :D

selam kızlar.. herkese mutlu hafta sonları olsun inşallah :)
geçen ay koşturmaktan gidemediğim kontrolüme bugün gittim. bu defa cerrahpaşaya gitmek istemedim çok yorucu oluyor ve okuldan izin almak zorunda kalıyorum diye.. burdaki kadın doğumcuların da maşallah randevuları yok satıyor. dün gece arayıp randevu bulabildiğimiz tek doktor oldu ona gittik mecburen. kadının da adını sanını hiç duymadın daha önce. neyse gittik kısaca hastalık geçmişimi ve yapılan işlemleri anlattım. "çok iyi benim de ilgi alanım rahimağzı kanseri, tezimi bu konu üzerine yaptım" dedi. öyle sevindim ki anlatamam. çünkü normal kadın doğum uzmanları bu konuyla ilgili yetkin olmuyorlar genellikle. neyse muayeneye geçtik. ameliyatını çok güzel yapmışlar dedi. görünürde bir sorun yokmuş. smear sonucu da 1 hafta sonra çıkacak. istesen şu anda hamile kalırsın uterus falan çok iyi durumda dedi. derken yumurtalıklara geçti bir gülme geldi kadına "hatta bu gece bir çalışma olursa hamile kalırsın dedi" :)) bugün reglin 14. günü yumurtlama günüm olduğunu biliyorum zaten ama dursun şimdilik dedim gülüştük :))) benden haberler böyle. içim rahatladı çok şükür kontrol zamanını kaçırmış olmak strese sokmuştu beni iyi oldu aradan çıkardık. haftaya da inşallah güzel haber gelirse değmeyin keyfime:KK50:
Canım çok sevindim. Baya geç aldım haberlerini. Bu konuya özellikle girmeyince mesajları göremiyorum. Diğer konulardan bildirim geliyor ama burdan gelmiyor nedense. Çok sevindim canım inşallah sonucun da temiz çıkacak. Güzel haberlerin için takipteyim:)

Canım çok sevindim. Baya geç aldım haberlerini. Bu konuya özellikle girmeyince mesajları göremiyorum. Diğer konulardan bildirim geliyor ama burdan gelmiyor nedense. Çok sevindim canım inşallah sonucun da temiz çıkacak. Güzel haberlerin için takipteyim:)
Canım nasıl gidiyor senin durumlar? Doktora gittin mi??

Sağol canım inşallah temiz çıkar cumartesi ogrenicem artık bir terslik çıkmazsa sen nasılsın nasıl gidiyor gördünüz mü keseyi

_Lavin_ _Lavin_ cnntrm cnntrm canlarım geçen hafta bugün doktoru aradım değerleri söylemek için. ne yap et koş gel dedi. çok heyecanlandı:) baak ben sana demiştim dedi :KK54:
ben de istemeyerek de olsa gittim. 8.haftadan önce gitmek istemiyordum.korkuyordum.çok şükür keseyi karından gördü. 1,3 cm dedi.:KK68:
haftaya gel (yanı bugün) kalp atışı ya olur ya sonraki haftaya kalır dedi. ben zaten soğumuşum ultrasondan doktordan hastaneden. dedim 21inde geleyim garanti olsun. olur dedi. inşallah bu cumartesi kalp atışına gitçem 7+1 olcam o zaman. duyulur mu sizce?

_Lavin_ _Lavin_ cnntrm cnntrm canlarım geçen hafta bugün doktoru aradım değerleri söylemek için. ne yap et koş gel dedi. çok heyecanlandı:) baak ben sana demiştim dedi :KK54:
ben de istemeyerek de olsa gittim. 8.haftadan önce gitmek istemiyordum.korkuyordum.çok şükür keseyi karından gördü. 1,3 cm dedi.:KK68:
haftaya gel (yanı bugün) kalp atışı ya olur ya sonraki haftaya kalır dedi. ben zaten soğumuşum ultrasondan doktordan hastaneden. dedim 21inde geleyim garanti olsun. olur dedi. inşallah bu cumartesi kalp atışına gitçem 7+1 olcam o zaman. duyulur mu sizce?
Ben 5+5 te duymuştum canım

duyulur sanırım canım. kese tamam kalp atışı da geldi mi rahatlarsın artık yavaş yavaş inşallah

Duyulur canım. Benim 6+3 te duyulmuştu. Hadi hayırlı haberleri bekliyoruzz

canım çok sevindim inşallah dahada güzel haberler alacaksın :)

moralimi bozmak istemiyorum ama benim pek keyfim yok kızlar, dün kontrolümüz vardı. Maşallah tontikim büyümüş kocaman olmuş, 1250 gr 37 cmdi. yüzünü de gösterdi bize herşey çok iyiydi sonra doktorumuzun normalde üstünde durmadığı bir ölçümü tekrarladığını fark ettim. doktora sorduğumda sol lateral ventrikülünün (benim anladığım kadarıyla beyindeki boşluklarındaki verilen bir ad bu ve bu boşluklar için 10mm sınır olarak kabul ediliyormuş)10.2 mm ölçtüğünü bunu tekrar kontrol etmek istediğini bu yüzden bir hafta sonra tekrar kontrole gelmemi istedi. şuan için sorun teşkil eden bir değer değilmiş 13mm sonrası önemli dedi, senin değerin hiç artış göstermeyebilir yada ilerleyen haftalarda azalabilir dedi. doktorum sakindi rahattı onun bu tutumu içimi rahatlatsa da internette yazılanları okuyunca hem moralim bozuldu hem çok korkmaya başladım. bu hafta benim için nasıl geçecek hiç bilmiyorum:KK61:
Canim bozma moralini . İnternette zaten hersey felaket telafi gibi . Bende öyleyim okumak istemiyorum artık. Güzel düşün inşallah sağlıcakla gelecek bebislerimiz.

Canim bozma moralini . İnternette zaten hersey felaket telafi gibi . Bende öyleyim okumak istemiyorum artık. Güzel düşün inşallah sağlıcakla gelecek bebislerimiz.

inşallah tatlım, iki gecedir hiç uyumuyorum başka şeyler düşünmeye başka şeylerle aklımı oyalamaya çalışıyorum ama olmuyor. hayırlısıyla şu cumartesi günü bir gelse :(
bu arada günaydın kızlar

selam kızlar
ben 2 gündür ovulasyon testi yapıyorum henüz çok belirsiz 2. çizgim var
bakalım ovu testi uğurlu gelecek mi

selam kızlar.. herkese mutlu hafta sonları olsun inşallah :)
geçen ay koşturmaktan gidemediğim kontrolüme bugün gittim. bu defa cerrahpaşaya gitmek istemedim çok yorucu oluyor ve okuldan izin almak zorunda kalıyorum diye.. burdaki kadın doğumcuların da maşallah randevuları yok satıyor. dün gece arayıp randevu bulabildiğimiz tek doktor oldu ona gittik mecburen. kadının da adını sanını hiç duymadın daha önce. neyse gittik kısaca hastalık geçmişimi ve yapılan işlemleri anlattım. "çok iyi benim de ilgi alanım rahimağzı kanseri, tezimi bu konu üzerine yaptım" dedi. öyle sevindim ki anlatamam. çünkü normal kadın doğum uzmanları bu konuyla ilgili yetkin olmuyorlar genellikle. neyse muayeneye geçtik. ameliyatını çok güzel yapmışlar dedi. görünürde bir sorun yokmuş. smear sonucu da 1 hafta sonra çıkacak. istesen şu anda hamile kalırsın uterus falan çok iyi durumda dedi. derken yumurtalıklara geçti bir gülme geldi kadına "hatta bu gece bir çalışma olursa hamile kalırsın dedi" :)) bugün reglin 14. günü yumurtlama günüm olduğunu biliyorum zaten ama dursun şimdilik dedim gülüştük :))) benden haberler böyle. içim rahatladı çok şükür kontrol zamanını kaçırmış olmak strese sokmuştu beni iyi oldu aradan çıkardık. haftaya da inşallah güzel haber gelirse değmeyin keyfime:KK50:

canım senin adına çok sevindim herşey gönlünce olsun inşallah
hangi doktora gittin acaba? Çorluda mı gittin

inşallah canım önce şu hastalıktan tamamen kurtulayım da sonra o fasıl başlar Allahın izniyle.. vatan hastanesinde semra hanıma gittim canım. güler yüzlü, samimi, ilgili bir doktordu. memnun kaldım.
heh yazmışsın cevabını gördüm şimdi
ilk kez duydum ismini ama memnun kalmışsın ne güzel
aklımda olsun benim de

heh yazmışsın cevabını gördüm şimdi
ilk kez duydum ismini ama memnun kalmışsın ne güzel
aklımda olsun benim de

ben de ilk kez randevu almak için arayınca duydum canım ama memnun da kaldım. bakalım sonuçları da alayım da hayırlısıyla. ama gebelik söz konusu olursa ilerleyen dönemde öncelikli tercihim orhan bey veya toygun bey olur sanırım. ovulasyona başlamışsın inşallah gelir bebek hemen ;)

Back