- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.651
- 248
Ben bildimmm :) minik bir prenses daha geliyor :))Teyzeler kızımız geliyormuş bizim, sizinle de paylaşalım istedik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bildimmm :) minik bir prenses daha geliyor :))Teyzeler kızımız geliyormuş bizim, sizinle de paylaşalım istedik![]()
Teyzeler kızımız geliyormuş bizim, sizinle de paylaşalım istedik![]()
Teyzeler kızımız geliyormuş bizim, sizinle de paylaşalım istedik![]()
Gunaydın Kızlar ,
Dün kontrolum vardı işyerınden ızın aldım aksam uzerı doktora gıttım .
Bu ay benım 3.klomen kullanısım .
HSG fılmını cektırmıstım gecen haftasonu hatırlarsınız belkı , ve hıcbır sorun cıkmadı cok sukur .
Ama dün kontrolde doktorum bu ay klomene cevabın cok ıyı degıl dedı . Bırde 3,5 cm lık bır kist oluşmuş moralım cok bozuldu . Kistın harıcınde bıtane yumurtam varmıs cumartesı gunune kadar gun aşırı bırlıktelık önerdı . cumartesı duruma gore tedavı uyguluycam dedı .
Bu ay hsg cekılınce hamılelık oranını artıtrdıgı ıcın kendımı cok şartlıyorum![]()
Günadın kızlar uzun bır zamandan sonra :)Teyzeler kızımız geliyormuş bizim, sizinle de paylaşalım istedik![]()
Canım unuttum ben onu :) internetten buldum fotoğrafını onu koyayım şimdilik,ben bunun pudra pembesini aldım..
Trendyolda bi butik açılmıştı,nasıl çıkacağını bilmeden aldım ama güzelmiş gerçekten. Bide halka şeklinde taç oluyor ya beyaz ve pembeden yaptırıyorum onu takıcam saçıma maşa yaptırıp. Doğumdada onu takmayı düşünüyorum.. Minnoşumada aynı renklerden saç bandı yaptırıyorum,takım olucaz :))aaa çok güzelmiş tam benim istediğim gibi, nerden aldın peki?
Kızlar sıze bir sey danısıcam Bu ay ben clearblue nın ovulasyon testını kullanmaya basladm.
Adet donemım den sayarak 12. gün testı kullanmaya basladım 3 gündür sabahları testı yapıyorum ve test sonucu sıfır gorunuyor. sizce normalmı bu testı kullananlar bana bıraz bılgi verebılırse cok sevınırımCok arada kaldım acaba bendemı sorun var yoksa testdemi anlamadım
![]()
Adetin 28 gün sürüyorsa 16. günündede başlayabilir yumurtlama
Cok tesekkur ederım cevap verdiğin için![]()
selam kızlar.. herkese mutlu hafta sonları olsun inşallah :)
geçen ay koşturmaktan gidemediğim kontrolüme bugün gittim. bu defa cerrahpaşaya gitmek istemedim çok yorucu oluyor ve okuldan izin almak zorunda kalıyorum diye.. burdaki kadın doğumcuların da maşallah randevuları yok satıyor. dün gece arayıp randevu bulabildiğimiz tek doktor oldu ona gittik mecburen. kadının da adını sanını hiç duymadın daha önce. neyse gittik kısaca hastalık geçmişimi ve yapılan işlemleri anlattım. "çok iyi benim de ilgi alanım rahimağzı kanseri, tezimi bu konu üzerine yaptım" dedi. öyle sevindim ki anlatamam. çünkü normal kadın doğum uzmanları bu konuyla ilgili yetkin olmuyorlar genellikle. neyse muayeneye geçtik. ameliyatını çok güzel yapmışlar dedi. görünürde bir sorun yokmuş. smear sonucu da 1 hafta sonra çıkacak. istesen şu anda hamile kalırsın uterus falan çok iyi durumda dedi. derken yumurtalıklara geçti bir gülme geldi kadına "hatta bu gece bir çalışma olursa hamile kalırsın dedi" :)) bugün reglin 14. günü yumurtlama günüm olduğunu biliyorum zaten ama dursun şimdilik dedim gülüştük :))) benden haberler böyle. içim rahatladı çok şükür kontrol zamanını kaçırmış olmak strese sokmuştu beni iyi oldu aradan çıkardık. haftaya da inşallah güzel haber gelirse değmeyin keyfime![]()
Çok sevindim canım . Ne güzel İnşallah hayırlı vakitte hayırlısıyla gelir bebiş. Çorludamı doktora gittin . Kime gittin
İyi akşamlar kızlar, benim de oğlum oluyor :)
Tebrikler canım. Hayırla gelsin inşallah.İyi akşamlar kızlar, benim de oğlum oluyor :)