• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

canım iyi ettin gelmekle ama sen kendini bilirsin tabi seni strese sokuyorsa nasıl iyi hissedeceksen öyle davran.. her şey yolundadır umarım :)

ultrason cihazı eskiyse ondan görememiş olabilir hem de 18.haftaya kadar görünmeyebilir demiş zaten lütfen stres yapma boş yere. doktorlar bizim gibi hassas değiller onu düşün. yolunda gitmeyen bir şey sezse karşı taraf üzülmesin diye düşünmezler pat diye söylerler.
Eskiliğine diyecek yok allah için fi tarihinden kalma. Neyse umarım dediğin gibidir cumartesi görürüm canım

Eskiliğine diyecek yok allah için fi tarihinden kalma. Neyse umarım dediğin gibidir cumartesi görürüm canım

eskilerde bebek bile net görünmüyor ki burnu görünsün canım sen cumartesi güzel bir hastaneye git görürsün Allahın izniyle

Bende çok istiyorum 2.5 ay oldu evleneli korunmadigim halde hamile olamıyorum benden sonra evlenenler hamile kafayı yicem acele ediyorum ama eşim çok istiyor

Bende çok istiyorum 2.5 ay oldu evleneli korunmadigim halde hamile olamıyorum benden sonra evlenenler hamile kafayı yicem acele ediyorum ama eşim çok istiyor

gerçekten çok acele ediyorsun dur bakalım daha biraz sabır öyle ha deyince gelmiyor bu veletler :))

Yaaa benim acelem yok çocuk olursa eşim evine bağlı olacak kaynanam sürekli elini çabuk tut diyo bende olmayacak diye çok korkuyorum :KK43:(

eşini eve çocukla bağlayamazsın o yönde sıkıntınız varsa onu çözmeden çocuk falan yapma işler daha kötü olur. kaynanayı da hiç kafana takma bebeklere kendileri bakacaklarmış gibi evlendiğin günden itibaren bekler onlar bana da her telefonda soruyordu kv yok mu bişey diye

eşini eve çocukla bağlayamazsın o yönde sıkıntınız varsa onu çözmeden çocuk falan yapma işler daha kötü olur. kaynanayı da hiç kafana takma bebeklere kendileri bakacaklarmış gibi evlendiğin günden itibaren bekler onlar bana da her telefonda soruyordu kv yok mu bişey diye
Hımm eşim beni çok Seviyo eve bağlı ama çocukları çok Seviyo çocuk olursa arkadaslarindan uzak durur yeni evlendim hepsi soruyor yaa :(

Deruchette Deruchette yazdıklarını yeni gördüm. Telaş yapma lütfen devletteki çoğu makina çok eski olduğundan görüntüleme yetersiz kalıyor. Zaten cumartesi başka doktora gideceksin orda göreceksin ufaklığın sağlıklı olduğunu.

günaydınlar
dün rahatsızdım raporluydum.. ctesinden beri de adetim sökülemedi bi türlü fenalardayım
ovulasyon testi aldım.. bu ay onları denicem bakalım

Deruchette Deruchette yazdıklarını yeni gördüm. Telaş yapma lütfen devletteki çoğu makina çok eski olduğundan görüntüleme yetersiz kalıyor. Zaten cumartesi başka doktora gideceksin orda göreceksin ufaklığın sağlıklı olduğunu.
Günaydın canım umarım öyle olur, gerçekten insanı düşüncesi bile korkutuyor

canım iyi ettin gelmekle ama sen kendini bilirsin tabi seni strese sokuyorsa nasıl iyi hissedeceksen öyle davran.. her şey yolundadır umarım :)

İyiyim canim sagol☺ama ne bileyim ilk bebegimi kaybettim sizlerlede paylasmistim.Korunmayi birakali alti ay oldu kafamda/deli sorular neden olmuyor diye.sonra kendime yapma diyorum ama olmuyor.hepimiz ayni umudun pesindeyiz sizlerle paylasmak iyi geliyor aslinda cunku beni gercekten anliyosunuz.yani ne sizinle ne sizsiz☺☺☺

base2012 base2012
insan olarak yeteri kadar sabırlı değiliz çoğumuz. yani bir şeye karar verince hemen olsun istiyoruz. ve bazılarımız isteklerine gerçekten çabuk sahip oluyorlar ama bazılarımız da uzun süre beklemek zorunda kalıyor. aslında her iki grup için de şöyle bir gerçek var ki vakti gelmeden ne güneş doğar ne de bir ot biter. senin de vakti geldiğinde gelecek bebeğin. sadece biraz daha sabır gerekiyor (en zorundan)

Back