• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Oyyy yerim benimki de hareketlense kudursak böyle siz gibi inşallah.
Ben ilk 16. Haftada hissetmiştim çok minik parmak ucunla karnına dokunduğunu düşün öyle bişey.. Sonra büyüdükçe çıldırıyorlar karnımı yırtacak zilli :)) az kaldı seninde yakında başlar pıt pıt dokunmalar

Günaydın kızlar. bu akşam ikinci kan testine gidicem. heyecan bastı şimdiden. ya düşük çıkarsa ya çok yüksek çıkarsa ya dış gebelikse diye düşünürken buluyorum kendimi. bugün pek bi evhamlıyım
İçini ferah tut güzel haberler alacaksın inşallah ;)

Ben ilk 16. Haftada hissetmiştim çok minik parmak ucunla karnına dokunduğunu düşün öyle bişey.. Sonra büyüdükçe çıldırıyorlar karnımı yırtacak zilli :)) az kaldı seninde yakında başlar pıt pıt dokunmalar

ayyy bir ay falan kalmış gibi avutayım kendimi. 20. hafta falan diyorlar yaa ben de çok var diyordum, gerçi herkesin farklı mayıs annelerinde hafif hissedenler oldu bile.

ayyy bir ay falan kalmış gibi avutayım kendimi. 20. hafta falan diyorlar yaa ben de çok var diyordum, gerçi herkesin farklı mayıs annelerinde hafif hissedenler oldu bile.
Doktor bana bile en erken hissedenlerdensin demişti,12. Haftalarda biraz zor belki başka şeyle karıştırıyorlardır :) zaten hissedince anlayacaksın o farklı bişey anlıyorsun bebek olduğunu :) göbekte yağ dokusu yok o bebeğin eşide rahmin arkasında o yüzden erkenden hissettiğimi söylemişti doktorum. 1 ay sonra dinlemeye başla kendini ;)

R rzombie canım büyüdük valla korkuyorum bende bazen çıkacak mı acaba diye :)

sorma canım, ben normalde hiç tatlı yemem geçen akşam canım çekti nutella falan atıştırdım birşeyler. gece eşime beni hastaneye götür çıkarsınlar içimden diye ağlıyordum en son, resmen içimde bir sağa bir sola gitti durdu bebek. yer bulsa yanlardan sırtıma geçecekti o derece dağıttı beni :anneadayı: o gün bugün tövbeliyim tatlıya daha da yemem :) ama herşey bir yana onun içimde hareket ettiğini bilmek en güzel duygu valla, şuan bile ben bunları yazarken anne ben burdayım diyor resmen :KK46:

gunaydın kızlar nasılsınız . oğluma bu beşiği almayı düşünüyorum . fikri olan varmı. ne dersiniz

Eklentiler

• PE288944.jpg
    PE288944.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 48
gunaydın kızlar nasılsınız . oğluma bu beşiği almayı düşünüyorum . fikri olan varmı. ne dersiniz

beşik güzel canım. ama çekmeceli olanlardan alsan daha kullanışlı olmaz mı hiç değilse bezini battaniyesini vs koyarsın çekmeceye

beşik güzel canım. ama çekmeceli olanlardan alsan daha kullanışlı olmaz mı hiç değilse bezini battaniyesini vs koyarsın çekmeceye

ne bileyim ayrı dolabı var onları oraya koyarım dedim . şimdilik dola yettide arttı ama ilerde ihiyaç olrmu çekmeceye bilemedim

ne bileyim ayrı dolabı var onları oraya koyarım dedim . şimdilik dola yettide arttı ama ilerde ihiyaç olrmu çekmeceye bilemedim

Dolabı varsa yeter o zaman canım ben sadece beşik alacaksın diye düşündüm. Uzun zaman yeter dolap artık yetmediginde de komple çocuk odasına geçersiniz

Devam ediyor umarım azalacak yakın zamanda , izinden döndük ev savaş alanı gibi ama ben oturup kitap okumak istiyorum. Sen nasılsın bebiş nasıl
Az daha dayan geçecek.. Bırak ev dağınık kalsın sen keyfine bak.. İyiyiz bizde bi sıkıntı yok şimdilik ;)

Merhaba arkadaşlar
Adet oluyorum malesef.. daha ilk aydan hemen hamile kalacagimi dusunup hata etmişim
Yeni bat 5 aralik :KK14:

Back