- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk 16. Haftada hissetmiştim çok minik parmak ucunla karnına dokunduğunu düşün öyle bişey.. Sonra büyüdükçe çıldırıyorlar karnımı yırtacak zilli :)) az kaldı seninde yakında başlar pıt pıt dokunmalarOyyy yerim benimki de hareketlense kudursak böyle siz gibi inşallah.
İçini ferah tut güzel haberler alacaksın inşallahGünaydın kızlar. bu akşam ikinci kan testine gidicem. heyecan bastı şimdiden. ya düşük çıkarsa ya çok yüksek çıkarsa ya dış gebelikse diye düşünürken buluyorum kendimi. bugün pek bi evhamlıyım
Ben ilk 16. Haftada hissetmiştim çok minik parmak ucunla karnına dokunduğunu düşün öyle bişey.. Sonra büyüdükçe çıldırıyorlar karnımı yırtacak zilli :)) az kaldı seninde yakında başlar pıt pıt dokunmalar
Doktor bana bile en erken hissedenlerdensin demişti,12. Haftalarda biraz zor belki başka şeyle karıştırıyorlardır :) zaten hissedince anlayacaksın o farklı bişey anlıyorsun bebek olduğunu :) göbekte yağ dokusu yok o bebeğin eşide rahmin arkasında o yüzden erkenden hissettiğimi söylemişti doktorum. 1 ay sonra dinlemeye başla kendiniayyy bir ay falan kalmış gibi avutayım kendimi. 20. hafta falan diyorlar yaa ben de çok var diyordum, gerçi herkesin farklı mayıs annelerinde hafif hissedenler oldu bile.
Gözünaydın canımm maşallaah size :)Kızlaaaaaaaar
4+5 de değerim 2200 dü
5+0 bugün 5000 olmuş.
İyi, değil mi????
Kızlaaaaaaaar
4+5 de değerim 2200 dü
5+0 bugün 5000 olmuş.
İyi, değil mi????
Gayet güzel canımm. Gözün aydınnnKızlaaaaaaaar
4+5 de değerim 2200 dü
5+0 bugün 5000 olmuş.
İyi, değil mi????
gunaydın kızlar nasılsınız . oğluma bu beşiği almayı düşünüyorum . fikri olan varmı. ne dersiniz
beşik güzel canım. ama çekmeceli olanlardan alsan daha kullanışlı olmaz mı hiç değilse bezini battaniyesini vs koyarsın çekmeceye
ne bileyim ayrı dolabı var onları oraya koyarım dedim . şimdilik dola yettide arttı ama ilerde ihiyaç olrmu çekmeceye bilemedim
Devam ediyor umarım azalacak yakın zamanda , izinden döndük ev savaş alanı gibi ama ben oturup kitap okumak istiyorum. Sen nasılsın bebiş nasılGünaydınlaar..Deruchette
_Lavin_ nasılsınız kızlar,bulantılar ne alemde ? Zor dönem geçti sayılır,keyif zamanı geliyor az kaldı :)
Az daha dayan geçecek.. Bırak ev dağınık kalsın sen keyfine bak.. İyiyiz bizde bi sıkıntı yok şimdilikDevam ediyor umarım azalacak yakın zamanda , izinden döndük ev savaş alanı gibi ama ben oturup kitap okumak istiyorum. Sen nasılsın bebiş nasıl