- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
Gözünaydın canımm maşallaah size :)
çok güzel canım maşallah. Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Gayet güzel canımm. Gözün aydınnn![]()
Sağolun canlarım ya baya rahatladım çok şükür :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydın canımm maşallaah size :)
çok güzel canım maşallah. Allah sağlıkla tamamına erdirsin
Gayet güzel canımm. Gözün aydınnn![]()
Merhaba arkadaşlar
Adet oluyorum malesef.. daha ilk aydan hemen hamile kalacagimi dusunup hata etmişim
Yeni bat 5 aralik![]()
Aaa Melinda..
Gerçekten çok üzüldüm... Acaba üzerine görme gibi birşey olabilir mi? Çok fazla bilgili değilim bu konuda ama ne bileyim..
ben de çok üzüldüm canım kendimi çok kaptırmıştım o nedenle sert bi şekilde yere tosladım resmen
ama şimdi iyiyimdaha sakin olmaya illa şu ay olsun diye kasmamaya çalışçam inşallah
inş bi sorunum yoktur da kendiliğinden olur
ovulasyon testi almayı düşünüyorum bakalım
ben de çok üzüldüm canım kendimi çok kaptırmıştım o nedenle sert bi şekilde yere tosladım resmen
ama şimdi iyiyimdaha sakin olmaya illa şu ay olsun diye kasmamaya çalışçam inşallah
inş bi sorunum yoktur da kendiliğinden olur
ovulasyon testi almayı düşünüyorum bakalım
Ne sorunu olacakmış ki canım. Hemen kendini olumsuza şartlandırma. Sadece denk gelmemiştir o kadarcık.
Sen nasılsın lavin. Kusman bitmişti ama bulantı devam ediyordu sanırım. Birazcık azalma oldu mu bulantılarındada. Ayrıca cinsiyeti ne zaman belli olcak. :)
Çok şükür bulantım olsa da kusmam nadiren oluyor. Hala salçalı sulu yemek yiyemiyorum ama eskiye göre iyiyim.
Çarşamba kontrolüm var, uygun pozisyonu yakalarsak cinsiyeti belli olabilir. Benden öndeki hamile bir arkadaşımın benim haftamda belli olmuştu.
Ayy çok heyecanlı ya :) Çin takvimine göre ne çıkıyor cinsiyet ? :)
Çin takvimine göre erkek çıkıyor canım![]()
canım hadi gözünaydın çok sevindimKızlaaaaaaaar
4+5 de değerim 2200 dü
5+0 bugün 5000 olmuş.
İyi, değil mi????
onlar da geçecek tatlım azcık daha sabırÇok şükür bulantım olsa da kusmam nadiren oluyor. Hala salçalı sulu yemek yiyemiyorum ama eskiye göre iyiyim.
Çarşamba kontrolüm var, uygun pozisyonu yakalarsak cinsiyeti belli olabilir. Benden öndeki hamile bir arkadaşımın benim haftamda belli olmuştu.
Hadi hayırlısı bakalım :) Sen ne istiyosun? Tabi önce saglıklı olsun ama herkesin içinde bitanesi agır basıyor galiba :)
Günaydın kızlar![]()
_Lavin_ ikili test yaptırdın mı canım ? Bu haftalardaki cinsiyet tahmini %80 doğru oluyor genelde,içimden bi his minnoşun kız olduğunu söylüyor :))
Valla canım benim için pek öncelikli bir cinsiyet yok. Hepsi aynı.
Sağlıklı olsun da, ilk çocuk olunca insanın gönlünden ağırlıklı bir şey geçmiyor demek ki:)
Günaydın kızlar :)