• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

benim yarın adet olmam lazım yaklaşık on gündür kahverengi akıntım var hatta dün ve bugün siyah pıhtı şeklinde geldi ama adet değil çünkü az miktarda sizce gebe olma ihtimalım var mı benim pek ümidim yok ama :(

Gunaydın Kızlar ,

Nasılsınız bakım özledım sızı bayadan berı gırmıyordum .
HAmişler bebiş nasılll ?

inşallah canım vallahi bende zor duruyorum ama dayanamayıp yarın gidip bir kan testi versem mi diye düşünüyorum çünkü içimdeki bu heyecana daha fazla dayanamıcam sanırım varsa var yoksa yok diye düşünüyorum benim son 5 gün ama varsa kanda kesin çıkar bence degil mi?

inşallah canım vallahi bende zor duruyorum ama dayanamayıp yarın gidip bir kan testi versem mi diye düşünüyorum çünkü içimdeki bu heyecana daha fazla dayanamıcam sanırım varsa var yoksa yok diye düşünüyorum benim son 5 gün ama varsa kanda kesin çıkar bence degil mi?

evet az bi değer de olsa yine de çıkar diye düşünüyorum ben de
beni de şeytan dürtüyo hep test al test al diye ama hayal kırıklığı yaşıyacaksam da haftasonu evimde yaşıyım diye almıyorum :KK45:

Kızlar guzel haberlernızı beklıyorum . Guzel haberler verınde umut olun bıze .

günaydın kızlar
dün akşam resmen şeytan dürttü ve test yaptım
tabi ki negatifi gördüm :KK53:
sanırım hamile değilim ya da daha çıkmıyo idrarda
neyse ders oldu bana bu kadar kaptırmamalıyım kendimi negatifi görmek bu kadar kolay işte
yinede bata son 2 :KK54:

günaydın kızlar
dün akşam resmen şeytan dürttü ve test yaptım
tabi ki negatifi gördüm :KK53:
sanırım hamile değilim ya da daha çıkmıyo idrarda
neyse ders oldu bana bu kadar kaptırmamalıyım kendimi negatifi görmek bu kadar kolay işte
yinede bata son 2 :KK54:

aaa yaptın mı :: Bende senin yerinde olsam dayanamaz yapardım :) Evet daha idrarda çıkmaya bilir üzülme. Haftasonu foruma pek girmiyorum ama sırf senin için gircem çok merak ediyorum :)

aaa yaptın mı :: Bende senin yerinde olsam dayanamaz yapardım :) Evet daha idrarda çıkmaya bilir üzülme. Haftasonu foruma pek girmiyorum ama sırf senin için gircem çok merak ediyorum :)
pazar yapacaktım ama şimdi azcık moralim bozuldu korkuyom pazar yapmaya
acaba gecikmesini mi beklesem bilemedim :mad:

Back