O hissiyat bi süre gidiyor,koku hassasiyeti vs olarak sonra birden geçiyor. Ben korkmuştum neden midem bulanmıyor bişey mi oldu diye :) biz iyiyiz çok şükür,benim çılgın göbeğimden çıkacak gibi deliriyor canımı yakıyor artık tek derdimiz bu şimdilik :))Çok şükür canım bulantılarım devam ediyor ama kusmuyorum artık. Azalma dönemine girdim sanırım yavaş yavaş.
Sen nasılsın? Minnoş nasıl?
pazar yapacaktım ama şimdi azcık moralim bozuldu korkuyom pazar yapmaya
acaba gecikmesini mi beklesem bilemedim
O hissiyat bi süre gidiyor,koku hassasiyeti vs olarak sonra birden geçiyor. Ben korkmuştum neden midem bulanmıyor bişey mi oldu diye :) biz iyiyiz çok şükür,benim çılgın göbeğimden çıkacak gibi deliriyor canımı yakıyor artık tek derdimiz bu şimdilik :))
Çok şükür canım bulantılarım devam ediyor ama kusmuyorum artık. Azalma dönemine girdim sanırım yavaş yavaş.
Son zamanlarda tartılmadım 8 olmuştur :) bebiş 28. Haftada 1500 kg'dı. Şimdi ne alemde bilmiyorum :))Ayy ne güzel ya :) Kaç kilo aldın? Benim arkadaşım 33 haftalıkken dogum yapmıştı ve 4 kilo bebiş dünyaya getirdi
Son zamanlarda tartılmadım 8 olmuştur :) bebiş 28. Haftada 1500 kg'dı. Şimdi ne alemde bilmiyorum :))
2 yi geçmiştir haftada ortalama 200-250 alıyor. Kontrole daha 2 hafta var ozamn öğrenirim artıkSende az kilo almışın ne güzel :) Son haftalarda bebişler daha çok kilo alıyormuş. belki 2yi geçmiştir bile.. :)
O hissiyat bi süre gidiyor,koku hassasiyeti vs olarak sonra birden geçiyor. Ben korkmuştum neden midem bulanmıyor bişey mi oldu diye :) biz iyiyiz çok şükür,benim çılgın göbeğimden çıkacak gibi deliriyor canımı yakıyor artık tek derdimiz bu şimdilik :))
Çok şükür canım bulantılarım devam ediyor ama kusmuyorum artık. Azalma dönemine girdim sanırım yavaş yavaş.
Günaydın kızlar. bu akşam ikinci kan testine gidicem. heyecan bastı şimdiden. ya düşük çıkarsa ya çok yüksek çıkarsa ya dış gebelikse diye düşünürken buluyorum kendimi. bugün pek bi evhamlıyım
Günaydın kızlar. bu akşam ikinci kan testine gidicem. heyecan bastı şimdiden. ya düşük çıkarsa ya çok yüksek çıkarsa ya dış gebelikse diye düşünürken buluyorum kendimi. bugün pek bi evhamlıyım
iş çıkışı gidicem canım en erken 7-8 gibi. bi saate de alırım sonucu. nasıl heyecanlıyım anlatamam :)canım içini ferah tut, hayırlısıyla güzel haberler alacaksın bu kan testinde de. kaçta gideceksin kan vermeye?
inşallah ya. ben baya erken öğrendim döngüm 23 gündü. adetim geçti test yaptım çizgi çıktı.o zaman daha 3+4 düm.aaa öyle düşünme. Hayırlısıyla inşallah herşey iyi çıkar. İyi düşün iyi olsun :) Kaç haftalıkken ögrendin hamileliğini?
inşallah ya. ben baya erken öğrendim döngüm 23 gündü. adetim geçti test yaptım çizgi çıktı.o zaman daha 3+4 düm.
geçen sefer de böyle hemen doktora gitmiştim erken olduğu için çok sık gitmem gerekmişti her hafta çağırıyodu doktor. bugün 5+0 olduk daha ikinci kanı yeni vericem. doktora da 6. yada 7. haftada giderim. kötü bişey duymamak için doktordan kaçıyorum :)
sağol canım ben de sana dua ediyorum en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah.Doktordan kaçma onlar senin saglıgın için ugraşırlar emin ol :) Dua et hayırlısı olsun. :)Bende dua ederim hepinize sag saglim kucaklarınıza alın bebeklerinizi :)
sağol canım ben de sana dua ediyorum en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah.
doktordan kaçma sebebim kötü bişey duymaya tahammülüm olmaması. daha yeni birsürü şey atlattım şimdi asla kötü bir kelime duymak istemiyorum. doktorlar da malum. birine 4 haftalıkken keseyi göremeyince dış gebelik diyivermiş. sinir oldum ya daha erken desin bişey desin. yoook ille moral bozacak.
doktorum tanıdık onda sıkıntı yok kendi çocuğu gibi davranıyo bana. ama içi dışı bir. o sıkıntı. geçen hamileliğimde kalp atışını göremedi diye baya üzüldü beni de üzdü mesela. halbuki biraz metanetli olsa moral verse bana da iyi gelecekti. bu sefer akıllandım ne olursa olsun kendimi sağlam tutucam (inşallah yapabilirim :) )Doktorunu iyi araştır. Adam dogramayı sevenler çok :)
doktorum tanıdık onda sıkıntı yok kendi çocuğu gibi davranıyo bana. ama içi dışı bir. o sıkıntı. geçen hamileliğimde kalp atışını göremedi diye baya üzüldü beni de üzdü mesela. halbuki biraz metanetli olsa moral verse bana da iyi gelecekti. bu sefer akıllandım ne olursa olsun kendimi sağlam tutucam (inşallah yapabilirim :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?