• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ilk kan testini çarşamba vereyim artık diye düşünüyorum. ikinciyi de cuma yaptırırım. inşallah sevincim kursağımda kalmaz. dua et bana canım
Hiçbir sorun olmayacak inşallah,içini ferah tut.. Sıkı sıkı tutunsun bebişin büyüsün kocaman olsun :))

merhaba kızlar, uzun bir aradan sonra gelebildim. :)

Son adet tarihim 3 Ekim.
Beklenen Adet Tarihim 31 Ekimdi ama adet olmadım.

Evett şimdi açıklama kısmına geleyim :) Ben BAT tan 5 gün önce korunmasız ilişkim oldu ve ogünden sonra hiç korunmadım zaten.Adetimde yakın diyede bebek olacak diye yapmamıştım açıkcası :KK70: Benim adetim 2 gün gecikti ve dün tüm gün miğde bulantısı ve baş agrısı çektim ve sürekli uykum vardı. Bugünde Sabah migde bulantısıyla kalktım ve kustum. Tabi illa hamilelik belirtisi diyemem çünkü eger 26 ekimde yani adetten 5 gün önceki ilişkimde döllenme olduysa 1 haftalık gebelikte kusma belirtisi olabilir mi bilemedim ki.. Kan versem kandada çıkmaz idrar tahlili yapsam onda hiç çıkmaz. NE yapıcam bilemedim.
Kanda idrarda çıkmaz çünkü döllenme olsa bile henüz yerleşme aşamasındadır yani hormon salgılanmıyor demek.. Salgılanmayan hormonda bulantı,baş dönmesi vs yapmaz :) üşüttün belkide yada psikolojik ;)

Kanda idrarda çıkmaz çünkü döllenme olsa bile henüz yerleşme aşamasındadır yani hormon salgılanmıyor demek.. Salgılanmayan hormonda bulantı,baş dönmesi vs yapmaz :) üşüttün belkide yada psikolojik :KK66:
haklısın. :) Peki adet geçikmesi normal mi

canım ben de yazayım. benim iki gebeliğimde de aynı şeyler oldu. adet öncesi karnımda şişlik olurdu ama mesela korse giyince toplardı hamile kaldığımı daha bilmeden karnımda sert bi şişlik olduğunu farkettim. göğüslerde ağrı bende adet dönemi olmazdı ama hamile kaldığımda adete birkaç gün kala başladı hem uçları hassaslaştı hem de koltukaltına doğru bir ağrı geldi. akıntı da su gibi akıntım oldu ikisinde de hala da var. ama beyaz akıntı diyen de çok var. mide bulantısı sabahları az bişey oluyor. psikolojik olduğunu düşünmüyorum hamileliğimi öğrenmeden önce de vardı biraz. sonrasında da aynen devam etti. bir de aşırı koku hassasiyeti. sürekli ordan burdan koku alıyorum. eşim parfüm sıkıyor tuvalet koktu diyorum. birçok belirti adet gecikmesinden 2-3 gün önce başladı bende.

sen yine de çok kafana takmada beklemeye çalış canım. stres yapmamaya çalış.
çok tşk ederim cnm saol

bilmiyordum işe başladığını. hayırlı olsun canım en iyisini yapmışsın sürekli evde olunca kafasında kurup duruyor insan. çalışmak ne kadar yorucu olursa olsun psikolojik olarak kendini daha iyi hissediyorsundur eminim.
evet canım eskı defterlerı de açıp açıp kafaya takıyordum şimdi kafaya takacak zaman kalmıyor en azından hem de maddı olarak çok sıkışıktık biraz nefes alacağız

Günaydın hatunlar :) Nasılsınız bakalım? Benim bat bugün dün akşam üzeri dayanamadım test yaptım. Hafif ikinci çizgi var gibi gelmişti. Bu sabah tekrar yaptım hiç bi şey yok. Hayırlısı bakalım.

Günaydın hatunlar :) Nasılsınız bakalım? Benim bat bugün dün akşam üzeri dayanamadım test yaptım. Hafif ikinci çizgi var gibi gelmişti. Bu sabah tekrar yaptım hiç bi şey yok. Hayırlısı bakalım.

Ayy hadi bakalım hayırlısı.

Yarın yine tekrarla ilk idrarla olur mu? İnşallah güzel sonuçlar alırsın.

Dün öyle görünce ümitlendim. Sabah olmayınca boşa ümitlendim dedim. Bakalım nasip. Test alayım da bugün.
hayırlısı olsun canım. ben bata 3-4 gün kala test yapmıştım 24 saat sonra çok silik bir çizgi çıkmıştı. tabi ben yanlıştır dedim ama hamileymişim. hiç belli olmaz bu işler :)

Günaydınn :) heyecanlandım mesajını okuyunca :)) inşallah vardır bebiş,yarın sabah tekrarla bakalım ;)

Günaydın kızlar :KK46:
_Unicorn_ _Unicorn_ hadi hayırlısı canım, inşallah güzel sonuçlar alırsın.

Back