2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Wuhuuu silik mi çıktı :)))) e süper bir şey buu canım kan testi yaptır yükselişi takip et korkunun ecele faydası yok inşallah normal devam eder
Ay düzelticem diye sildim mesajımı. Neyse. Ya canım bilmiyom çok silik. Dedim ki bekleyim her gün test yapayım iyice koyulaşınca hcg baktırayım. Kese ne zaman görünüyodu ya sanki iki ay önce hamile olan ben değilim:)

evet mayıs annesi olacaktım ama boş gebelikten kürtaj oldum. sanırım şimdi de 2016 temmuz annesi olacağım
Aaa ne güzel bir haber inşallah öyle olursunuz ben de sizin iyi haberlerinizi bekliyor olucam. Kan tahlili mi yaptıracaksınız?

Aaa ne güzel bir haber inşallah öyle olursunuz ben de sizin iyi haberlerinizi bekliyor olucam. Kan tahlili mi yaptıracaksınız?
bugün test yaptım çok silik çıktı. test koyulaşıncaya kadar evde test yaparım sonra kan tahlili yaptırırım. kaybımın üstünden çok az zaman geçti kontrollü gitmeye çalışıyorum canım.

Evet 2 ay oldu herhalde o olayın üstüne. Benim dr da ilk regli sonrası olabilir demişti. Ben biraz dinlenmeyi düşünüyorum ama tabi korunmayız artık

Günaydıın kızlar hosgeldin aramıza :)
Hoş bulduk :)

Evet 2 ay oldu herhalde o olayın üstüne. Benim dr da ilk regli sonrası olabilir demişti. Ben biraz dinlenmeyi düşünüyorum ama tabi korunmayız artık

Hoş bulduk :)
2 ay olmak üzere canım. daha çok yeni. düne kadar onun için ağlarken bugün yeni bir bebek ihtimali. kafam çok karışık canım çok da korkuyorum. inşallah hayırlısıyla hepimizin sağlıklı evlatları olur da çektiğimiz acıları unuturuz.

Korkmakta çok haklısınız sonuçta olumsuz kötü bir olay yaşandı. Benimde ptz si sonlandı olayım daha çok taze acım ama napalım hayat devam ediyor işte.
Mutlaka bizimde bir zamanımız vardır bekleyecez sabırla...
Sizin bir kaç güne netleşir. Hayırlısı olsun

sağolasın. hiç doktora gitmek istemiyorum. 9 ay böyle geçsin bi doğuma gideyim istiyorum. doktordan hastaneden soğudum. İnşallah Allah'ım senin de acını hafifletecek sağlıklı bir evlat verir.

Günaydın. Hoşgeldin aramıza :)
Canım gözünaydın kötü şeyler getirme aklına lütfen,bak burda daha önce düşük yapan arkadaşlarımız var ve gayet sağlıklı hamilelikleri devam ediyor şuanda. Seninde öyle olacak inşallah.. Sağlıkla büyüsün minnoşun :)

inşallah canım. ne güzel yazmışsın sağolasın. çok açık renk çıktı çizgi. o yüzden tedirgin oldum.

Günaydın kızlar , ben Grip nedeniyle aksam hastaneye gittim ve kan tahlilinde hamile olmadığımı öğrendim , eşimde bende çok üzüldük bu ayda hayaller suya düştü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…