2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

tabiki devamlı giriyordum ama bu sayfadan yazışmamıştık kimselerle takılırım artık

ben de sıcağı sıcağına hemen listeye ekliyorum:)))))

Ayyyy hadi hayırlısı çalışmalar başlamış. BAT bekleyecek birileri oldukça seviniyorummm

Ay kızlar hiç sormayın nasıl heycanlıyım bilemezsiniz. :) Ama açıkcası endişeliyim birazcık bir kere yaptık daha ondanda hemen kalkıp yıkadım filan niye böyle birşey yaptım bilmiyorum Benim umudum gelecek aya inşallah :) 31 ekim adetimi olurum sonra ovulasyon testi yapıp denicem.. :) Dualarınız esirgemeyin hayırlısı olur inşallah hepimizin hakkında :)

inşallah bende kendimden biraz bahsedeyim sizlere nisan ayında 1,5 aylık bile henüz degilken kanamam sonucu düşük yaptım doktor miyomdan olmuş olabilir dedi ve hemen miyom ameliyatı oldum akabinde 2 ay korunma süresi geçirdim şuan agustostan beri korunmuyoruz inşallah bu ay sevinçli haberler alırım inşallah sizlerle beraber......

Hakkında hayırlısı olsun :)

geçmiş olsun canım umarım tez zamanda sağlıkla tekrar hamile kalırsın

herkese merhaba, bende uzun zamandır takip ediyorum benide eklermisiniz. BAT 25 Ekim fakat bu ay umutsuzum

hoş geldin :) kaçıp gitmeceksin ama dimi bak ekliyorum listeye

geçmiş olsun canım umarım tez zamanda sağlıkla tekrar hamile kalırsın

hoş geldin :) kaçıp gitmeceksin ama dimi bak ekliyorum listeye
:) hayır bir yere gitmeyecegim ,zaten takip ediyordum zaten yeni yeni yazmaya başladım çünkü kendimi yalnız ve kötü hissediyroum regl başaladığında sizlerden destek alıyordum okuyarak şimdi aranıza katılmak istedim:)

iyi ettin canım sana da uğurlu gelsin topik inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…