- 9 Temmuz 2012
- 398
- 203
- 53
topikte kalıcıysan ilk sayfaya ekliyim seni de :)
NOT: Bu aralar topikte müşteri sıkıntısı yaşıyoruz da
Kalııcıyım canım :)
son bat tarihi benim 10 kasım :) daha çok var ama
ben de sıcağı sıcağına hemen listeye ekliyorum:)))))
Ayyyy hadi hayırlısı çalışmalar başlamış. BAT bekleyecek birileri oldukça seviniyorummm
tabiki devamlı giriyordum ama bu sayfadan yazışmamıştık kimselerle takılırım artık
inşallah bende kendimden biraz bahsedeyim sizlere nisan ayında 1,5 aylık bile henüz degilken kanamam sonucu düşük yaptım doktor miyomdan olmuş olabilir dedi ve hemen miyom ameliyatı oldum akabinde 2 ay korunma süresi geçirdim şuan agustostan beri korunmuyoruz inşallah bu ay sevinçli haberler alırım inşallah sizlerle beraber......
tşk ederim cnmHakkında hayırlısı olsun :)
Geldimmmm:)@elizanlina canım geldin mi
inşallah bende kendimden biraz bahsedeyim sizlere nisan ayında 1,5 aylık bile henüz degilken kanamam sonucu düşük yaptım doktor miyomdan olmuş olabilir dedi ve hemen miyom ameliyatı oldum akabinde 2 ay korunma süresi geçirdim şuan agustostan beri korunmuyoruz inşallah bu ay sevinçli haberler alırım inşallah sizlerle beraber......
herkese merhaba, bende uzun zamandır takip ediyorum benide eklermisiniz. BAT 25 Ekim fakat bu ay umutsuzum
:) hayır bir yere gitmeyecegim ,zaten takip ediyordum zaten yeni yeni yazmaya başladım çünkü kendimi yalnız ve kötü hissediyroum regl başaladığında sizlerden destek alıyordum okuyarak şimdi aranıza katılmak istedim:)geçmiş olsun canım umarım tez zamanda sağlıkla tekrar hamile kalırsın
hoş geldin :) kaçıp gitmeceksin ama dimi bak ekliyorum listeye
:) hayır bir yere gitmeyecegim ,zaten takip ediyordum zaten yeni yeni yazmaya başladım çünkü kendimi yalnız ve kötü hissediyroum regl başaladığında sizlerden destek alıyordum okuyarak şimdi aranıza katılmak istedim:)
ayyy inşallah,hayırlısı ise olsun çok istiyoruz. ama bu ay tabi zor sanki, sanırım gelecek ay tedaviye başlarım:)iyi ettin canım sana da uğurlu gelsin topik inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?