Merhaba Kızlar,
1o gün önce Ankarada Hrs hastanesınde Prof. Tarık Aksu hoca'ya muayene olmaya gittim. Çok şükür tüm degerlerim güzl çıktı ancak genetik testde benım kanım normal ınsanlara gore daha yogun ve sıvılasmama sorunu varmıs bu nedenden dolayı B12 ignesi vurulmam gerektıgını belırttı.Ancak isvecte yasadıgım için burda vurulmam cok zorbu durum benı çok düşündürüyor çunku düşük riskim çok fazla
3 aydır deniyoruz ama bu ay nasıl olucak regl de ayın 29 bakalım bu ay nasıl sonuclanıcak.Buayda olmazsa onumuzde ki ay ovülasyon testlerınden kullanmayı düşünüyorum.Sizce faydalı oluyormu?
ovulasyon testleri faydalı oluyor tabi net çatlama gününü öğrendiğin için. ama neden orda iğneyi vurulamıyorsun onu anlamadım..
Selam kızlarrr :)
Nasılsınız bakalımm :) Ben süperimm
Eveeettt BAT bildiriyorummm :) 31 Ekim ayy heycanlandımm :)
Ayyyy hadi hayırlısı çalışmalar başlamış. BAT bekleyecek birileri oldukça seviniyorummm
Normalde de B12 ignesini Türkiye'de doktordan rapor alıp vurunabilirorsun. Burda da tekrardan jinekolog gitmem gerekiyor bugun hastaneden test sonuclarımı ıstedım bakalım onları gosterıcem.Belki yardımcı olurlar burda sağlık sistem ne yazık ki Türkiyedeki gibi değil herseyde cok ugrastırıyorlar büyük ihtimal gerek yok bile diyebilirler :)
Arkadasım hamileydi 40.haftası gectı sezeryana almadılar kızı sırf normal dogurması ıcın 42. haftaya kadar beklettıler Allahtan kızın sancısı geldıde hemen apar topar normal doğuma aldılar.Burda böyle bir sistem olduğu için ne olucak hiç bilemiyorum :)
cnntrm canım senin bu ay mı kontrolün vardı? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
Kızlar sürekli sorucam unutuyorum Bat nedir :)
ene şansını bakalım umarım olumlu sonuç alırsın
anladım canım evet yurt dışında sistem farklı biliyorum.. dene şansını bakalım umarım olumlu sonuç alırsın
önümüzdeki hafta gidicem canım ama fakülteye gidemiycem bu defa burda yaptırmayı düşünüyorum. içim rahat bakalım temiz çıkacak inşallah yine
Kızlar sürekli sorucam unutuyorum Bat nedir :)
beklenen adet tarihi canım
İnşallah canım temiz çıkacak. Güzel heberlerini alacağız burdan hep beraber.
Sonra da gelsin çalışmalarr
Benimde Bat ozaman 29 Ekim inşallah : )
umarım herkes istediği gibi sonuçlar alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?