2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydın kuzucuklarim :)) bugün haftanın son günü herkese yorgunluk çöktü heralde kimse yazmamis

Günaydın kuzucuklarim :)) bugün haftanın son günü herkese yorgunluk çöktü heralde kimse yazmamis

aynen canım bitse de gitsek modundayım. Okul çıkışı bebek görmeye gideceğiz. Akşam da kaynım askerden dönüyor oraya gideceğiz. Öğleden sonra uyumadığım bir gün olacak yani bakalım nasıl geçireceğim.

Gunaydinlar ben bitirdim geldim sabah böldügum uykuma devam edeceğim Ohh miss :))

Bende ısyerınde ogle saatının gelmesını beklıyorum :)
yarın doktor kontrolum var klomen ım bıttı bakalım kactane yumurta oluşmuş .

Hadi bakalım inşallah sağlıklı yumurtacıkların bebiş için hazırlanmıştır.

Benim de son bir saatim. Ama çıkışta bebiş görmeye gideceğiz arkadaşa, o da dinlenme sayılır.

Merhaba kızlar. Ben de cumanın sevincini yaşayanlardanım :) Yarın sabah uyumanın hayalini kuruyorum. Bi de bat 2 gün geçti gelen giden yok. Dün test yaptım negatif

TOYGUN BEY İYİ BİR KARAR OLUR DERİM. 9 haftalık hamileyim çok araştırdım gerçekten ve toygun bey de karar kıldım.

R rzombie canım valla ben de beterim son gün ve nöbet ve dersler canıma okudu resmen
_Lavin_ uykuya doy uyu bol bol ben de uyuya uyuya doğurdum oğlumu:) en son yine gündüz uyumaya çalışırken suyum gelmişti hey gidi günler. .
Snmclsn umarım güzel güzel büyümüştur yumurtalar bize de yaz sonucu
Mihrimah00 ohh ne güzel erkenden bitirmissin işi

Merhaba kızlar. Ben de cumanın sevincini yaşayanlardanım :) Yarın sabah uyumanın hayalini kuruyorum. Bi de bat 2 gün geçti gelen giden yok. Dün test yaptım negatif

Kırmızı gelmedikce umut var inşallah geç döllenmedir hadi bakalım hayırlısı

TOYGUN BEY İYİ BİR KARAR OLUR DERİM. 9 haftalık hamileyim çok araştırdım gerçekten ve toygun bey de karar kıldım.

Toygun beye arkadaşım gidiyor çok konusmamasindan şikayetçi sadece ama çok güzel normal doğum yaptırıyor

hamileliğiniz hayırlı olsunn
şimdilik özlem hanıma gittim ve sanırım onla devam edicem gebelik olması durumunda da
çok tatlı bir kadın kendimi rahat hissediyorum

Toygun beye arkadaşım gidiyor çok konusmamasindan şikayetçi sadece ama çok güzel normal doğum yaptırıyor

özlem hanım sezaryen yanlısı mı acaba? hiç bilgim yok da

inşallah benimde normal doğumum olur. gerektiği kadar konuşuyor bence cnm . bakalım ilerleyen zamanlrda nasıl gidecek

özlem hanım sezaryen yanlısı mı acaba? hiç bilgim yok da

O kısmını bilmiyorum ama başka bir arkadaşım doğuma kadar ona gitti son kontrolünde o tarihlerde tatilde olacağını söylemiş son günlerini dogumu yapacak doktor arayarak geçirmişti epey uzulduler önceden soyleseydi ona göre farklı doktor bulurduk diye.. ama ben de birkaç defa kontrol amaçlı yanına gittim bilgili bir doktor güven veriyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…