Günaydın kuzucuklarim :)) bugün haftanın son günü herkese yorgunluk çöktü heralde kimse yazmamis
Bende ısyerınde ogle saatının gelmesını beklıyorum :)
yarın doktor kontrolum var klomen ım bıttı bakalım kactane yumurta oluşmuş .
Benim de son bir saatim. Ama çıkışta bebiş görmeye gideceğiz arkadaşa, o da dinlenme sayılır.Bende ısyerınde ogle saatının gelmesını beklıyorum :)
yarın doktor kontrolum var klomen ım bıttı bakalım kactane yumurta oluşmuş .
Doktor sonucu yaz Lavıncım :)
TOYGUN BEY İYİ BİR KARAR OLUR DERİM. 9 haftalık hamileyim çok araştırdım gerçekten ve toygun bey de karar kıldım.ben Çorluda yaşıyorum ve Reyapta Özlem hanıma gitmiştim daha önce mantar vs gibi sorunlar için
memnundum aslında, gebelik öncesi bi doktora gidip gebelik sürecinde de onla devam etmek istiyorum Özlem hanımla devam ederim diyordum ama Toygun beyin adını çok duydum memnun olmayan kimseyi duymadım ve riskli gebeliklerde özellikle çok başarılıymış
ben adetim bitince ona gidip genel bi muayene olup onla devam etmek istiyorum kısmetse yada Özlem hanıma gidicem tam karar veremedim
Merhaba kızlar. Ben de cumanın sevincini yaşayanlardanım :) Yarın sabah uyumanın hayalini kuruyorum. Bi de bat 2 gün geçti gelen giden yok. Dün test yaptım negatif
TOYGUN BEY İYİ BİR KARAR OLUR DERİM. 9 haftalık hamileyim çok araştırdım gerçekten ve toygun bey de karar kıldım.
TOYGUN BEY İYİ BİR KARAR OLUR DERİM. 9 haftalık hamileyim çok araştırdım gerçekten ve toygun bey de karar kıldım.
Kırmızı gelmedikce umut var inşallah geç döllenmedir hadi bakalım hayırlısı
Toygun beye arkadaşım gidiyor çok konusmamasindan şikayetçi sadece ama çok güzel normal doğum yaptırıyor
hamileliğiniz hayırlı olsunn
şimdilik özlem hanıma gittim ve sanırım onla devam edicem gebelik olması durumunda da
çok tatlı bir kadın kendimi rahat hissediyorum[/
özlem hanımı da edirneden biliyorum. bir arkadaşımın bebeğine bir doktor alınması gerek gelişmiyor dedi. sonrasında özlem hanıma göründü ve herşey normal dedi. şimdi büyüdü bile çocuğu. hayırlısı olsun sizin için de
inşallah benimde normal doğumum olur. gerektiği kadar konuşuyor bence cnm . bakalım ilerleyen zamanlrda nasıl gidecekKırmızı gelmedikce umut var inşallah geç döllenmedir hadi bakalım hayırlısı
Toygun beye arkadaşım gidiyor çok konusmamasindan şikayetçi sadece ama çok güzel normal doğum yaptırıyor
özlem hanım sezaryen yanlısı mı acaba? hiç bilgim yok da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?