2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

aranıza katılmama az kaldı daha çalışmalara başlamadık başlayınca gelicem
şimdi bi kistim varmış adetle atılmasını bekleyeceğim

ama burayı hep okuyorum

Geçmiş olsun canım inşallah basit bir kisttir ve çabucak geçer.

Geçmiş olsun canım inşallah basit bir kisttir ve çabucak geçer.

daha önce de olmuştu adetle atılmıştı doktor büyük ihtimal yine öyle olucak dedi ama adet olayım bitsin kontrole gidicem yine
inş bi sıkıntı çıkmaz c.tesinden beri minik minik kanamam var, doktor kist çözünüyo olabilir dedi.
adet mi oluyorum kist mi emin olamıyorum ama adet olsa yoğun gelir sanki diye düşünüyorum bakalım inş herşey yolunda gider

Kist biraz daha farklı oluyor. Bende ara kanama şeklinde atılmıştı. Kahverengi lekelenmelerle ama büyük kanama şeklinde değil. Bir ayda çözülür o kalmaz bir şey zaten inşallah.

Günaydın canlar benim ufaklık hala alışamadı krese annem yanında kaldı ağlıyor gitmesin diye ben mecbur okula tabi..

Günaydınnnn

Sana bir şey soracaktım. Senin bulantılar kaç hafta sürmüştü canım?
1 hafta yoğun yaşadım canım bişey yiyemedim. Sonra az az koku hassasiyeti olarak devam etti. Toplamda 2 hafta ancak :) inşallah seninde kısa sürer

1 hafta yoğun yaşadım canım bişey yiyemedim. Sonra az az koku hassasiyeti olarak devam etti. Toplamda 2 hafta ancak :) inşallah seninde kısa sürer

İnşallah canım. Dün belirgin şekilde azalma vardı, 2 gündür de kusmuyordum. Ama dün gece ve bugün yine sıkıştırmaya başladı. bulantı olmasa zaten mide yanması var.

Sadece merak ettim kısa da sürebilir mi diye.

Canım benim hiç olmamıştı sadece 12. Haftada hafif bulanti oldu koku hassasiyeti vardı bir de o kadar ama hiç yemek yiyememe veya kusma sorunum olmadı

Canım benim hiç olmamıştı sadece 12. Haftada hafif bulanti oldu koku hassasiyeti vardı bir de o kadar ama hiç yemek yiyememe veya kusma sorunum olmadı

Maşallah canım inşallah ikinci bebiş de seni yormaz böyle zahmetsiz olur abisi gibi.

Ben de çok şikayet etmemeye çalışıyorum, sonuçta normal şeyler bunlar hamilelikte daha ağır geçirenler de var. (Kayınvalidem doğuma kadar böyleymiş)

Bir de mide bulantısı olan gebelerin düşük oranı daha azmış diye okumuştum onla teselli oluyorum:)

Umarım bir an önce geçer canım mide bulantısı gerçekten zor Allah yardımcı olsun

napalım tabi mecbur. aramızda iki gün var bakalım kim önce doğuracak :)

Geçecek az kaldı diye teselli et kendini canım yapacak başka bir şey yok ilaç veriyor aslında drlar bunun için

Yavaş yavaş azalarak kesildi benimkide ama arada sevmediğim bişeyin adı yada kokusu olduğunda tekrar bulanıyordu. Seninkide azalma evresinde az kaldı sabret

Herkese selamlar
Uzun süredir yazamıyorum bizim bebeği kesin erkek Ayrıntılıda artık emin olduk artık isim düşünüyoruz bir adı Mehmet dedesinden
Biride artık nasip..
Bende artık hissediyorum karnım da artık dar giyince çıkıyor kilo alımımda hızlandı
Gerçekten hamilelik bana yaradı kendimi huzurlu hissediyorum ve bir an önce bebeğime kavuşmak istiyorum
Darısı burdaki bütün herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…