2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Gunaydınlar Kızlar ,

Herkes tatılden döndü yazısmalar basladı .
Bende malum tatıl nedenıyle memleketteydım ve ınternete gırme fırsatım olmadı .
Sizi çok ozledım dıyebılırım :)
Bugun zor bır gun olacak .İşbaşı yapanlar ıcın Onun ıcın şans dıleyın bıze .

Bu arada BAT ım yarın gogus uclarımda sızı ve agrı var , aceba mı demekten kendımı alamyorum , ahhh kafamda delı sorular başladı yıne , benzer durumu yaşayıp gogus uçları agrıyan ve sonucu hamılelıkle sonuclananlar var mı .

Benim olmuştu her iki gebeliğimde de ilk belirtim göğüs ucunda duyarlılıktı canım. 1 hafta önceden başlamıştı.

Seni umutlandırmak da istemem tabii.

Benim olmuştu her iki gebeliğimde de ilk belirtim göğüs ucunda duyarlılıktı canım. 1 hafta önceden başlamıştı.

Seni umutlandırmak da istemem tabii.

Lavincim sabah sabah agzından bal damlıyor walla , pekı ara sıra rahmınde ve kasıklarda sızı da oluyor bu durum varmıydı sende .

Her iki gebeliğimde de oldu kasık ağrısı, ama tek taraflı.

Ayy hadı ınsallah ya Lavıncım bayram sonrası bende guzel haberlerı verırım ınsallah .
Bu ay ılk defa klomen ve çatlatma ıgnesı vurulmustum onun ıcın bıraz daha umıtlıyım gecen aylardan , hadı bakalım hayırlısı ınsallah

İnşallah canım. güzel haberlerini bekliyoruzzz

Lavıncım bırsey daha sormak ıstıyorum sana , nette gordum de sık sık wc ye gıtme durumu gozlenıyormus , farkedılır bır derecede ben yasamıyorum bu durumu , sen de olmusmuydu .

Aslında olmuştu ama zaten regl öncesi de bende sık wc olayı olduğu için çok ayırd edici değildi.

Kızlar selam uzuuun bir aradan sonra iş başı yapmak biraz zor oldu bir de ilk gün karışıklığı falan ters yüz oldum resmen ev hanimligi güzel meslekmis vesselâm :))

Kızlar selam uzuuun bir aradan sonra iş başı yapmak biraz zor oldu bir de ilk gün karışıklığı falan ters yüz oldum resmen ev hanimligi güzel meslekmis vesselâm :))

İstanbulda da hava suan yagmur yagdı yagacak yanı tam evde cay ıcme uzanma tv ızleme modu var
Ama bende senın gıbı işyerındeyım :)

İstanbulda da hava suan yagmur yagdı yagacak yanı tam evde cay ıcme uzanma tv ızleme modu var
Ama bende senın gıbı işyerındeyım :)

Burda yağıyor bile şimdi :) dediğin gibi tam uyku havası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…