Tatlım maalesef bilgi sahibi değilim vihazların teknolojileri hakkında. Ama için ferah olsun. Zaten her iki cihazdan da geçiyorsun.Günaydın arkadaşlar. Ya aklıma birşey takıldı. Devlet has. usg cihazıyla özeldeki aynımıdır.Yani bi sorun olsa ikisindede çıkar değilmi. özelede gidiyorm devletede . Devletteki doktorumdan daha memnunum açıkcası. ama bazen içime öyle süphe geliyor. Biliyorm çok komik ama sizinle bi paylaşayım dedim
Ben de öyle karar verdim öğrendiğimden beri. Bir sıkıntı çıkmadığı müddetçe kararımı bozmayıp direk bebeği görmek istiyorum.doktora bayramdan sonra gitmenı tavsıye ederım :=) sabret az
ben de öyle yaptım 7. hafta gittim
inşallah guzel haberlerle gelırsın :=)Ben de öyle karar verdim öğrendiğimden beri. Bir sıkıntı çıkmadığı müddetçe kararımı bozmayıp direk bebeği görmek istiyorum.
Doktora gitmiyorum canım. Sadece beta hcg yaptıracağım öğleden sonra. İnşallah sıkıntısız bir şekilde artmıştır.
Ben de öyle karar verdim öğrendiğimden beri. Bir sıkıntı çıkmadığı müddetçe kararımı bozmayıp direk bebeği görmek istiyorum.
inşallah guzel haberlerle gelırsın :=)
ben yanlış anlamışım canım, artmıştır artmıştır sıkam sen canını
Merhaba canım hamilelik nasıl gidiyor? Bulantın filan oluyormu :)
Mihrimah00 canım gittiğin devlet hastanesi yeniyse eğer ordaki cihaz daha iyi bile olabilir ama bunun bir standardı yok bildiğim kadarıyla ozellerin de kiminde iyi kiminde kötü olabiliyor kullanılan usg sen için nasıl rahat edecekse öyle hareket et
_Lavin_ sonucu yazmayı unutma bize ama ben inanıyorum bu defa sağlıkla kucağına alacaksın
Kızlar eşim sonucumu aldı, 5516 çıkmış sonucum, 6 gün önce 375'ti.
Çok şükür her şey yolunda görünüyorbayram sonrası bebeği görürüm inşallah.
Günaydınlaarherkes tatilde galiba,sessiz buralar
günaydın kızlar, tatile kaldı 1,5 gün
Günaydın :)
Bir Günaydın da benden olsun o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?