2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ben 28 günde bir olurum ve hiiç degişmez çok düzenlidir adetim. 28-14=14 Yani yumurtlama günüm 14. gün öyle mi :) 21 eylülde yumurtlucam :KK70::KK70::KK70:
Düzenliyse süper :) 20-21-22 en az 3 gün üst üste. İhtimal pik yapar,gerisi allaha kalmış :)

Çok sinir bozucu zorla çalışmak :KK43: rapor alsaydın önümüzdeki haftaya 2 gün. Dinlenirdin ne güzel.. Hamileyken çok zormuş gerçekten..
biraz müdürüm gıcık olduğu için biraz da ahlaki sorumluluk etik davranma alışkanlığım falan filan sebebiyle rapor alamıyorum maalesef :(

Bebeğin düşme sebebi oluyor mu yoksa senin hareketlerinden içtigin ilaçtan filan mı düşüyor.

Elbette oluyor. Gebelikler 5'te biri düşükle sonuçlanırmış. Bunların %90 ı bebekten kaynaklanan kromozom bozukluğu. Ancak tekrarlanan düşüklerde araştırma yapılıyor. Annenin ya da babanın genetik bozukluğundan ya da annede olan pıhtılaşma sorunundan kaynaklanan düşükler tespit edilip sağlıklı bebek için tedaviye başlanıyor.

Elbette oluyor. Gebelikler 5'te biri düşükle sonuçlanırmış. Bunların %90 ı bebekten kaynaklanan kromozom bozukluğu. Ancak tekrarlanan düşüklerde araştırma yapılıyor. Annenin ya da babanın genetik bozukluğundan ya da annede olan pıhtılaşma sorunundan kaynaklanan düşükler tespit edilip sağlıklı bebek için tedaviye başlanıyor.

Hmm anladım. Teşekkür ederim bilgilendirdigin için. :KK19::KK60:

Canım yeni düşük yapmışken gittim. Doktor testlerin doğru sonuç vermesi için 6 hafta geçmesi gerekiyor dedi. 6 hafta dolunca gel dedi. Sonra da ben gitmedim. ihmal ettim yani. İnşallah bu sefer sorunsuz devam eder gebeliğim.
Anladım canım
Inşallah bu kez Allah tamamına erdirsin hepimizin gebeliğini. Sağlıklı ve hayırlı bebişler olurlar inşallah

günaydın arkadaşlar, dün gece çok kasıklarım ağrıdı inanılmaz korktum :KK43: _Lavin_ _Lavin_ senin de var mı ağrın canım

Tatlım benim daha günüm gelmeden çok fazla kasık ağrım vardı. Uykudan uyanıyordum artık. Ama son günlerde bayağı azaldı.

Sadece uzun zaman ayakta kalınca, yorulunca belim ağrıyor hemen.

günaydın arkadaşlar, dün gece çok kasıklarım ağrıdı inanılmaz korktum :KK43: _Lavin_ _Lavin_ senin de var mı ağrın canım
Canım adet günlerinde yoğun ağrın olabilir. Ayakta kalınca bel ağrısı,fazla akıntı olacak. İlk 3 ay kasıklarında sık sık ağrı hissedeceksin,rahim büyüyecek. 3 aydan sonra sende vücudunda bunlara alıştığı için normal gelecek :) kendini korkutma,herşey yolunda gidecek..

günaydın kızlar, yaşasın bugun cumaaa:KK46::KK46::KK46:ben artık çok yoruluyorum, birde el ayak şişmeleri başladı fena boyutlarda. yüzüklerimi çıkaramıyorum, ayakkabılarıma zor sığıyorum:KK61:

Selam Kızlar ,

Bende calısan bırı olarak pazartesı salı gunu ızın aldım memlekete ucuyorum bugun , cok mutluyum onun ıcın .
Bu ay ılk defa klomen kullandım ve dün çatlatma ıgnesı vuruldum . Daha önce çatlatma ıgnesı olan var mı ? hamıle kalan . Çok umultuyum bu ay , kafamda delı sorular ...

Selam Kızlar ,

Bende calısan bırı olarak pazartesı salı gunu ızın aldım memlekete ucuyorum bugun , cok mutluyum onun ıcın .
Bu ay ılk defa klomen kullandım ve dün çatlatma ıgnesı vuruldum . Daha önce çatlatma ıgnesı olan var mı ? hamıle kalan . Çok umultuyum bu ay , kafamda delı sorular ...

İnşallah bayram sonrası güzel sonuçlarını duyarız canım

Merhaba hanımlar,
ben yine bu ay adet oldum, cnntrm cnntrm :KK45::KK45: zaten hiç de şaşırmadım, insanların ne kadar uğraştıklarını görünce, okuyunca, duyunca, e birde haliyle 32 yaşında olunca insan, ilk 3 denemede tutturacağını düşünemiyorsun, hayal gibi geliyor.....:KK53: tüm ümitler öbür aya diyeceğim yine yeniden..Cenaballah ne zaman takdir ederse inş. ..o zaman olacak......herkese kazasız belasız hayırlı bayramlar diliyorum...sevgiler :KK200:

Back