• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

LAVUN SENİNDE KUZUN BEKLETMEDEN İSTEĞİNDE SAĞLIKLA GELİR İNŞALLAH

Arkadaşlar bende mayıs ayında deneme yapacağım... Benim 3 kızım var, Çin takvimine göre ayarlama yapmayı düşünüyorum...

4.cü mü olacak? Maşallahhhh:nazar:
ben pek inanmıyorum çin takvimine. Etrafımda kimsenin pek tutmuyor.
Canım evet 4.yü düşünüyoruz. Küçük kızım 5 yaşında onu çok sevgiyle huzurla büyüttüm 4. Yüde göze alarak şansımı denemeye karar verdim,,, dr umuzun tavsiyesiyle eşime aynı zamanda takviye ve alkali diyeti yaptırıyorum. Nasibimde ne varsa o olucak ne yapalım... Durumdan haberdar ederim sizi...

CNMTRM SEN NASILSIN ARKADAŞIM
SENDEMİ İLK BEBEĞİNİ DÜŞÜNÜYORSUN

Yok canım benim oğlum var bir tane ikinciyi istiyordum ama bazı durumlardan bir yıl kadar ertelemek zorunda kaldım şimdilik sizi gozluyorum

Kızlar günüme 2 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım bugün tabi sonuç negatif :KK34: inşallah yanlıştır ya . Erkenmi davranmışım sizce bkıyorum kimileri 2 gün kala öğreniyor :/

Kızlar günüme 2 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım bugün tabi sonuç negatif :KK34: inşallah yanlıştır ya . Erkenmi davranmışım sizce bkıyorum kimileri 2 gün kala öğreniyor :/
Daha erken canım moralini bozma, bazen günün gecikince bile testte çıkmayabiliyor. Günün gecikince kan testi yaptırırsın en kesin sonuç :) güzel haberler alırız inşallaaah:anneadayı:

inşallah vardır erken yapmışsın arkadaşım testi kanda kesin çıkar

Daha erken canım moralini bozma, bazen günün gecikince bile testte çıkmayabiliyor. Günün gecikince kan testi yaptırırsın en kesin sonuç :) güzel haberler alırız inşallaaah:anneadayı:

inşallah vardır erken yapmışsın arkadaşım testi kanda kesin çıkar

İnşallah ya 4 yıllık vajiliydim vajiliyken hamile kaldım ama malesef bebeğimi kaybettim çok şükür yendim vajiyi artık bebek heyecanımız çok büyük doğal olarak. Oyüzden merak ediyorum bekliyorummm .

evet teşekkür ederim sen de çok beklemezsin dilerim bitane kuzun varmış neyse ki. batım 17 şubat bugün 35 gün oldu bekliyorum hala

Ooooo maşallah yaa .Allahım banada senin rahatlığından versin benim daha 2 günüm var ona rağmen test yaptım bugün :D

İnşallah ya 4 yıllık vajiliydim vajiliyken hamile kaldım ama malesef bebeğimi kaybettim çok şükür yendim vajiyi artık bebek heyecanımız çok büyük doğal olarak. Oyüzden merak ediyorum bekliyorummm .

hayırlı olsun arkadaşım artık bebişinde kavuşursun tez zamanda inşallah sağlıkla

Back