- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
İnşallah bekletmez bizi Canım.LAVUN SENİNDE KUZUN BEKLETMEDEN İSTEĞİNDE SAĞLIKLA GELİR İNŞALLAH
Aynen benim de öyle :)Benim sendrom yataktan çıkana kadar
Söylemiştim ama sorun değil canımkendime çok güldüm şuanda söylemiştin öğretmen olduğunu zaten dimi
4.cü mü olacak? MaşallahhhhArkadaşlar bende mayıs ayında deneme yapacağım... Benim 3 kızım var, Çin takvimine göre ayarlama yapmayı düşünüyorum...
Canım evet 4.yü düşünüyoruz. Küçük kızım 5 yaşında onu çok sevgiyle huzurla büyüttüm 4. Yüde göze alarak şansımı denemeye karar verdim,,, dr umuzun tavsiyesiyle eşime aynı zamanda takviye ve alkali diyeti yaptırıyorum. Nasibimde ne varsa o olucak ne yapalım... Durumdan haberdar ederim sizi...4.cü mü olacak? Maşallahhhh
ben pek inanmıyorum çin takvimine. Etrafımda kimsenin pek tutmuyor.
CNMTRM SEN NASILSIN ARKADAŞIM
SENDEMİ İLK BEBEĞİNİ DÜŞÜNÜYORSUN
Daha erken canım moralini bozma, bazen günün gecikince bile testte çıkmayabiliyor. Günün gecikince kan testi yaptırırsın en kesin sonuç :) güzel haberler alırız inşallaaahKızlar günüme 2 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım bugün tabi sonuç negatifinşallah yanlıştır ya . Erkenmi davranmışım sizce bkıyorum kimileri 2 gün kala öğreniyor :/
Yap artık şu testi. Ben burdan çatladımmmn
Kızlar günüme 2 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım bugün tabi sonuç negatifinşallah yanlıştır ya . Erkenmi davranmışım sizce bkıyorum kimileri 2 gün kala öğreniyor :/
Yok canım benim oğlum var bir tane ikinciyi istiyordum ama bazı durumlardan bir yıl kadar ertelemek zorunda kaldım şimdilik sizi gozluyorum
Ben de ovulasyon testi alacağIm. Yumurtlamamaktan şüpheleniyorum. daha denemelere 2 ay var
Arkadaşlar bende mayıs ayında deneme yapacağım... Benim 3 kızım var, Çin takvimine göre ayarlama yapmayı düşünüyorum...
inşallah vardır erken yapmışsın arkadaşım testi kanda kesin çıkar
Kızlar günüme 2 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım bugün tabi sonuç negatifinşallah yanlıştır ya . Erkenmi davranmışım sizce bkıyorum kimileri 2 gün kala öğreniyor :/
Daha erken canım moralini bozma, bazen günün gecikince bile testte çıkmayabiliyor. Günün gecikince kan testi yaptırırsın en kesin sonuç :) güzel haberler alırız inşallaaah
inşallah vardır erken yapmışsın arkadaşım testi kanda kesin çıkar
evet teşekkür ederim sen de çok beklemezsin dilerim bitane kuzun varmış neyse ki. batım 17 şubat bugün 35 gün oldu bekliyorum hala
ben de erken olur diye bekliyorum işte şuan negatif çıkar içim burkulur sonra pozitif çıkar olmaz
İnşallah ya 4 yıllık vajiliydim vajiliyken hamile kaldım ama malesef bebeğimi kaybettim çok şükür yendim vajiyi artık bebek heyecanımız çok büyük doğal olarak. Oyüzden merak ediyorum bekliyorummm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?