- 5 Ocak 2014
- 552
- 294
- 53
İyiyim ben okuldayım. Sen nasılsın canım :)hepinize günaydın canlar nasılsınız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim ben okuldayım. Sen nasılsın canım :)hepinize günaydın canlar nasılsınız :)
İyiyim ben okuldayım. Sen nasılsın canım :)
Sen sağlıkçı mıydın canım?ben de işteyim pazartesi lanet gibi çöktü üzerime
Sen sağlıkçı mıydın canım?
Ben daha ancak kahveye vakit buldumGünaydınnnn kahvemi iciyorum
Öğretmenim ben canım :)evvet :) sen ne okuyorsun
Benim sendrom yataktan çıkana kadarGünaydıınnn Sendromsuz bi pazartesi olsun hepimize
Merhaba.. İnşallah bekletmeden gelir bebişin :) yumurtlama günlerini mutlaka takip et ihtimal artacaktır..Merhabalar benim hikayem uzun
benim 7 yaşında bir oğlum var 3,5 yaşında iken bebek istedik ve uzun süre korunmadık bebişimiz gelmedi
sonra bazı nedenlerden dolayı bıraktık bebek istemeden vazgeçtik ama buna rağmen arada korunmasız ilişkilerimiz oldu yine gelmedi bebiş, en son eylül ayında miyonum olduğunu öğrendim, oğlumada miyonum varken gebe kalmıştım bu haber beni üzmek yerine acaba bu gelecek bebeğin habercisi olabilirmi diye sevindim. şuan bebeğim olsun istiyorum çünkü yaş konusunda benim zamanım doluyor bunun farkındayım eşimde ne ister ne istemez durumda rahatına düşkün canı sağolsun
Bu ay yumurtlama testi almak istiyorum bakalım ne olacak
Öğretmenim ben canım :)
Merhabalar benim hikayem uzun
benim 7 yaşında bir oğlum var 3,5 yaşında iken bebek istedik ve uzun süre korunmadık bebişimiz gelmedi
sonra bazı nedenlerden dolayı bıraktık bebek istemeden vazgeçtik ama buna rağmen arada korunmasız ilişkilerimiz oldu yine gelmedi bebiş, en son eylül ayında miyonum olduğunu öğrendim, oğlumada miyonum varken gebe kalmıştım bu haber beni üzmek yerine acaba bu gelecek bebeğin habercisi olabilirmi diye sevindim. şuan bebeğim olsun istiyorum çünkü yaş konusunda benim zamanım doluyor bunun farkındayım eşimde ne ister ne istemez durumda rahatına düşkün canı sağolsun
Bu ay yumurtlama testi almak istiyorum bakalım ne olacak
Ben daha ancak kahveye vakit buldum
Ohhhh süpeeer :) bende öyleydim bi ara uyanınca kahve içmezsem kendime gelemiyordum birde yanında sigara tabi mide ağrıları başlayınca vazgeçtim mecburiyetten onun keyfide başkaydı özendirdin beniiiiiikahvesiz ayılamıyorum ben mümkün değil, 8 dedim mi kahvem elimde
İşler işler işler :) çalışmaya çalışıyoruz :))hepinize günaydın canlar nasılsınız :)
boyutları ne kadar bir de myomun türü ne bilgin var mı
Ohhhh süpeeer :) bende öyleydim bi ara uyanınca kahve içmezsem kendime gelemiyordum birde yanında sigara tabi mide ağrıları başlayınca vazgeçtim mecburiyetten onun keyfide başkaydı özendirdin beniiiiii
İçiyorummmm ama kahvaltıdan sonra ben aç karnına yapıyordum o işi,o midemi kötü yapmıştı zaten sigarada bazen güzel ama yaaabenim de en sevdiğim şeydir kahve keyfim miss gibi böyle kahve kokusu iç bitenecik ne olacak sigaraya hayır !
İçiyorummmm ama kahvaltıdan sonra ben aç karnına yapıyordum o işi,o midemi kötü yapmıştı zaten sigarada bazen güzel ama yaaa