3 cm arkadaşım 4 ay tedavi gördüm bu ay tekrar dr gideceğim bakalım ne diyecek
çikolata kisti filan mı senin çok büyük değilmiş
sigaradandı bncedesigaradan olabilir belki ben de aç karna içiyorum çünkü kahvaltı yapmıyorum rahatsız etmiyo bebek düşünüyorsan sigara yok!
kist değilde miyom dedi iki dr gittim bukonuda bu sefer başka bir dr gideceğim bu konuda hemde bebek isteğimi söyleyeceğim
sizin çocuk varmı arkadaşım ilk gebeliğimi düşünüyorsunuz
sigaradandı bncedesigara alışkanlığı varsa malesef o kahve tek içilmiyor böyle daha iyi oldu önce kahvaltı sonra gelsin kahveler :) hamile kaldığımı öğrendiğim gün bitecek benim için
denemeye başlamadınız dimi daha ben de halen regl olmadım yahu
Bence sen hamilesin sürpriz yapacak sana bebeğin
evet ilk gebelik olacak şayet olursa tabii, tedavi görüyorsan ameliyata değer olduğunu düşünmemişler bebek istediğini söylememiş miydin
EVET SÖYLEMİŞTİM, HAYIRLISI İLE GELSİN KUZUN ARKADAŞIM
BEN OĞLANDA DA BEKLEMİŞTİM 14 AY BEN KOLAY GEBE KALAMIYORUM
ULYTAU SENEN BAT NE ZAMANDI
evet teşekkür ederim sen de çok beklemezsin dilerim bitane kuzun varmış neyse ki. batım 17 şubat bugün 35 gün oldu bekliyorum hala
ÖYLE ŞÜKÜR BİR TANE KUZUM VAR HEP DUA EDERİM RABBİM ÖNCELİKLE HİÇ OLMAYANLARA NASİP ETSİN ÇÜNKÜ ÇOK GÜZEL BİR DUYGU RABBİM HERKESE TADDIRSIN
CANIM SEN NASIL DURUYORSUN HİÇ TEST YAPMADIN MI
Hadi hayırlısı canımdoğuda da sıcak gibi sanki artık ısınıyoruz :)
aynen güzel oldu böyle :) 35. günüm bugün hala adet olmadım ben 4 gün daha bekleyeyim de sonra test yapıcam
YUMURTLAMA TESTİMİ KULLANDIN BU AY
BENİMOĞLUMA GEBE KALMADAN ÖNCEKİ 3-4 AY HEP GÜNÜMDEN GEÇERDİ
EN SON ADETİMDE HAMİLE KALDIĞIM AYDAN ÖNCE 9GÜN GEÇİP KIRMIZI KART GÖRÜNCE
BENDE OĞLUMDA 10. GÜN TEST YAPMIŞTIM
Hadi hayırlısı canım
Yap artık şu testi. Ben burdan çatladımmmnevet teşekkür ederim sen de çok beklemezsin dilerim bitane kuzun varmış neyse ki. batım 17 şubat bugün 35 gün oldu bekliyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?