2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

çikolata kisti filan mı senin çok büyük değilmiş

kist değilde miyom dedi iki dr gittim bukonuda bu sefer başka bir dr gideceğim bu konuda hemde bebek isteğimi söyleyeceğim

sizin çocuk varmı arkadaşım ilk gebeliğimi düşünüyorsunuz

sigaradan olabilir belki ben de aç karna içiyorum çünkü kahvaltı yapmıyorum rahatsız etmiyo bebek düşünüyorsan sigara yok!
sigaradandı bncede sigara alışkanlığı varsa malesef o kahve tek içilmiyor böyle daha iyi oldu önce kahvaltı sonra gelsin kahveler :) hamile kaldığımı öğrendiğim gün bitecek benim için

kist değilde miyom dedi iki dr gittim bukonuda bu sefer başka bir dr gideceğim bu konuda hemde bebek isteğimi söyleyeceğim

sizin çocuk varmı arkadaşım ilk gebeliğimi düşünüyorsunuz

evet ilk gebelik olacak şayet olursa tabii, tedavi görüyorsan ameliyata değer olduğunu düşünmemişler bebek istediğini söylememiş miydin

sigaradandı bncede sigara alışkanlığı varsa malesef o kahve tek içilmiyor böyle daha iyi oldu önce kahvaltı sonra gelsin kahveler :) hamile kaldığımı öğrendiğim gün bitecek benim için

denemeye başlamadınız dimi daha ben de halen regl olmadım yahu

evet ilk gebelik olacak şayet olursa tabii, tedavi görüyorsan ameliyata değer olduğunu düşünmemişler bebek istediğini söylememiş miydin

EVET SÖYLEMİŞTİM, HAYIRLISI İLE GELSİN KUZUN ARKADAŞIM
BEN OĞLANDA DA BEKLEMİŞTİM 14 AY BEN KOLAY GEBE KALAMIYORUM

CNMTRM SEN NASILSIN ARKADAŞIM
SENDEMİ İLK BEBEĞİNİ DÜŞÜNÜYORSUN

evet teşekkür ederim sen de çok beklemezsin dilerim bitane kuzun varmış neyse ki. batım 17 şubat bugün 35 gün oldu bekliyorum hala

ÖYLE ŞÜKÜR BİR TANE KUZUM VAR HEP DUA EDERİM RABBİM ÖNCELİKLE HİÇ OLMAYANLARA NASİP ETSİN ÇÜNKÜ ÇOK GÜZEL BİR DUYGU RABBİM HERKESE TADDIRSIN

CANIM SEN NASIL DURUYORSUN HİÇ TEST YAPMADIN MI

ben olmadığını düşünüyorum o yüzden rahatım galiba :) sanki bu ay yumurtlamadım gibime geliyor. bide test yanlış negatif gösterirse diye düşünmek istemiyorum o yüzden bekliyorum hele bi 10 gün geçsin de o zaman yaparım

YUMURTLAMA TESTİMİ KULLANDIN BU AY
BENİMOĞLUMA GEBE KALMADAN ÖNCEKİ 3-4 AY HEP GÜNÜMDEN GEÇERDİ
EN SON ADETİMDE HAMİLE KALDIĞIM AYDAN ÖNCE 9GÜN GEÇİP KIRMIZI KART GÖRÜNCE
BENDE OĞLUMDA 10. GÜN TEST YAPMIŞTIM

geçen ay kullandım ama deneme yapmadık pozitif çıkmıştı, bu ay az kaldı tespit edemeden testim bitti :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…