Amin Rabbimiz her şeyin hayırlısını nasip etsin daha da evlat acısı göstermesin canım sana da kimseye de bir süre sonra inş bir bakarsın bize hamile olduğunu yazarsın ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin deriz biz deçok teşekkür ederim canım, amin inşallah. Allah kimseye yaşatmasın, kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah . gerçekten zor bir süreç. hayırlısı olsun hakkımızda.
Başın sağolsun arkadaşım. İnan ne diyeceğimi bilmiyorum. Rabbim sağlıklı, uzun ömürlü, anne-babasına ve çevresine hayırlı evlatlar nasio etsin cümlemize.merhaba kızlar nasılsınız,
uzun süredir giripte yazamadım. 20 ağustosta doğum yaptım 23 haftalıkken(( malesef bebeğimi kaybettim ((
sizler nasılsınız. umarım herkesin hamileliği sorunsuz ilerliyordur. Allah sizlere bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Başın sağolsun arkadaşım. İnan ne diyeceğimi bilmiyorum. Rabbim sağlıklı, uzun ömürlü, anne-babasına ve çevresine hayırlı evlatlar nasio etsin cümlemize.
Amin Rabbimiz her şeyin hayırlısını nasip etsin daha da evlat acısı göstermesin canım sana da kimseye de bir süre sonra inş bir bakarsın bize hamile olduğunu yazarsın ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin deriz biz de
Başın sağolsun canım, çok üzüldüm inan ki. Kendi kaybımı hatırlattın bana gerçekten çok zor.hayırlısı olsun inşallah, kısmet artık
yakınlaşmış sanırım yumurtlama canım.Günaydın kızçeler, bu da benim 16. Gün ovulasyon testim bu sabah başladım yapmaya.
Canım en koyu gün olmadıysa sorun yokki,en koyu çıktığı günden sonra 12-36 saat içinde çatlıyor yumoş :) bugünü ve yarını iyi değerlendiryakınlaşmış sanırım yumurtlama canım.
Biz bu ay her gün yapalım dedik yumurtlama döneminde. Ama dün olmadı ve en koyu gündü. Öncesinde her gün vardı çalışma. Maalesef önemli günü kaçırdık. Çalışmalar çünkü hep çncesinde kaldı. Geçeb ay da böyle olmuştu. Gebe kalamamıştım. Bu ay da boş geçti maalesef.
İnşallah değerlebdirebilirim. Çok hevesliydim bu ay ama dün olmayınca moralim çok bozuldu. Bakalım hayırlısı.Canım en koyu gün olmadıysa sorun yokki,en koyu çıktığı günden sonra 12-36 saat içinde çatlıyor yumoş :) bugünü ve yarını iyi değerlendir
Canın biliyosun sen de zaten hem yumurtlama en koyudan sonra oluyor. Hem de spermler 3 gün yaşıyor vücutta üzülme günü kaçırmamışsındır. Bizim de genelde her gün oluyor o yüzden çok takip etmiyorum sadece gebekalırsam hangi gün kaldığımı bileyim hafta açısından sıkıntı olmasın diyorum. İlk bugün yaptım bakalım yarın nasıl çıkacakyakınlaşmış sanırım yumurtlama canım.
Biz bu ay her gün yapalım dedik yumurtlama döneminde. Ama dün olmadı ve en koyu gündü. Öncesinde her gün vardı çalışma. Maalesef önemli günü kaçırdık. Çalışmalar çünkü hep çncesinde kaldı. Geçeb ay da böyle olmuştu. Gebe kalamamıştım. Bu ay da boş geçti maalesef.
Moral bozacak bişey yok canım. Dün çatlama olsa bile bi önceki gün ilişki gün ilişki olmuş. Dün koyu çizgiyi yakalamışsın çatlaman bugün olacak demek. Bugün önemli gün senin içinİnşallah değerlebdirebilirim. Çok hevesliydim bu ay ama dün olmayınca moralim çok bozuldu. Bakalım hayırlısı.
Silikleşme başlamış,yani dün ve çatlaman olmuş. Moralini boşuna bozmuşsun bugünü iyi değerlendir :)Bugünkü testimi yaptım
Son 3 hapım kaldı artık bırakıyorum. 2 yıl oldu evleneli ve galiba artık ben de bebek istiyorum :) eşim zaten dünden razıı :)
Moral bozacak bişey yok canım. Dün çatlama olsa bile bi önceki gün ilişki gün ilişki olmuş. Dün koyu çizgiyi yakalamışsın çatlaman bugün olacak demek. Bugün önemli gün senin için
Silikleşme başlamış,yani dün ve çatlaman olmuş. Moralini boşuna bozmuşsun bugünü iyi değerlendir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?