günaydınlar hanımlar,
cumartesi günü bebişimi görmeye gittim artık kesin kız diyoruz cinsiyete
![KK76 :KK76: :KK76:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
o kadar büyümüş ki sıpam, karnım daha da büyüsün rahatça hareket etsin diye dua ediyorum yazık ayakları bağdaş kurmuş öyle oturuyordu
![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
yalnız dün çok kötü bir gün geçirdim arkadaşlar, aşı için sağlık ocağındaydım aşıdan çıktıktan sonra işe gidebilmek için annemle durağa yürürken ki annem gelmeyecekti tek başıma gitcektim yalnız bırakmak istemedi iyiki de bırakmamış, durağa yürürken bir bayılmışım sokakta. annemin dediğine göre gözlerim kaymış ağzım kitlenmiş kendime getirememişler beni, Allah razı olsun karşıda bir inşaat varmış ordaki işçiler arabalarıyla hemen yakın diye sağlık ocağına götürmüşler 6,5 a 4 müş tansiyonum ben bir yarım saat sonra falan anca kendime gelmişim. sonrasında eşim ve babamda geldi hemen kendi kadın doğumcuma gittik, çok şükür bebeğim iyi ama dün tansiyonum yerlerdeydi komalık yattım annemde. artık sıcaklardan mı oldum aşıdan mı bilmiyorum ama bir kaç gündür kalp çarpıntım çoktu birde parmak uçlarımda uyuşmalar vardı, cumartesi günü kontrolde doktoruma söylediğimde bu dönemde sık sık bunların yaşandığını bazen uyuşmaların anlık his kaybına bile sebep olabildiğini söylemişti ki bende elimdeki gebelik kitaplarında okumuştum. neyse ki gelmiş geçmiş oldu ama çok korkulu ve yorucu bir gün geçirdim dün