2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ohh dinlen iyice :) Iyiyim ben de işte evimizi yerleştirdik falan. Ama burda henüz kimseyi tanımadığımdan biraz sıkılıyorum :)
Pek dinlenemiyorum ama olsun :)
Zamanla bulursun birilerini,İşyerinde oturduğun yerde elbet vardır gençler.. çevreyi keşfet şimdilik :))

Ohh dinlen iyice :) Iyiyim ben de işte evimizi yerleştirdik falan. Ama burda henüz kimseyi tanımadığımdan biraz sıkılıyorum :)

tayinci olduğum için seni anlıyorum bende de oluyor ama zamanla çevren oluyor canım

Diğer tarafa da yazdım canım, hayırlı olsun. Daha günün gelmemiş, ona rağmen değerin gayet iyi.

Doktorlar işte bazen böyle çok tedbirli oluyorlar. Her şey güzel gidecek merak etme sen.

Çok güldüm ya , demekkı herkes aynı şeylerı yasıyormus :))))

tebrık ederım , ınsallah hıc bır aksılık cıkmaz ve bebısıne kavusursun .

Diğer tarafa da yazdım canım, hayırlı olsun. Daha günün gelmemiş, ona rağmen değerin gayet iyi.

Doktorlar işte bazen böyle çok tedbirli oluyorlar. Her şey güzel gidecek merak etme sen.

Çok çok teşekkürleeer inşallaah sağlıkla olur artık devamı da inşallah .. Delirdim evde şu anda napacağımı bilemeyip takip ettiğim her konu altına yazıyorum m:)))

canım tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çok çok teşekkürleeer inşallaah sağlıkla olur artık devamı da inşallah .. Delirdim evde şu anda napacağımı bilemeyip takip ettiğim her konu altına yazıyorum m:)))

Canım nasıl başardın hamılelıgı :)
tedavı gordun mu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…