2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bu değerlerin yanında referans değerlerde yazmıyor mu ? Sat tarihinden 1 hafta öncesi yada sonrası olabiliyor,korkulacak bişey yok bence. Bendede her gidişte farklı bi tarih çıkıyor,doktorun bişey demediyse evham yapma boşuna..

iyi yaptın cnm . yok zaten doktorda bişey demedide ne biliyim farklı farklı çıkınca bi tedirgin oluyor insan.

Anladım cnm . Valla ilk bebeğimi kaybettiğim için sanki her ultrasonda doktor kötü bişey diycek sanıyorm . Atamıyorm o psikolojiyi üstümden .

Maşallah canım gözün aydın seninde oglusun geliyo süper canım haftalarin uyumlu o kadar fark sıkıntı degil normal sayılıyor merak etme

Anladım cnm . Valla ilk bebeğimi kaybettiğim için sanki her ultrasonda doktor kötü bişey diycek sanıyorm . Atamıyorm o psikolojiyi üstümden .
Allah korusun canım,kötü şeyler düşünme.. Bendede oluyor o heyecan,acaba ne söyleyecek doktor diye.. İçini ferah tut,sağlıklı bi tosun olarak doğacak inşallah :)

Maşallah canım gözün aydın seninde oglusun geliyo süper canım haftalarin uyumlu o kadar fark sıkıntı degil normal sayılıyor merak etme

Allah korusun canım,kötü şeyler düşünme.. Bendede oluyor o heyecan,acaba ne söyleyecek doktor diye.. İçini ferah tut,sağlıklı bi tosun olarak doğacak inşallah :)

Ayy hadi inşallah kızlarrr . Rabbim hepimize herkese sağlıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin.

tatlım bebeğinin cinsiyeti belli oldumu.

hayırlısı olsun tatlım allah hepimizin gönlüne göre versin. benim sabahları aç karnına bulantım oluyor onun haricinde hissettiğim bişey yok.şuan 9 haftalık bende ençok cinsiyetini merak ediyorum.

hayırlısı olsun tatlım allah hepimizin gönlüne göre versin. benim sabahları aç karnına bulantım oluyor onun haricinde hissettiğim bişey yok.şuan 9 haftalık bende ençok cinsiyetini merak ediyorum.

Kızlar hamıle kalmanızı kolaylastıracak ne yaptınız , bizlere önerılerınız var mı ?

Kızlar hamıle kalmanızı kolaylastıracak ne yaptınız , bizlere önerılerınız var mı ?

ayy ne güzel soruu:) en merak ettiğimm:) artık bu iş sanırım nasip kısmet şeklinde oluyor herkesin farklı ama bilen kendinde işe yaradığını düşenenler paylaşabilirse bekleyenler için ümit olur:)

kızlar ben ilişkiden sonra mum duruşu yaptım. popoyu iyice havaya diktim ayakları sallaya sallaya 15-20 dk durdum
bi de yumurtlama döneminde artarda 5 gün ilişki oldu

günaydınlarr

tommbik kuzun gelmiş hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bebeşini

kızlar ben ilişkiden sonra mum duruşu yaptım. popoyu iyice havaya diktim ayakları sallaya sallaya 15-20 dk durdum
bi de yumurtlama döneminde artarda 5 gün ilişki oldu

Canım bızım bu hafta çalışma gunlerımız yanı yumurtlama haftam :)
Senın dedıgını yapmaya çalıştım gecen gün ama belım agrıdı .
Mum duruşu çok zor yaw :)
Aslında zayıfım 52 kıloyum ama nedense cok zorlandım sen nasıl başardın .

canım ben 90 kiloyum azmettim yaptım yastıkla destekledim duvara falan da dayandım. tam oldu mu bilmiyorum ama baya baya dik durdum. insan 14 ay bekleyince herşeyi yapıyor canım eşim çok güldü bana dalga geçti ama pes etmedim durdum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…