• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

:anneadayı:Gunaydin kizlarrr .Biz doktora gidiyoruz acayip stresliyim lütfen bana dua edin inşallah sağlıkla Güzel haberlerini aliriz inşallah gösterirse cinsiyetinizi öğreniriz minigimin

Hadi bakalım minişin göstersin artık kendini:KK46:
Günaydın kızlarr :) dün regl oldum cnntrm cnntrm bat veriyorum kuşum 20 eylül

Gözün aydın, çok şükür.

ben de sağlık ocağından geldim kan verdim

Heyecanla bekliyoruz sonucunu. Ne zaman çıkacak?

P Prenseslale dündu sanırım bat ne durumdasin

Mihrimah00 Mihrimah00 güzel haberler alırsın inşallah

Deruchette Deruchette eve dönünce ekleyebilirim ancak umarım unutmam unutursam hatirlatirsin tatlım

aaynaa aaynaa yarın mı alacaksın sonucunu

Herkese iyi haftalar kızlar ben hiç istemiyorum günlerin geçmesini tatilim bitiyor yakında mesai başlıyor yine :(

Ay çok varmış. Hayırlı sonuç olsun da bu beklemelerin unutulur gider.
lavin çok değişik ama eskisi kadar panik yapmıyorum ay saat geçmezdi benim için artık 14. ayı buldu gerçi 14 mü 15 mi ben de karıştırdım bu kadar zaman geçince de oluruna bırakıyorsun

Deruchette Deruchette eve dönünce ekleyebilirim ancak umarım unutmam unutursam hatirlatirsin tatlım

Herkese iyi haftalar kızlar ben hiç istemiyorum günlerin geçmesini tatilim bitiyor yakında mesai başlıyor yine :KK43:
evet yarın öğleden sonra dediler netten de bakabilirim labaratuvar sonuçlarını veriyorlar ankara için

Herkese iyi haftalar kızlar ben hiç istemiyorum günlerin geçmesini tatilim bitiyor yakında mesai başlıyor yine :KK43:

Canım benim BAT 18 AĞUSTOS şu an gelen giden birşey yok...olursa yazarım

evet yarın öğleden sonra dediler netten de bakabilirim labaratuvar sonuçlarını veriyorlar ankara için

Arada girip bak bakalım bize de haber ver çıkınca

Canım benim BAT 18 AĞUSTOS şu an gelen giden birşey yok...olursa yazarım

Hmm yanlış hatırlıyorum demek inşallah gelen giden olmaz onu haber verirsin

kızlar merhabalar ben bu ay başladım fakat geçenlerde halk plajında denize girdim beşlenmemede dikkat etmedim ketçaplı mayonesli yiyecekler kola falan olduki bu ay oldu bunlar zarar verirmi

tamam canım hatırlatırım :) ahh o mesai yok mu şöyle üç ay çalışıp dokuz ay tatil yapsak, bebeğimiz olunca 2 yıl iznimiz olsa filan ne güzel olur

iyi tatiller bu arada canım

tamam canım hatırlatırım :) ahh o mesai yok mu şöyle üç ay çalışıp dokuz ay tatil yapsak, bebeğimiz olunca 2 yıl iznimiz olsa filan ne güzel olur

Aahh ahh nerde öyle dünya keşke olsa keşke.. hiç öyle 'ben asla çalışmadan evde oturamam' diyen insanlardan olmadım. hele şimdi öyle alıştım ki evde olmaya eşim banker olsa da hiç calismasam :)

iyi tatiller bu arada canım

Sağol canım aranızda en uzun tatil yapan benim sanırım ama tatile asla doyum olmuyor evde olmak gibisi yok.. evdeyken ev temiz ve düzenli kafa da rahat oluyor ne güzel işe başlayınca kosturmaca da başlayacak yine

Sağol canım aranızda en uzun tatil yapan benim sanırım ama tatile asla doyum olmuyor evde olmak gibisi yok.. evdeyken ev temiz ve düzenli kafa da rahat oluyor ne güzel işe başlayınca kosturmaca da başlayacak yine

Eylülde tatile çıkıcaz bizde, çalışmaya devam şu an..:KK51:

Canım benıde eklermısın .
bekledıgım adet tarıhım 6 eylul

Ysmdfn Ysmdfn esoes1919 esoes1919 kızlar özellikle size sormak istedim şimdi usg kağıdına göre bebeğin başı 16+4 karnı 17+0 uyluk kemiği 16+2 çıktı .Normalmi gerçi doktor bişey demedi ama hepsinin farklı farklı çıkması korkuttu şahsen .

Ysmdfn Ysmdfn esoes1919 esoes1919 kızlar özellikle size sormak istedim şimdi usg kağıdına göre bebeğin başı 16+4 karnı 17+0 uyluk kemiği 16+2 çıktı .Normalmi gerçi doktor bişey demedi ama hepsinin farklı farklı çıkması korkuttu şahsen .
Bana sormamışsın ama bilgilendireyim istedim korkma hepsi farklı çıkar çoğu zaman canım, bebek uzundur mesela haftasına göre ilerde çıkar karaktetistik yapı meselesi arada haftalar yoksa gün önemli değil

Back