• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ben de yarın kan tahliline gideceğim kırmızıları görmeden umutla bekiyorum görünce ağlıyorum ertesi gün kendimi teselliye başlıyorum 14. ayım bu ay hayırlısı bakalım

Hayırlısııı olsun tabii üzme kendiniii çocuksuz kalanı görmedimm ben henüüz ;) geç olsun güç olmasın artık kısmet..

senin bat ne zaman canım kendini toparladın mı kuzum?

Benim düzen karmakarışık. Bu ay 40. günde regl oldum. Öncesinde bir hafta sancım ve kahverengi lekelenmem oldu. Tabi testler negatif. Sonra reglim başladı benden düşük parçası gibi parçalar geldi. İçim rahat etmedi yine mi düşük yaptım diye beta hcg yaptırdım negatif. Yani gecikmeli regl olabildim, düzenim de allak bullak oldu. 12 Eylül gibi bat sanırım. Ama yumurtlamam kaynımın kına-düğün zamanına denk gelebilir. Beklenti bu ay çok olmayacak gibi.

Benim düzen karmakarışık. Bu ay 40. günde regl oldum. Öncesinde bir hafta sancım ve kahverengi lekelenmem oldu. Tabi testler negatif. Sonra reglim başladı benden düşük parçası gibi parçalar geldi. İçim rahat etmedi yine mi düşük yaptım diye beta hcg yaptırdım negatif. Yani gecikmeli regl olabildim, düzenim de allak bullak oldu. 12 Eylül gibi bat sanırım. Ama yumurtlamam kaynımın kına-düğün zamanına denk gelebilir. Beklenti bu ay çok olmayacak gibi.
hımm benim de o kimyasal gebelikte olmuştu 51. gün adet olmuştum ben de hayırlısı canım çok takma kafana bundan sonra daha düzene girer kaynının düğününde biraz yorulursun ama belli de olmaz be hiç aklında olmayacağı zaman daha kolay önemli olan akıla sokmamak rahat olmak canım hayırlısıyla güzel haberler bizlerde alırız amin

hımm benim de o kimyasal gebelikte olmuştu 51. gün adet olmuştum ben de hayırlısı canım çok takma kafana bundan sonra daha düzene girer kaynının düğününde biraz yorulursun ama belli de olmaz be hiç aklında olmayacağı zaman daha kolay önemli olan akıla sokmamak rahat olmak canım hayırlısıyla güzel haberler bizlerde alırız amin

İnşallah canım yaa. Allah uzun ömürlü, sağlıklı, mutlu evlatlar nasip etsin bizlere.

Ben de kimyasaldan şüphelendim, ama çıkmadı betada. 2-3 bile olsa çıkardı sanırım. Belki de önceki düşüğümden kalmıştı ne bileyim. Takmayacağım kafama.

İnşallah canım yaa. Allah uzun ömürlü, sağlıklı, mutlu evlatlar nasip etsin bizlere.

Ben de kimyasaldan şüphelendim, ama çıkmadı betada. 2-3 bile olsa çıkardı sanırım. Belki de önceki düşüğümden kalmıştı ne bileyim. Takmayacağım kafama.
için temizlenmiş öyle düşün canım bundan sonra daha düzenli olur adetlerin amin hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam sevgili saygılı evlatlar hepimize amin

kızlar bir hafta kadar evde olmayacağım annemlere gidiyorum tatil bitmeden önce gideyim dedim bu sürede telefondan yine takip ederim ancak liste işine ancak döndükten sonra bakabilirim bilginiz olsun :)
P Prenseslale canım testi yaptın mı seni merak ediyorum bir ses ver

cnntrm cnntrm maalesef yapamadım canım...çünkü eczaneye gittim ve siparişi vermeyi unuttuklarını söyledi..diğer eczanelere de sordum...ondan yokmuş..sonra tüm hevesim kaçtı ve bekle gör dedim kendi kendime..adet de olacak gibi hissediyorum kendimi :KK43: hayırlısı artık, sanırsam bu ara bunalım takılıyorum ben......

Son düzenleme:
:anneadayı:Gunaydin kizlarrr .Biz doktora gidiyoruz acayip stresliyim lütfen bana dua edin inşallah sağlıkla Güzel haberlerini aliriz inşallah gösterirse cinsiyetinizi öğreniriz minigimin

Back