Gunaydin kizlarrr .Biz doktora gidiyoruz acayip stresliyim lütfen bana dua edin inşallah sağlıkla Güzel haberlerini aliriz inşallah gösterirse cinsiyetinizi öğreniriz minigimin
Günaydın kızlarr :) dün regl oldumcnntrm bat veriyorum kuşum 20 eylül
ben de sağlık ocağından geldim kan verdim
yarın öğleden sonra çıkar dediler canımHadi bakalım minişin göstersin artık kendini
Gözün aydın, çok şükür.
Heyecanla bekliyoruz sonucunu. Ne zaman çıkacak?
Ay çok varmış. Hayırlı sonuç olsun da bu beklemelerin unutulur gider.yarın öğleden sonra çıkar dediler canım
lavin çok değişik ama eskisi kadar panik yapmıyorum ay saat geçmezdi benim için artık 14. ayı buldu gerçi 14 mü 15 mi ben de karıştırdım bu kadar zaman geçince de oluruna bırakıyorsunAy çok varmış. Hayırlı sonuç olsun da bu beklemelerin unutulur gider.
evet yarın öğleden sonra dediler netten de bakabilirim labaratuvar sonuçlarını veriyorlar ankara içinP Prenseslale dündu sanırım bat ne durumdasin
Mihrimah00 güzel haberler alırsın inşallah
Deruchette eve dönünce ekleyebilirim ancak umarım unutmam unutursam hatirlatirsin tatlım
aaynaa yarın mı alacaksın sonucunu
Herkese iyi haftalar kızlar ben hiç istemiyorum günlerin geçmesini tatilim bitiyor yakında mesai başlıyor yine
P Prenseslale dündu sanırım bat ne durumdasin
Deruchette eve dönünce ekleyebilirim ancak umarım unutmam unutursam hatirlatirsin tatlım
Herkese iyi haftalar kızlar ben hiç istemiyorum günlerin geçmesini tatilim bitiyor yakında mesai başlıyor yine
evet yarın öğleden sonra dediler netten de bakabilirim labaratuvar sonuçlarını veriyorlar ankara için
Canım benim BAT 18 AĞUSTOS şu an gelen giden birşey yok...olursa yazarım
Arada girip bak bakalım bize de haber ver çıkınca
Hmm yanlış hatırlıyorum demek inşallah gelen giden olmaz onu haber verirsin
tamam canım hatırlatırım :) ahh o mesai yok mu şöyle üç ay çalışıp dokuz ay tatil yapsak, bebeğimiz olunca 2 yıl iznimiz olsa filan ne güzel olurP Prenseslale dündu sanırım bat ne durumdasin
tamam canım hatırlatırım :) ahh o mesai yok mu şöyle üç ay çalışıp dokuz ay tatil yapsak, bebeğimiz olunca 2 yıl iznimiz olsa filan ne güzel olur
iyi tatiller bu arada canım
Sağol canım aranızda en uzun tatil yapan benim sanırım ama tatile asla doyum olmuyor evde olmak gibisi yok.. evdeyken ev temiz ve düzenli kafa da rahat oluyor ne güzel işe başlayınca kosturmaca da başlayacak yine
Bana sormamışsın ama bilgilendireyim istedim korkma hepsi farklı çıkar çoğu zaman canım, bebek uzundur mesela haftasına göre ilerde çıkar karaktetistik yapı meselesi arada haftalar yoksa gün önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?