• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

yok daha sonra hiç gelmedi canım bu sabah bel ağrısından yataktan kalkamadım sanki yanıyordu belim

Bu yerleşme arkadaşımda regl günü geldi ve devamı hiç gelmedi. KK da da hep böyle okudum devamı gelmediyse yerleşme kanaması, devamı geliyorsa regl başlangıcı şeklinde.

Tombik gibi inşallah sana da 14. ay mucizesi gelmiştir.

canım bizde baya problemler vardı. bu adetle doktora gidip aşılama yaptırcaktık. onu düşünerek hiç kafaya takmadım bu ay hiç düşünmedim. hatta aşılama öncesi gezdim yedim içtim tatil yaptım bebekten önce hayatımı yaşadım :)
ama dedim ki aşılama öncesi ha gayret diyip yumurtlama günümü içine alacak şekilde 5 gün üstüste ilişkiye girdik her akşam.
ayakları iyice diktim mum duruşu yapar gibi kalca havada. bi de ayaklaırmı salladım birbirine vurdum. spermler hep içerde kaldı. 15-20 dk bekledim sonra duş almadan uyudum. muhtemelen yaptıklarımın faydası oldu.
rahim filmi çektirmişmiydin canım benim tek o kaldı onun haricinde eşimde de bende de sorun yok

eşinde yada sende herhangi bir sorun var mı canım?
inşallah sen de benim gibi 14. ayında kavuşursun yavrucuğuna
eşimde de bende de sorun yok muayene sonuçlarım olumluydu tek rahim röntgeni çekilmedi sen çektirmişmiydin?

Bu yerleşme arkadaşımda regl günü geldi ve devamı hiç gelmedi. KK da da hep böyle okudum devamı gelmediyse yerleşme kanaması, devamı geliyorsa regl başlangıcı şeklinde.

Tombik gibi inşallah sana da 14. ay mucizesi gelmiştir.
evet benimde bu ay 14. ayım olacak bebek istediğimiz bilemiyorum ki canım umutlansam mı umutlanmasam mı? Pazartesine kadar adet olmazsam kan tahlili yaptırırım

rahim filmi çektirmişmiydin canım benim tek o kaldı onun haricinde eşimde de bende de sorun yok
canım eşimde ciddi sıkıntılar vardı benim.
bende de stresten dolayı sorunlar başladı.
bu adetle doktora gidip rahim filmi de çektirip aşılama yada tüp bebek için hazırlıklara başlayacaktık.
şükret canım hiçbir sorununuz yokmuş. ilişkiden sonra mum duruşu yap 20 dk. bide kendini oyala düşünme stres çok etkiliyo. ben aşılama yaptırcaz diye salmıştım:)

bu adetle doktora gidip rahim filmi de çektirip aşılama yada tüp bebek için hazırlıklara başlayacaktık.
şükret canım hiçbir sorununuz yokmuş. ilişkiden sonra mum duruşu yap 20 dk. bide kendini oyala düşünme stres çok etkiliyo. ben aşılama yaptırcaz diye salmıştım:)
ben seviniyorum bir sorun olmamasına ama olmayınca da acaba rahim mi kapalı da tutmuyor neden olmuyor hep aklımda evet ne zaman düşünmeyi bırakınca hamile kalıyor insanlar ben de bu ay bir haftasonu üst üste yapıp yıkanmadan uyumuştum ama bakalım pazartesine kadar adet olmazsam pazartesi kan tahlili yaptırırım

mum durusu nedır cnm :)

bugün de henüz adet olmadım aşırı uyku var yataktan kalkasım yok yarın bajalım sabah sağlık ocağına gideceğim ertesi gün de sonucunu alırım

Tam reglim bitti bebiş çalışmaları başlasın dedim bu kez de bitmeyen pembe akıntım var. Neden olur ki bu acaba kızlar?

İdrar testi yap istersen. Merakta kalmamak için.
bilmiyorum bu gebelik testini bir kez pozitif görmüştüm o da kimyasal gebelikte işte amannnn kan tahlilini bekleyeceğim lavin her seferinde daha çok üzülüyorum ama idrar olumsuz çıksa bile daha umutla bekliyorum kanda çıkmazsa umut etmem

Dünden beri regl belirtilerim başladı göğüsler ve karnım ağrıyor iştah açık vs vs bu ay olmadı herhalde regli dönemini bekliyorum ben de ..

Dünden beri regl belirtilerim başladı göğüsler ve karnım ağrıyor iştah açık vs vs bu ay olmadı herhalde regli dönemini bekliyorum ben de ..
bence hiç öyle düşünme canım ben de 2 gün önce akşam belim ağrıdı karnım ağrıdı tamam sabah kesin adet olurum baktım adet olmadım şuan hala olmadım inş sen de olmazsın hayırlarla canım

bilmiyorum bu gebelik testini bir kez pozitif görmüştüm o da kimyasal gebelikte işte amannnn kan tahlilini bekleyeceğim lavin her seferinde daha çok üzülüyorum ama idrar olumsuz çıksa bile daha umutla bekliyorum kanda çıkmazsa umut etmem

Sen de haklısın ne diyeyim. İnşallah bu sefer yüzün güler.

bence hiç öyle düşünme canım ben de 2 gün önce akşam belim ağrıdı karnım ağrıdı tamam sabah kesin adet olurum baktım adet olmadım şuan hala olmadım inş sen de olmazsın hayırlarla canım

İnşallah bakalımm ama başka hiç belirtim olmadı şiştim iyicee her ay regl belirtilerinden .. Neyse daha olmadım ümit var o yüzden tabii:)
Salı günü kan vermeye gitmeyi planlıyorum kırmızılar gelmezse:)) hayırlısı hepimiz için inşallah...

İnşallah bakalımm ama başka hiç belirtim olmadı şiştim iyicee her ay regl belirtilerinden .. Neyse daha olmadım ümit var o yüzden tabii:)
Salı günü kan vermeye gitmeyi planlıyorum kırmızılar gelmezse:)) hayırlısı hepimiz için inşallah...
ben de yarın kan tahliline gideceğim kırmızıları görmeden umutla bekiyorum görünce ağlıyorum ertesi gün kendimi teselliye başlıyorum 14. ayım bu ay hayırlısı bakalım

Back