• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Kan gibi pıhtı değil de doku parçası gibi. suya tuttum dağılmadı. bir yerde okumuştum suya tutunca dağılırsa kan pıhtısı dağılmazsa düşük parçası diye.

Düşükteki gibi açık renk kanamam var ve regl gibi değil. Normalde ikinci gün yoğun geçer ama bugün bi tek o parçalar düştü. Tahlil yaptıracağım sanırım.

anladım canım yaptır testi bakalım yaptırmasan hep aklında kalacak belli. gerçi yaptırsan da bu defa benim yüzümden mi diye kendini yıpratacaksın.. için nasıl rahat edecekse öyle yap canım

Canım eşim eve kadar taşıdı da evde odadan odaya ben taşıyom bişey alıyo öylece bırakıyo ben düzenliyom topluyom kaldırıyom.sonra bişey istiyo yine ben kaldırıyom taşıyom içinden alop düzenleyip geri kaldırıp yerine koyuyom baya canımı çıkardı :KK43:

erkeklerle iş böyle maalesef canım ya benimki normal dolabın içinden bir atlet bile alacak olsa bütün çekmeceyi altüst ediyor hep peşlerinde dolaşacaksın maalesef..

Bir haftadır regl sancım vardı. Daha önceki düşüğmde aşırı ağrım olmamıştı. Bilmiyorum karman çormanım.
Düşünme tatlım at bunları kafandan. Bilmemek düşünmemek en iyisi. Düşündükçe insan kafayı yer. Düşük bile olsa bu kadar erken dönemde bu düşük sayılmaz doktorlar da öyle diyo. Daha kan pıhtısı iken düştüyse demek ki sağlıksız döllenmeymiş atılmış. Hiç farklı şeyler düşünüp kendini üzme

Bir haftadır regl sancım vardı. Daha önceki düşüğmde aşırı ağrım olmamıştı. Bilmiyorum karman çormanım.
canim Allah yardimcin olsun ama hemen icini karartma hersey insanlar icin ger dusuk olmussa Rabbim oyle uygun görmustur bence test yaptir degerlerin hemen dusmuyor belli olur ama kendini yipratmadan yasa hersey insanlar icin..

erkeklerle iş böyle maalesef canım ya benimki normal dolabın içinden bir atlet bile alacak olsa bütün çekmeceyi altüst ediyor hep peşlerinde dolaşacaksın maalesef..
Ay banyo yapıyo kirli donları ortaşarda bırakıyo kızamıyom da artık var ya iyice psikolojim bozuldu gülüyom artık ya.kirli çorabını salona baş köşeye oturtmuş brn ellemedim kendi de ellemedi kimse bişey de demedi hala duruyo orda bakıp bakıp gülüyom:KK70:

Ay banyo yapıyo kirli donları ortaşarda bırakıyo kızamıyom da artık var ya iyice psikolojim bozuldu gülüyom artık ya.kirli çorabını salona baş köşeye oturtmuş brn ellemedim kendi de ellemedi kimse bişey de demedi hala duruyo orda bakıp bakıp gülüyom:KK70:

sen al yine de kimse bizim oğlan çorabını orta yerde bırakmış demez gelinin eli yerinden kalkmıyor derler sonra :)

mrb arkadaşlar
37 yaşındayım, 11 yaşında oğlum var. mayısta 4, düşüğümü yaptım ve yaptırdığım testlerde hem kan pıhtılaşması hem de %6 mozaik turner li olduğumu öğrendim. Allah izin verirse ekim-kasım gibi pgt ile tüp bebek deneyeceğiz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

HAYIRLISI İLE BEBİŞİNİZ GELİR İNŞALLAH CANIM
BENİMDE 8 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR MİYON AMELİYATI OLACAĞIM EYLÜLDE
SANIRIM ARALIK GİBİ BİZDE BEBİŞ İÇİN ÇALIŞIRIZ

Bu arada eltim hamileymiş bugün öğrendim ben de. Onun adına mutlu oldum, o da geçen yıl dış gebelik geçirmişti ama çok şükür keseyi görmüşler. 2 hafta sonra bir kaynım daha evleniyor. Çok isterim üçümüzün arka arkaya bebişleri olsun böyle hep beraber büyüsünler:KK46::KK46::KK46:

LAVİN BEBİŞİNİZ HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLA GELSİN BEBİŞLERİNİZ

LAVİN DÜŞÜKLERDE BELLİ SÜRE GEBELİK DEĞERİ ÇIKIYOR DİYE BİLİYORUM BEN

inşallah iyi bir okula yerleşirsin canım özür grubunda iyi okullar açılıyor genelde ben doğudan gelirken acele edip il dışından tayin istedim çıktı da ama sonra çok pişman oldum keşke bekleseydim diye... ben iyiyim canım tatil yapamadık bu sene onun sıkıntısıyla kendimi temizliğe verdim :)
Merkezden bi okul olur inşallah canım benim de. Inşallah seneye yaz acısını çıkarırsınız canım :)

Kızlar sonucumu aldım <1.20 çıktı. Yani negatif. Kimyasal bile olsaydı 2-3 bir şey çıkardı diye düşünüyorum.

İçim rahatladı çok şükür. Negatif için bu kadar sevineceğimi düşünmezdim:KK53:

Kızlar sonucumu aldım <1.20 çıktı. Yani negatif. Kimyasal bile olsaydı 2-3 bir şey çıkardı diye düşünüyorum.

Yaptırdığın iyi oldu yoksa yiyecektin kendini :) o parçalara takılma bendede olurdu ara ara,hep normal karşıladım kendilerini :)

Yaptırdığın iyi oldu yoksa yiyecektin kendini :) o parçalara takılma bendede olurdu ara ara,hep normal karşıladım kendilerini :)

Canım geçen ay korunmadık biz:KK22: Yoksa aklıma bile gelmezdi aksi bir şey olacağı.

Dediğin gibi iyi ki yaptırdım yoksa yerdim ben kendimi valla, zaten öğleden beri ağladım ağlayacağım durumdaydım. Eşime hiç söylemedim telaş olmasın strese girmesin diye, iyi ki söylememişim. Ciddi bebek çalışmalarına başlayabiliriz bu ay inşallah.

Canım bak boşuna gerdin kendini. Böyle şeyleri at kafandan artık. İnsan negatif çıkınca bile sevinebiliyomuş bak. Ben de iki ay adet olamamıştım üçüncü ay adet gelince çok mutlu oldum binlerce kez şükrettim rabbime. Bu da bi nimet şükretmek lazım.

Kızlar çatlatma iğnesi oldum ve üstünden 8 gün geçti daha çook erken belki ama dayanamayıp idrar testi yaptım, belli belirsiz bi çizgi var:) iğnenin etkisi midir yoksa başka bişeyin habercesi olabilir mi ne dersiniiiz??:) son regl tarihim 25 temmuzdu, 22-23 ağustosu beklemem lazım normalde ama heyecann iştee:)) yorumlarınıı bekliyorumm kızlar lütfennn:(

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar çatlatma iğnesi oldum ve üstünden 8 gün geçti daha çook erken belki ama dayanamayıp idrar testi yaptım, belli belirsiz bi çizgi var:) iğnenin etkisi midir yoksa başka bişeyin habercesi olabilir mi ne dersiniiiz??:) son regl tarihim 25 temmuzdu, 22-23 ağustosu beklemem lazım normalde ama heyecann iştee:)) yorumlarınıı bekliyorumm kızlar lütfennn:KK43:
Hamilesin canım,gözünaydın.. Sağlıkla gelsin bebeğin..

sen al yine de kimse bizim oğlan çorabını orta yerde bırakmış demez gelinin eli yerinden kalkmıyor derler sonra :)
Canım ya alakasız bişeye cevap yazıyom ama çok moralim bozuldu paylaşmak istedim.
Hamileysem ne zaman doğcak onu hesaplıyım dedim orda satı girdim 3hafta 4 günlük hamilesiniz diyo. Yani batım 3gün geçti ama daha 4 hafta bile olmamış. Bi iki güne adet olmazsam test yapacaktım batım bi hafta geçmii olacaktı ama şimdi canım sıkoldım. Döngüm çok kısa ondan oldu galiba. Peki ben ne zamana kadar ader olmazsam test yapayım şimdi kafam karıştı :(

Kızlar çatlatma iğnesi oldum ve üstünden 8 gün geçti daha çook erken belki ama dayanamayıp idrar testi yaptım, belli belirsiz bi çizgi var:) iğnenin etkisi midir yoksa başka bişeyin habercesi olabilir mi ne dersiniiiz??:) son regl tarihim 25 temmuzdu, 22-23 ağustosu beklemem lazım normalde ama heyecann iştee:)) yorumlarınıı bekli
yoru. kızlar lütfennn:KK43:
Canım yanlış anlama ama bence çok heveslenme çatlatma iğneainden on gün sonra hcg artıyo diye biliyorum iğnenin erkisi olabilir. Tekrar test yapıp da kyulaşırsa inşallah koyulaşır o zaman hamileliğin kesibleşir bence. Benden daha iyi bilenler umarım yardımcı olur

Hamilesin canım,gözünaydın.. Sağlıkla gelsin bebeğin..

Canım yanlış anlama ama bence çok heveslenme çatlatma iğneainden on gün sonra hcg artıyo diye biliyorum iğnenin erkisi olabilir. Tekrar test yapıp da kyulaşırsa inşallah koyulaşır o zaman hamileliğin kesibleşir bence. Benden daha iyi bilenler umarım yardımcı olur

matsiyahoje matsiyahoje haklısııın İğne etkisi olabilirmiş şimdi okudum bikaç yerde ben de:( 10 günden sonra etkisini yitirirmiş o zaman tekrarlayıp koyulaşırsa ilk haberi Ysmdfn Ysmdfn dan almış olurum belki de:)) hadi hayırlısııı.. Heyecanımı azalttım beklemeye geçtim yine bakalım..

matsiyahoje matsiyahoje haklısııın İğne etkisi olabilirmiş şimdi okudum bikaç yerde ben de:KK43: 10 günden sonra etkisini yitirirmiş o zaman tekrarlayıp koyulaşırsa ilk haberi . SER=665402] Ysmdfn Ysmdfn [/USER] dan almış olurum belki de:)) hadi hayırlısııı.. Heyecanımı azalttım beklemeye geçtim yine bakalım..
Az kalmış canım sabret. Moralini bozmak istemedim ama söylemeden de duramadım. Geçen sene hazirandan beri bebek istiyoruz çok kereler hamileyim sandım adet olunca kendime gelemedim o yüzden kims hayalkırıklığı yaşasın istemiyoruM. Öyle oldu ki adetim üç gün geçti bu sefer ama hala heveslenmiyorum ped koyuyom iki gündür yakında adet oşcam diyorum hamile olduğumu düşüünüp heveslenmekten bile korkuyorum. Siz ne zamandır istiyosunuz?

Back