• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

ben bugün adet olmam lazım rüyamda gece hamileymişim bebeğimin kalp atışının sesini duydum hala kendimde değilim açılmaya çalışıyorum ama nasip diyorum oluruna bıraktım

Kizlar 4. gün bugün regl olmadım ama dünde dediğim gibi hiç his yok icimde. Azonce de tatil için bilet aldık hala regl olmadım diye mutsuzum. Geciktirici hap vs. de kullanmak istemiyorum % 1 de olsa bi umut var içimde ya bebek varsa Allah korusun bişey olmasın diye. Hayatımda ilk defa böyle bu kadar güzel bi tatile çıkıyorum Allahın izniyle onuda regl şekilde geciricem herhalde.

Bende de sürekli yorgunluk + uyku hali var, yine kendimi kaptırmak istemiyorum hamileyim diye :(....adetime de 5-6 gün var...progestan kullanıyorum acaba o mu halsizlik yapıyor... _Lavin_ _Lavin_ hani senin içine doğuyor ya, acaba hamilemiyim ki....:110:

Allah en hayırlı zamanda nasip etsin Anne olmak isteyen herkeslere.....

Arkadaşlar nasilsiniz. Ayy bu havalar beni öldürecek daha şimdiden boyleysek bu havada son aylarinda olanlarin Allah yardimcisi olsun. Bide birşey diycem ya ben dun gece bi karin agrisiyla uyandim boyle bi kere daha olmuştu . Uyku sersemligiyle hatirlamiyorm ama herhalde karnimin üstüne yatmistim şöyle döndüm geçti agri . sizce karin ustu yattim diyemi olmuştur ikidir oluyor endişeleniyorum.

Bende de sürekli yorgunluk + uyku hali var, yine kendimi kaptırmak istemiyorum hamileyim diye :KK43:....adetime de 5-6 gün var...progestan kullanıyorum acaba o mu halsizlik yapıyor... _Lavin_ _Lavin_ hani senin içine doğuyor ya, acaba hamilemiyim ki....:110:

Allah en hayırlı zamanda nasip etsin Anne olmak isteyen herkeslere.....
Benimde 5 gün var bende çok halsizim bende ümitlenmek istemiyorum ama inşallah vardır bebişler

matsiyahoje matsiyahoje canım benim yap bir test kurtul bu ne böyle eziyet ediyorsun kendine resmen varsa var yoksa yok kendiliğinden olur mu demişsin olur canım birkaç gün önce bir arkadaşımın haberini aldım ve inan dr bile şaşırmış hamile kaldığına tek tüpü kapalı ve kist vs den dolayı kendiliğinden olmaz demiş dr birkaç ay klomen deneriz olmadı tüp bebek demiş ve düşün klomene başlamadan hamile kalmış Rabbim neyi yazdiysa onu yaşarız bir test yap bakalım öğrenelim var mı yok mu

Mihrimah00 Mihrimah00 canım üstüne yattığın için olmuş olabilir ama tekrarlarsa doktoruna söyle

matsiyahoje matsiyahoje canım benim yap bir test kurtul bu ne böyle eziyet ediyorsun kendine resmen varsa var yoksa yok kendiliğinden olur mu demişsin olur canım birkaç gün önce bir arkadaşımın haberini aldım ve inan dr bile şaşırmış hamile kaldığına tek tüpü kapalı ve kist vs den dolayı kendiliğinden olmaz demiş dr birkaç ay klomen deneriz olmadı tüp bebek demiş ve düşün klomene başlamadan hamile kalmış Rabbim neyi yazdiysa onu yaşarız bir test yap bakalım öğrenelim var mı yok mu

Mihrimah00 Mihrimah00 canım üstüne yattığın için olmuş olabilir ama tekrarlarsa doktoruna söyle
dur kocama yağ çekiyorum akşam alırsa yarın sabah yapayım testi :KK70::KK70::KK70:

canım 17 ay oldu bebek bekliyoruz. doğum kontrol hapını bıraktım 3 ay kendi yöntemlerimizle korunduk hapın bebeğe etkisi olur diye 14 aydır da olmuyo 17 aydır istiyorum. ilk aylar heyecanlıydım ama artık umutsuzum. test yapmak da istemiyorum kan vermek de istemiyorum olmadığını biliyorum hiçbi belirtim yok hiçbi his yok içimde. adet olcaksam hemen olayım istiyorum
Canım hayırlısıyla olur inşaallah. eşin dr gorundu mu peki?benimde 20 aydır olmuyor..eşimde varikosel vardı 2 ay once ameliyat oldu.bu ayın sonunda sperm testi verecek ins değerleri yukselmiştir.seninde dediğin gibi ilk zamanlar heyecanlı oluyorsun her ay idrar testi yapıyorsun ama olmadıgını anlayınca o heyecan kaçıyor.

Canım hayırlısıyla olur inşaallah. eşin dr gorundu mu peki?benimde 20 aydır olmuyor..eşimde varikosel vardı 2 ay once ameliyat oldu.bu ayın sonunda sperm testi verecek ins değerleri yukselmiştir.seninde dediğin gibi ilk zamanlar heyecanlı oluyorsun her ay idrar testi yapıyorsun ama olmadıgını anlayınca o heyecan kaçıyor.
canım 6 ay bebek olmayınca eşim de ben de gittik bende hormonlara bakıldı alttan bakıldı sorun yok dedi doktor. eşimde de sayı iyi hız biraz kötü bide morfoloji 1. bide 1.derece varikosel varmış ama sayı iyi olduğu için ameliyata gerek yok dedi doktor. sizde spermlerde sorun var mıydı varikosel kaç dereceydi?

Kizlar merhaba.keyifler iyidir umarim ben bu aralar hic dogru düzgün giremiyorum.hic takip edemedim.benim bu ayda olmadi arkadaslar.reglim iki gün önce geldi.kismet bu da bizim sınavımiz galiba.önümüzdeki ay bat 13 eylül.hoskalin :KK68:

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hayırsızsa da hayirliya çevirip öyle versin cumlemize. Valla hayat ne garip biz buralarda birbirimize destek oluyoruz evladımız olsun diye. Bdv bölümünde de yok kürtaj oldum yok hamileyim ama istemiyorum vs vs. . Allahın işine karisilmaz tabiki de insanın aklı ermiyor haliyle

canım 6 ay bebek olmayınca eşim de ben de gittik bende hormonlara bakıldı alttan bakıldı sorun yok dedi doktor. eşimde de sayı iyi hız biraz kötü bide morfoloji 1. bide 1.derece varikosel varmış ama sayı iyi olduğu için ameliyata gerek yok dedi doktor. sizde spermlerde sorun var mıydı varikosel kaç dereceydi?
3 ve 2. dereceydi çift taraflı.. drların hepsi ameliyat onerdi.sayı ve hız dusuklugu vardı ama ilaç yazmadı drlar.bende burdan okuduğum kadar birşeyler yaptım.k.boynuzu incir kürü proxeed plus hepsini kullandı eşim. en son testte sayı 7 milyona dusmustu.ayrıca hız ve morfoloji yine düşüktü.kaan hocaya durumu yazdım dna hasar testi istedi.%32 oranında ağır hasarlı cıktı.kaan hoca ilaç yazdı ama varikosel varsa işe yaramaz dediği için en sonunda eşim kabul etti ameliyatı.öyle işte canım.
biz evlendiğimizden beri istiyorduk bebek.3.ay olmayınca dr a göründük. o zamandan beri bilmemize rağmen eşim anca ameliyat oldu. şimdiki dr u yeni teste göre ilaç tedavisi uygulayacak.
sizde hız ne kadar? %40 üzerinde olması gerekiyor.morfolojide 1 se imkansız değil ama benim bildiğim çok zor en az 4 olması gerekiyormuş cunku.iyi bir ürologa gitmenizde fayda var canım.netten kaan aydos hocaya da yazabilirsin.
dna hasar testinden ve bazı testlerden sonra ilaç yazıyor

3 ve 2. dereceydi çift taraflı.. drların hepsi ameliyat onerdi.sayı ve hız dusuklugu vardı ama ilaç yazmadı drlar.bende burdan okuduğum kadar birşeyler yaptım.k.boynuzu incir kürü proxeed plus hepsini kullandı eşim. en son testte sayı 7 milyona dusmustu.ayrıca hız ve morfoloji yine düşüktü.kaan hocaya durumu yazdım dna hasar testi istedi.%32 oranında ağır hasarlı cıktı.kaan hoca ilaç yazdı ama varikosel varsa işe yaramaz dediği için en sonunda eşim kabul etti ameliyatı.öyle işte canım.
biz evlendiğimizden beri istiyorduk bebek.3.ay olmayınca dr a göründük. o zamandan beri bilmemize rağmen eşim anca ameliyat oldu. şimdiki dr u yeni teste göre ilaç tedavisi uygulayacak.
sizde hız ne kadar? %40 üzerinde olması gerekiyor.morfolojide 1 se imkansız değil ama benim bildiğim çok zor en az 4 olması gerekiyormuş cunku.iyi bir ürologa gitmenizde fayda var canım.netten kaan aydos hocaya da yazabilirsin.
dna hasar testinden ve bazı testlerden sonra ilaç yazıyor
canım bizde amelyata gerek yoktu yoksa olcaktı eşim. 6 aydır proxeed ve evicap kullanıyor beslenmesine de dikkat ediyorum bi ay da keçiboynuzu kürü yaptık. etki etmesi 3-6 ay sürüyomuş yapılan şeyleri. biz 6 aydır uğraşıyoruz. bu ay adet olursam hem teste gidecek hem de aşılama yada tüp bebek için doktorla görüşeceğiz

canım bizde amelyata gerek yoktu yoksa olcaktı eşim. 6 aydır proxeed ve evicap kullanıyor beslenmesine de dikkat ediyorum bi ay da keçiboynuzu kürü yaptık. etki etmesi 3-6 ay sürüyomuş yapılan şeyleri. biz 6 aydır uğraşıyoruz. bu ay adet olursam hem teste gidecek hem de aşılama yada tüp bebek için doktorla görüşeceğiz
morfoloji ve sayı sorunu sadece varikoselden kaynaklanmıyor ki..kaan hoca o yuzden hasar testi istiyor.dna hasarı %20nin altında değilse sayı hız ve morfoloji düşük oluyormuş.aşılama veya tup dusunuyorsanız mutlaka bu testi yapın derim zira hasar varsa aşılama ve tüpün başarı oranı çok azalıyor.tutsa bile düşükle sonuçlanıyormuş.bizde 3 ay kullandık proxeedi 16 milyon olan sayı 3 ayda 7 milyona dustu ilacı bıraktık.sizde test için 6 ay beklemeseniz iyi olur bence bazı kişilerde ters tepiyor cunku.

morfoloji ve sayı sorunu sadece varikoselden kaynaklanmıyor ki..kaan hoca o yuzden hasar testi istiyor.dna hasarı %20nin altında değilse sayı hız ve morfoloji düşük oluyormuş.aşılama veya tup dusunuyorsanız mutlaka bu testi yapın derim zira hasar varsa aşılama ve tüpün başarı oranı çok azalıyor.tutsa bile düşükle sonuçlanıyormuş.bizde 3 ay kullandık proxeedi 16 milyon olan sayı 3 ayda 7 milyona dustu ilacı bıraktık.sizde test için 6 ay beklemeseniz iyi olur bence bazı kişilerde ters tepiyor cunku.
canım bakalım adet olursam gitçez doktora. hasara nasıl bakılıyor canım sperm mi verecek eşim? bide ücreti nasıl pahalı bişey mi? proxeed önce düşürüyo sonra yükseltiyo diyolar inandık kullandık bakalım ne olcak.
adet olmazsam hamileysem işe yaramış dicem.
adet olursam da test yaptırcaz o zaman belli olur.

canım bakalım adet olursam gitçez doktora. hasara nasıl bakılıyor canım sperm mi verecek eşim? bide ücreti nasıl pahalı bişey mi? proxeed önce düşürüyo sonra yükseltiyo diyolar inandık kullandık bakalım ne olcak.
adet olmazsam hamileysem işe yaramış dicem.
adet olursam da test yaptırcaz o zaman belli olur.
evet sperm testi verecek.ikisi beraber 230 civarı tutmuştu.düzen laboratuvarın sitesine gir bak canım.biz istanbulda yaptırdık..heryerde yapılmıyor bu test.

Back