• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Merhaba canim . Hayirlisi olsun hakkında bende catlatma ignesi oldum .İğneyi olduğum gün ve ertesi günü ilişkiye girdim. Spermlerin 3 gün yasama sansi var inşallah gelir biran önce bebisin.
canım benim sağol ya .inşallah hayırlısıyla olur. dr yarın için dedi ilişki bugün girenler de varya senin gibi kafam karıştı ne yapsam bilemedim :KK64: siz kaç saat aralıklarla girdiniz tam olarak canım?

Kızlar bugün normal reglim geldi. eşim de ne biçim doktora gidiyorsun adam regl olacağını bile bilemedi, olmuş bitmiş dedi diye beni fırçaladı, daha da o doktora gitmek yok diye.

Bugünden itibaren regl yoğunluğunda geldiğinden bugünü tarih sayacağım. Sanırım böyle daha mantıklı oldu.

Bu arada eltim hamileymiş bugün öğrendim ben de. Onun adına mutlu oldum, o da geçen yıl dış gebelik geçirmişti ama çok şükür keseyi görmüşler. 2 hafta sonra bir kaynım daha evleniyor. Çok isterim üçümüzün arka arkaya bebişleri olsun böyle hep beraber büyüsünler:KK46::KK46::KK46:

Kızlar bugün normal reglim geldi. eşim de ne biçim doktora gidiyorsun adam regl olacağını bile bilemedi, olmuş bitmiş dedi diye beni fırçaladı, daha da o doktora gitmek yok diye.

Bugünden itibaren regl yoğunluğunda geldiğinden bugünü tarih sayacağım. Sanırım böyle daha mantıklı oldu.

A aa çok ilginç gerçekten dr bunu anlamaz mı şaşırdım kaldım

Arkadaşlar merhaba cnntrm cnntrm canım kusura bakma haber veremedim cepten okuyom da yazamıyom. Bat hesaplamaya göre bugündü yumurtlamaya göre dündü daha adet olmadım. Gaz yok ishal yok karında şişlik yok adet öncesi belirtilerimin hiçbiri yok. Ama hamilelik belirtim de yok ümidim de yok. Kayınvalidelerde evden çıkamıyom o yüzden test yapma şansım da yok.zaten kocamla da pek aramız yok. Sıkıntılıyım kızlar ya hamile değilim gibi geliyo ne zaman adet olcam acaba ya yine pko mu oldum :(

canım benim sağol ya .inşallah hayırlısıyla olur. dr yarın için dedi ilişki bugün girenler de varya senin gibi kafam karıştı ne yapsam bilemedim :KK64: siz kaç saat aralıklarla girdiniz tam olarak canım?
Canim ben iğne olmadan önce bi kaç gün ilişkiye görmemiştim sperm kalitesi iyi olsun diye .igneden sonrada iste o gece bide ertesi günü girdim. Çok şükür Rabbim nasip etti .inşallah seninde yüzün güler

Tamam canım benim önce siz iyi olun da sonra bebecikler de gelir inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor
İnşallah canım. Iyiyim evi yerleştirdik şükür. Eş durumu atamaları Başlıyor ya onu bekliyoruz canım. İnşallah okul açılır bana da gelirim buraya. Sen nasılsın?

Aynen sordum hatta kalınlaşma olur ya regl öncesi yok dedi kalınlaşma reglin olmuş dedi. Daha da gitmem eşim haklıHoppa

eşin kesinlikle haklı canım böyle basit bir konuda bile güvenemeyeceksen neden gideceksin ki o doktora? ama cidden şaşırdım yani ilginç..

Bu arada eltim hamileymiş bugün öğrendim ben de. Onun adına mutlu oldum, o da geçen yıl dış gebelik geçirmişti ama çok şükür keseyi görmüşler. 2 hafta sonra bir kaynım daha evleniyor. Çok isterim üçümüzün arka arkaya bebişleri olsun böyle hep beraber büyüsünler:KK46::KK46::KK46:

Allah sağlıkla kucağına almasını nasip etsin sana da tez zamanda nasip etsin inşallah ben de çok isterdim oğlumun arkadaş gibi kuzenleri olmasını ama maalesef iki tarafın da ilk ve tek torunu :(

Arkadaşlar merhaba cnntrm cnntrm canım kusura bakma haber veremedim cepten okuyom da yazamıyom. Bat hesaplamaya göre bugündü yumurtlamaya göre dündü daha adet olmadım. Gaz yok ishal yok karında şişlik yok adet öncesi belirtilerimin hiçbiri yok. Ama hamilelik belirtim de yok ümidim de yok. Kayınvalidelerde evden çıkamıyom o yüzden test yapma şansım da yok.zaten kocamla da pek aramız yok. Sıkıntılıyım kızlar ya hamile değilim gibi geliyo ne zaman adet olcam acaba ya yine pko mu oldum :KK43:

o yok bu yok hiçbir şey yokmuş yani mesajından bunu anladım :)) canım çok ümitlendirmek de istemiyorum ama hamilelik için de ille bir belirti olmasına gerek yok :) inşallah öyledir.. ne zaman dönüyorsun evine?

eşin kesinlikle haklı canım böyle basit bir konuda bile güvenemeyeceksen neden gideceksin ki o doktora? ama cidden şaşırdım yani ilginç..

Allah sağlıkla kucağına almasını nasip etsin sana da tez zamanda nasip etsin inşallah ben de çok isterdim oğlumun arkadaş gibi kuzenleri olmasını ama maalesef iki tarafın da ilk ve tek torunu :KK43:

Ben de öyle tek torundum bayağı, sonradan olanların da yaşları benden küçük ama birbirine yakın oldu. Kısmet işte. Benim de olursa benim tarafımdan ilk torun olacak, eşimin tarafından da bu durumda 3. olacak, yani arada yeni evlenecek kaynımın eşi benden önce gebe kalırsa 4. olur tabii.

Hayırlısı artık kısmet, ben de onu duyunca ayrı heveslendim ama bir taraftan da yine uçma diyorum kendime.

Arkadaşlar merhaba cnntrm cnntrm canım kusura bakma haber veremedim cepten okuyom da yazamıyom. Bat hesaplamaya göre bugündü yumurtlamaya göre dündü daha adet olmadım. Gaz yok ishal yok karında şişlik yok adet öncesi belirtilerimin hiçbiri yok. Ama hamilelik belirtim de yok ümidim de yok. Kayınvalidelerde evden çıkamıyom o yüzden test yapma şansım da yok.zaten kocamla da pek aramız yok. Sıkıntılıyım kızlar ya hamile değilim gibi geliyo ne zaman adet olcam acaba ya yine pko mu oldum :KK43:

cnntrm cnntrm e katılıyorum. Ben de seni gebe hissediyorum. İnşallah Allah yüzünü güldürür bu ay.

İnşallah canım. Iyiyim evi yerleştirdik şükür. Eş durumu atamaları Başlıyor ya onu bekliyoruz canım. İnşallah okul açılır bana da gelirim buraya. Sen nasılsın?

inşallah iyi bir okula yerleşirsin canım özür grubunda iyi okullar açılıyor genelde ben doğudan gelirken acele edip il dışından tayin istedim çıktı da ama sonra çok pişman oldum keşke bekleseydim diye... ben iyiyim canım tatil yapamadık bu sene onun sıkıntısıyla kendimi temizliğe verdim :)

Ben de öyle tek torundum bayağı, sonradan olanların da yaşları benden küçük ama birbirine yakın oldu. Kısmet işte. Benim de olursa benim tarafımdan ilk torun olacak, eşimin tarafından da bu durumda 3. olacak, yani arada yeni evlenecek kaynımın eşi benden önce gebe kalırsa 4. olur tabii.

Hayırlısı artık kısmet, ben de onu duyunca ayrı heveslendim ama bir taraftan da yine uçma diyorum kendime.

uçma tabi ama hemen olmaz benim diye de düşünme ilkinde oldu yine olabilir inşallah da olur sağlıkla

Back