Canım arkadaşım sağolasın haklısın şurda kalmış iki gün heves edip hayal kırıklığına uğramanın anlamı yok. Benim 14 ay oldu hamile kalamadım hep hamileyim sandım ader olunca üzüldüm.hayal kurma simdilik arkadasim, zaten kalmis 2 gun. sonradan uzulmemek icin takmiyormus gibi davranmaya calis, rahatlla biraz.
ben gecikmemin 6. gunundeyim hala yok kirmizilar. 2 kere test yaptim ikisi de negatif. simdi esimin koyundeyiz ufak bir saglik ocagi var burada ankaraya donmeyi bekliyorum ki o da en erken cumartrsi gunuesimin beni dusunmedigini dusunuyorum artik, ailesinin yaninda kalalim da ben doktora gitmesem de olur
erken menepoz oldugumu bile dusunuyorum artik
hoşgeldin canımmm:) evet evden bende 2.5 hafta uzak kaldım acayip özliyormuşum yaa evi gibisi yok insanın:)Günaydınlaarevime döndümm,çok özlemişim
Test durdukça pembelik dağılıyor o olabilir canım.. Sabah bidaha dene bakalım ne olacak :))
bence sabah bir daha dene canım.
aslında korunmadık biz ama özel bir çalışma da yapmadık. 3-4 gün önce gebelik testi yaptım negatifti. Geçen hamileliğimdeki hiçbir belirti yok. sadece karın-bel ağrısı. bir de bacaklarımda ağrı oluyor. inşallah kötü bir şey yoktur. yarın artık akla kara belli olacak.
AAA ÇOK ÜZÜCÜ CANIM YAAgünaydın diyeyim yine de bu arada kızlar, polis müdürümüz istanbulda şehit olmuş bugün kötü bir sabah..
canım ben söktürücü kullandım bir de. şimdi doktordayım sıramı bekliyorum.bende de hiçbir hamilelik belirtisi yok test yapmadım hiç çıkmadıysa iki gün sonra da bişey çıkmaz dedim bir iki gün daha bekleyeyim ondan sonra yaparım umarım değilimdir içim içimi yiyecek yoksa benim ilacın bi zararı oldu mu diyerekten doktora sordum olabilir de olmayabilir de dedi.
hakisin oyle olmak lazim zaten ne geldiyse basima onu kendimden cok dusunmrkten geldi ama yapamiyorum iste ille bi gidip sarilicam ille opucem bogucam sikicam biseyler yapicam adamaCanım arkadaşım sağolasın haklısın şurda kalmış iki gün heves edip hayal kırıklığına uğramanın anlamı yok. Benim 14 ay oldu hamile kalamadım hep hamileyim sandım ader olunca üzüldüm.
Erken menopoz gibi de düşünme bi hafta on gün gecikme olur diyo doktorlar. Kocalar da ailelerin yanında değişiyolar biz de kocaöın ailesinin yanındayız kocam oldu kocaman bir öküz:) ben daha da öküz olarak dengeliyorum. Üç gündür yanağımdan bile öpmedi dün gelmiş arkamdan sarılıyo dedim elimde bıcak var kesmiyim bi tarafını kaçtı gitti :) bi şekilde idare ediyoz işte kırılsak da. Sen de idare et canım böyleler erkekler
canım ben söktürücü kullandım bir de. şimdi doktordayım sıramı bekliyorum.
kötü bir şey çıkacak diye tedirginimmm
ah bir dr ben donseydim 1 aydir evimden uzagimGünaydınlaarevime döndümm,çok özlemişim
hemşom nasılım dersen çok şükür iyiyim ama evde sıkılmaya başladım nasıl vakit geçircem diye düşünüyorum:)HOŞGELDİN HAMİŞİM VALLAHİ EV ÖZLENİYOR BEN TATİLDE EVİMİ ÇOK ARADIM SICAKLAR ÇOK BUNALTTI BENİ
HEMŞOM NASILSIN BEBİŞİMİZ NASIL
İSİM DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ
kötü düşünme sakın herşey yolunda diyecektir doktoruncanım ben söktürücü kullandım bir de. şimdi doktordayım sıramı bekliyorum.
kötü bir şey çıkacak diye tedirginimmm
İnsan evini özlüyor.. Başkasının evinde kalmak daha kötü.. Banyo ve tuvalet konusunda çok takıntılıyım,kesinlikle kalamam o yüzden kimsede.. 1 ay kalmak zorunda olsam delirirdim heralde,allah yardımcın olsunah bir dr ben donseydim 1 aydir evimden uzagimkenyi temiz tuvaletimi bile ozlrdim
Sıcaklarla başımız dertte canım.. Resmen yanıyorum,klima çarpacak diyede korkuyorum.. Evimi özledim ama şimdiden sıkıldım :) evde boş oturmak sıkıcı,perşembeye kadar dayanıcaz artık napalım :)HOŞGELDİN HAMİŞİM VALLAHİ EV ÖZLENİYOR BEN TATİLDE EVİMİ ÇOK ARADIM SICAKLAR ÇOK BUNALTTI BENİ
HEMŞOM NASILSIN BEBİŞİMİZ NASIL
İSİM DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?