• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

öyle sıcaklar vallahi ama evinin tadını çıkar bu sıcakta Esrayada yazdım ilerde bu günleri arayacaksın vallahi
sinema yemeklere gidin eşinle
Bu sıcakta hamileliğin sonlarında olanlara allah yardım etsin.. Biz bile bu haldeysek onları düşünemiyorum..
Tatilde olmam iyi oldu canım,geziyoruz bol bol. Dün geldik istanbula,perşembe yine gidiyoruz tatile :) yazın sinemayı sevmiyorum ben,kışa doğru bol bol gideriz artık ;)

kızlar doktordan döndüm. doktor baktı her ley yolunda ve temiz dedi rahim ve yumurtalıklar.

o kahverebgiler de reglmiş. doktor regl olmuşsun ama kırmızıya dönmediği için anlamamışsın dedi. bir garip oldum. rahatladım ama bir taraftan.
GöZünaydın canım,bişey yokmuş bak :) bu ay bebişinde gelir inşallah bi süreliğine kurtulursun regl sıkıntısından :)

esoes1919 esoes1919 bu kitapları mutlaka oku derim,hem canın sıkılmaz evde hemde gerçekten çok faydalı bilgiler var içeriğinde.. Ayşe öneri araştır istersen bu konuda çok başarılı bir kadın.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 33
  • image.jpg
    image.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 34
aman iyi çok sevindim canım araya tatil girmesi de iyi oldu.. çocuklar evde çok sıkılıyorlar yaa bahçeye falan da çıkarmak istemiyorum sitenin çocukları çok fena ve büyükler eziliyor anların arasında çocuğun kaydıraktan kaymasına bile izin yok kum oynuyorlar orda diye kimseyi kaydırmıyorlar akşamları eşim geldikten sonra çıkıyoruz parklara falan iyi oluyor gelir gelmez bir banyo yaptırıyorum sütünü içip yatırıyorum güzel güzel uyuyor
sağolasın canım dualarınız sayesinde topladık Rabbime binlerce şükür

canım sadece büyükler değilki yaşıtları bile çok acımasız birbirine karşı bende parka insem oğlanla iniyorum
hemen bir gruplaşma bir itiş kalkış oluyor

Çok şükür kızlar hayırlı bir haber aldım. Gerçi onca sinir krizini nasıl tarif etsem bilmiyorum amao_O

Gerçi gerçekten 2-3 gün önce o bunalımlar birdenbire kesildi demek ki kahverengi gerçekten reglimdi. Pıhtılı falandı. Geçen ay 10 gün soğan suyu içtim ondan da olmuş olabilir tabii, bilmiyorum artık. Bakalım yumurtlamayı falan anlayabilecek miyim bu ay.

MinikPiranha MinikPiranha nickin gibi inşalah gebesindir. Bu gidişle evine gittiğinde direk keseyi görürsün sen:KK53:

hayirlisiyla bakalim :)

her gun kavga ediyoriz esimle testin sonucunu bile kavgali ogrendik :P

hayallerim var benim, hamile oldugumu ogrendiginde kucagina alacak , altimda da pileli bir etek olacak baba oluyoruuuuum diye diye dondurecek brni :D :D

Valla olmayınca üzüleceğim bu işin sonunda, bakmasam daha iyi ya.

Alırsın canım, daha 21 haftan var. Hayırla gelsin miniğimiz.
Canım neden olmasın ki.. Olmaması için hiçbir sebep yok.. Kötü düşünüp strese sokma kendini,yakında güzel haberlerini alacağız inşallah:anneadayı:

ayy bir çürük ben mi kaldım hevesle bekliyorum ya gelmedi gitti azcık strese girsem yumurtalarım kafayı yiyo benim yaaa :KK47:

Günaydın hanımlar :)

sayfa sürekli açık okuyorum ama iş yoğunluğundan yazamıyorum sık sık. napıyorsunuz nasılsınız?

mrb kızlar ben çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonra mı çatlıyor yumurtalar yoksa öncesinde mi tecrübeli olan varsa yazabilir mi?ona göre ilişki saati de önemliymiş galiba ama drum bişey demedi saat olarak

MERHABALAR HANIMLAR

YEŞİM GÜLE GÜLE KİRLENİN CANIM BENİMDE KADIN ALMAM GEREK GELECEK HAFTAYA

LAVİN BİR KEZ BEBİŞİN GELDİ ALLAHIN İZNİYLE YENİDEN SAĞLIKLA GELECEK ZAMAN ARKADAŞIM

Back