Ben bile şüpheleniyorum canım acaba bebiş yokmu diye :) ultrasonda görünce inanıyorum şimdilik :)kızzz nereye sakladın bebişi :))) maşallah...
Güzel haberler verirsin bize umarım.. Var mı belirtin ?6 gün kaldı
bilmiyorum ki canım belirti desem mi demesem mi? 2 gündür aşırı halsizim dün de lavaboya gittiğimde çk az kahverengi bir akıntım oldu silindiğimde ama 6 gün var gögüs uçlarım kaşınıyorGüzel haberler verirsin bize umarım.. Var mı belirtin ?
ahaha bebek gelmiş olmasın sakın önceki gibi :)
aman istediğin kadar bebiş yapmadıktan sonra girme menopoza filan sakınnvalla canım biz de bekliyoruz 5-6 gündür ağrıdan stresten yüzüm çöktü. Zavallı kocam daha da benle bebek yapmaz bu çekilmez hallerim yüzünden.
Şaka bi tarafa pazartesi doktora gideceğim. Bıktım artık canımdan ne zaman menapoz olcam ben yaaa
İnşallah çok şişmeden tamamlarım.. Şimdilik iyi gidiyoruz bakalım,sonradan sapıtmıyım da :))
Günde 3 öğün tatlı yiyorum,hemde hiç masum tatlılar değil.. Eşimde anlam veremiyorum şu haline diyor.okadar tatlıyı ben yesem 10 kilo almıştım bide hamilesin ama yinede bişey olmuyor diyor.. Bu gidişle sonum kötü,bi sabah obez olarak uyanmaktan korkuyorum
hadi hayırlısııı
bilmiyorum ki canım belirti desem mi demesem mi? 2 gündür aşırı halsizim dün de lavaboya gittiğimde çk az kahverengi bir akıntım oldu silindiğimde ama 6 gün var gögüs uçlarım kaşınıyor
Tatlıya hiç karşı koyamıyorumUmarım gelmez çünkü bugün ağrı kesici içtim başım fenaydı sonra aklıma geldi çok pişman oldum ya hamileysem diye..
aman istediğin kadar bebiş yapmadıktan sonra girme menopoza filan sakınn
Metabolizman hızlı tiroid hormonların da sıkıntısızsa o yüzden almıyosundur canım :) ama sen yine de dikkat et gebelik şekeri tehlikeli
Hadi hayırlısı canım.. İnşallah bebiş gelmiştir
bilmiyorum ki canım belirti desem mi demesem mi? 2 gündür aşırı halsizim dün de lavaboya gittiğimde çk az kahverengi bir akıntım oldu silindiğimde ama 6 gün var gögüs uçlarım kaşınıyor
aman istediğin kadar bebiş yapmadıktan sonra girme menapıza falan sakınn
hayırlısı canım ama ben yine de çok ümitlenmeyeyimhadi hayırlısııı
inşaallah bilemiyorum ki 6 gün var test yapsam ne zaman yapsam günüm geçmesini mi beklesemHadi hayırlısı canım.. İnşallah bebiş gelmiştir
valla canım biz de bekliyoruz 5-6 gündür ağrıdan stresten yüzüm çöktü. Zavallı kocam daha da benle bebek yapmaz bu çekilmez hallerim yüzünden.
Şaka bi tarafa pazartesi doktora gideceğim. Bıktım artık canımdan ne zaman menapoz olcam ben yaaa
Bekle canım daha çok erken,varsada çıkmaz zaten.. Gününü bekle bakalım ozaman yaparsıninşaallah bilemiyorum ki 6 gün var test yapsam ne zaman yapsam günüm geçmesini mi beklesem
Umarım gelmez çünkü bugün ağrı kesici içtim başım fenaydı sonra aklıma geldi çok pişman oldum ya hamileysem diye..
aman istediğin kadar bebiş yapmadıktan sonra girme menopoza filan sakınn
Metabolizman hızlı tiroid hormonların da sıkıntısızsa o yüzden almıyosundur canım :) ama sen yine de dikkat et gebelik şekeri tehlikeli
Bende olmuyorum kaç aydırdeme öyle canım yaa menopoz kolay mı sanki doktora gitmeden sökülür inşallah o adet öncesi sendromu 1,5 yıldır bende de var arada sinirsiz atlattığım aylar olsa da bazen insanlıktan çıkıyorum resmen şuanda da öyleyim mesela.. yarın adet olmam lazım bugün deli gibiyim
inşaallah bilemiyorum ki 6 gün var test yapsam ne zaman yapsam günüm geçmesini mi beklesem
Bende olmuyorum kaç aydırşaka bi yana alıştım rahata,hiç olmasada olur yani :)
evet bu sefer günümün geçmesini bekleyeceğimen azından 3 gün daha bekle tabi en kesin sonuç için gecikme olmasını beklemek daha doğru..
evet bu sefer günümün geçmesini bekleyeceğim
hayırlısı bakalım canıminşallah gelmiştir meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?