2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Güzel haberler verirsin bize umarım.. Var mı belirtin ?
bilmiyorum ki canım belirti desem mi demesem mi? 2 gündür aşırı halsizim dün de lavaboya gittiğimde çk az kahverengi bir akıntım oldu silindiğimde ama 6 gün var gögüs uçlarım kaşınıyor

ahaha bebek gelmiş olmasın sakın önceki gibi :)

Umarım gelmez çünkü bugün ağrı kesici içtim başım fenaydı sonra aklıma geldi çok pişman oldum ya hamileysem diye..

aman istediğin kadar bebiş yapmadıktan sonra girme menopoza filan sakınn

Metabolizman hızlı tiroid hormonların da sıkıntısızsa o yüzden almıyosundur canım :) ama sen yine de dikkat et gebelik şekeri tehlikeli

Tatlıya hiç karşı koyamıyorum bende şekerden korkuyorum.. Yakında doktor tarafından diyete başlatılabilirim :)

bilmiyorum ki canım belirti desem mi demesem mi? 2 gündür aşırı halsizim dün de lavaboya gittiğimde çk az kahverengi bir akıntım oldu silindiğimde ama 6 gün var gögüs uçlarım kaşınıyor
Hadi hayırlısı canım.. İnşallah bebiş gelmiştir

deme öyle canım yaa menopoz kolay mı sanki doktora gitmeden sökülür inşallah o adet öncesi sendromu 1,5 yıldır bende de var arada sinirsiz atlattığım aylar olsa da bazen insanlıktan çıkıyorum resmen şuanda da öyleyim mesela.. yarın adet olmam lazım bugün deli gibiyim

birşey olmaz zannımca anne öğrenene kadar kullanılan her ilaç masumdur :)

Bende olmuyorum kaç aydırşaka bi yana alıştım rahata,hiç olmasada olur yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…