Bugün onu dedim eşime,benim göbeğim neden büyümüyor diye :)) dışardan bakılınca anlaşılmıyor henüz.. Eski halime göre büyük tabi,şöyle bi avuç kadar :)) odaya çıkınca fotograf çekeyim size,bikiniyle uygunsuz olabilirgöbeğin çıkmaya başladı mı ayy ne güzel ciyaklayacak o az bi zaman sonra yaa çok heyecanlı
Korkularının olması çok normal.. Nekadar uzatırsan süreyi korkular okadar artacak,herşey güzel olacak öyle düşünumarım öyle olur canım tedirgin olmuyo değilim ama yapacak da bir şey yok
Tospik poposunu yerim onun :)) tospik sırası sende :))Hele bir doğsun tospik bir popo olacak o
Anladım canım benim geçen gittigimde yapılmıştı 4 lu test şükür iyi çıktı. 22 ağustosta detay li var ultrason hayırlısı bakalım4lü test olacak işte 15 ağustosta. Hem detaylı ultrasonla tüm organlara bakılacak hemde 2 li testteki gibi kan verilecek.
Merhaba hoşgeldinnnnn
GEÇ OLDU CANIM HOŞBULDUM TATLIM NASILSIN
Benim detaylı ultrasonla 4lü testi aynı anda yapıyor heralde.Anladım canım benim geçen gittigimde yapılmıştı 4 lu test şükür iyi çıktı. 22 ağustosta detay li var ultrason hayırlısı bakalım
Canımm merhaba.. Senin tatil bitti mi ? Bitsede rahattır şimdi oralar :) ohhh keyif yapın:)) galiba erkek canım yaa,bi çıkıntı gördük ama hayırlısı :)) 15 ağustosta kesinleşir umarım.. Biraz çıktı bana göre karnım ama dışardan bakan biri anlamayabilir :)YEŞİM SENİN KUZU ERKEKMİ CANIM
BENİM İÇİME ERKEK DOĞMUŞTU HEP
BENİM HAMİLELİKTE HEMEN ÇIKMIŞTI MİLLETE SÖYLEMEDEN MİLLET KARNIMA BAKIP BEBİŞ Mİ VAR DİYORLARDI
İyiyim ne olsun. Yine regl olamıyorum patlıyrum tüm gün. Sen ne yapıyorsun?
Canımm merhaba.. Senin tatil bitti mi ? Bitsede rahattır şimdi oralar :) ohhh keyif yapın:)) galiba erkek canım yaa,bi çıkıntı gördük ama hayırlısı :)) 15 ağustosta kesinleşir umarım.. Biraz çıktı bana göre karnım ama dışardan bakan biri anlamayabilir :)
Sağlıklı olsunda önemli olan o.. Klimasız durulur mu ya,yapsınlar bian önce.. İnsan evini özlüyor tabi.. Pazar akşama evde olurum bende inşallah.. Sonra başka yere kaçıcaz :) son başbaşa tatilin tadını çıkarılım dedik :)HAYIRLI VE SAĞLIKLI BİR EVLAD OLSUN İNŞALLAH KUZU
TATİLİ BİTİRDİK BU HAFTA GÖREVE BAŞLADIM KLİMALAR SORUNLU SICAKTA PİŞİYORUZ
AMA EVİMİ ÇOK ÖZLEMİŞİM CANIM YAA
O ZAMAN İÇ KARNIN GENİŞ CANIM ONDAN BEBİŞ BELLİ OLMUYORDUR
ERKEK KARDEŞİMİN EŞİDE ÖYLE ONUNDA BELLİ OLMUYOR
Demekki ikiside süper çıkar inşallah canımBenim detaylı ultrasonla 4lü testi aynı anda yapıyor heralde.
İnşallah canım,hepimizin bebişleri sağlıklı olsun..Demekki ikiside süper çıkar inşallah canım
İyiyim ne olsun. Yine regl olamıyorum patlıyrum tüm gün. Sen ne yapıyorsun?
evet canım pcoyum. her reglimden 4-5 gün önce kahverengi akıntı ve regl sancılarım başlıyor. bıktım artık evliliğimi de etkiler oldu.al benden de okadar cnm.40 gunu gectı yok ortada.pko war bnde.sende ne war ?
Amiinn canım:-Dİnşallah canım,hepimizin bebişleri sağlıklı olsun..
evet canım pcoyum. her reglimden 4-5 gün önce kahverengi akıntı ve regl sancılarım başlıyor. bıktım artık evliliğimi de etkiler oldu.
senın gene adetlerın duzenlı sanırım cnm.dogru mu?benım adet gelmıyor.onu nbcaz
Pcoya göre düzenli sayılır sanırım. 30-35 günde oluyorum çok şükür. eğer çocuktan sonra da böyle olursam ne yaparım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?