2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ayyyy zaten tatilde aldim o 1 kiloyu.
Şekerli yemiyorum et süt yumurta.
Bundan sonrası icinde 10 kilo verdi toplamda doktorum yani baştan sona 10 kilo dedi.

valla siz böyle anlatınca ben ne zaman böyle olcam diyorum :KK43: 61 e kadar düşmüştüm ben şimdilerde 63ü falan görüyorum işte. ama makarna yoğurt gevrek beyaz leblebi sadece bunlarla besleniyorum, başka birşey yiyemiyorum :KK43:

İnşallah canımmmmm, Kendi kendime hayal kuruyorum ağustosta gebe kalsam doğum mayısta olur, bahar ayları ne güzel diye. Gerçi eşim kendimi çok kaptırıyorum diye kızıyor ama napayım elimde değil:KK51:

_Lavin_ _Lavin_ cim inşallah gönlünden geçen zamanda hemen hamile kalacaksın tatlım, Allah gönlüne göre verecek

İnşallah canımmmmm, Kendi kendime hayal kuruyorum ağustosta gebe kalsam doğum mayısta olur, bahar ayları ne güzel diye. Gerçi eşim kendimi çok kaptırıyorum diye kızıyor ama napayım elimde değil:KK51:

Ohhh ne güzel abla kardeş aynı yerdesiniz çok şükür. İnşallah mini mini yeğenlerin olurr.
Amin canım inşallah:-) önce senden yeğen bekliyoruz inşallah:-)

valla siz böyle anlatınca ben ne zaman böyle olcam diyorum :KK43: 61 e kadar düşmüştüm ben şimdilerde 63ü falan görüyorum işte. ama makarna yoğurt gevrek beyaz leblebi sadece bunlarla besleniyorum, başka birşey yiyemiyorum :KK43:

_Lavin_ _Lavin_ cim inşallah gönlünden geçen zamanda hemen hamile kalacaksın tatlım, Allah gönlüne göre verecek
Canim seninde cok iyi 2 kilo bak benim de senin ustune 6 7 haftada 1 kilo daha var o kadar. Iyi yani daha alma

ben 65le başlamıştım, 61e düşmüştüm daha doktora göre eksideyim :) zaten böyle yiyememeye zor kilo alırım ben :)
Yiyemesende o buyudukce suda topluyor alınıyor neyse saglikli olsunlarda. Baksana bana halen bekarmisin diyorlar gobek yok accik ida fark edilmiyor ya 5 aylik nerdeyse diye sasiriyorlar

inşallah hemen kalırsın canım olmaması için bir sebep yok.. hayal de kuracasın tabi ki hayal etmeden insan duramıyor ki benim planlarım olmamasına rağmen önceki ay adetim gecikince ben bile başlamıştım hayallere :)

ben 65le başlamıştım, 61e düşmüştüm daha doktora göre eksideyim :) zaten böyle yiyememeye zor kilo alırım ben :)

kuzum kilo alman önemli bişey değil ki sen alma zaten ne güzel önemli olan bebişin gelişiminin normal olması hem sonradan alırsın zaten 4-5. aydan sonra iştah bir açılıyor ki sorma

hoşbulduk canlar yerleştik sayılır hala ufak tefek işler var işe de başladım ama hayat çok güzel :) sizler nasılsınız topikte bir değişiklik var mı

herkes tatil modunda canımcım kimsecikler olmyor pek bugün biraz hareketlendik şükür ben gündüz temizlik gece gezme modundayım :)

herkes tatil modunda canımcım kimsecikler olmyor pek bugün biraz hareketlendik şükür ben gündüz temizlik gece gezme modundayım :)
ben de goncama işten sonra denize gidelim dicektim arkadaşı davet etmiş hevesim yarım kaldı kendimi çok değişik hissediyorum cnntrm ya sen de bilirsin muhtemelen o hissi hani sanki 2 yıl kapalı bi kutuda yaşamışım da ortaya yeni çıkmışım gibi kendimi aval aval etrafı izlerken buluyorum ne hale gelmişim cidden kafamı öne eğip yürümekten.

ben de goncama işten sonra denize gidelim dicektim arkadaşı davet etmiş hevesim yarım kaldı kendimi çok değişik hissediyorum cnntrm ya sen de bilirsin muhtemelen o hissi hani sanki 2 yıl kapalı bi kutuda yaşamışım da ortaya yeni çıkmışım gibi kendimi aval aval etrafı izlerken buluyorum ne hale gelmişim cidden kafamı öne eğip yürümekten.

:) aynen öyle oluyor canım alışveriş merkezlerine çarşıya pazara çıkınca falan uzaydan gelmiş gibi her yere bakıyor insan tek tek tüm mağazalara parklara her yere gitmek istiyorsun alışırsın yakında :) çok şükür kurtuldun artık

:) aynen öyle oluyor canım alışveriş merkezlerine çarşıya pazara çıkınca falan uzaydan gelmiş gibi her yere bakıyor insan tek tek tüm mağazalara parklara her yere gitmek istiyorsun alışırsın yakında :) çok şükür kurtuldun artık
aynen öyle :) bebek yapmaya nasıl karar vermiştin sen ? bi yanım istiyo bi yanım da hiç girişme o işlere yakın zamanda diyo şimdi

Back