2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

aynı günü bekliyoruz tatlım, ben kendimi dinlememeye çalışıyorum ama hayırlısı...
bayanlar bende aynı günü bekliyorum geçen gün dayanamadım test yaptım ama negatif çıktı kan testini yaptırmak için sabırsızlanıyorum

senin tercihin tabi bir şey diyemem ama şehsen ben olumsuz da çıksa neyle karşılaşacağımı bilip kendimi bu duruma hazırlamayı tercih ederdim yoksa aldırmak gibi bir düşüncem olmazdı hiçbir zaman

Ben söylemekten biktim mi digim yada sıkıldimmi digim bilmiyorm canm regli oldum bu ayda olmadi aylar aylari kovaliyo zaman geciyo iste öyle yeni bat vermiycem canim biraz ara vermek istiyorum inşallah gebelik gibi bi durum olursa söz yazicam kendinize iyi bakin

Canım benim bozma moralini öyle bu işte sabır çokça lazım olan bir şey elbet olacak ama beklemek biraz yorucu sadece hamile olmaya biraz daha yakinlastim diye düşünmeye çalış en hayırlı en doğru zamanda gelecek senin de meleğin tez zamanda bize güzel haber verirsin inşallah

Hayirlisi bakalim:)
Bana kalsa coktan test yaptirmistim esim tutuyor gunun gecerse yapariz diyor.
Bekletmeden gelsin insallah bebislerimiz :)

aahh ahh birileri hamileyiiiiim dese de topik şenlense herkes tatilde heralde canım kimsecikler kalmadı burda

insallah bekliyorum bende o gunleri :)))
Rabbim isteyen herkese en hayirli zamanda saglikli sihhatli salih evlatlar nasip etsin insallah...

Ben de tatilimin guzel gunlerini bitirsim simdi 15 ginlugune esimin koyune geldik. kis icin konserveler soslar falan hazirlayacagim, zaman gecmek bilmiyor burda

kv yanında biraz sıkıcı oluyor evet ama kışlık hazırlık için köy muhteşem ben evde konserve yapamıyorum en büyük tencerem düdüklü tencere onun içine de 3 bilemedin 4 kavanoz sığıyor harcanan emeğe değmiyor.. köyde yak dışarda kazanı wuhuuuu süper olur ne güzel kolay gelsin

heheh tesekkur ederim varmis kazan oyle dediler. ben yiyecekler kaynatilip kavanozlanip ters cevrilir saniyordum kazanda kavanozla birlikte pisiyormus. bakalim insallah guzel olurlar :)

heheh tesekkur ederim varmis kazan oyle dediler. ben yiyecekler kaynatilip kavanozlanip ters cevrilir saniyordum kazanda kavanozla birlikte pisiyormus. bakalim insallah guzel olurlar :)

senin bildiğin gibi de yapılıyor ama kazanda kavanozla pişince daha iyi sağlam tutuyor canım hadi rast gele

slm bayanlar. ben de sizler gibi hamile kalmak için uğraşıyorum ama 17 aydır sonuç yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…