selam kızlar merhaba bende 2015 için bebek planı yapanlardanım. Temmuz ayında bebek yapmaya karar verdik. Bu ay Yumurtlamayı yakaladım diye düşünüyorum ama kısmet bat 5 ağustos o zamana kadar beklicem. İnşallah nasipte varsa buraya da Hamileyim diye yazabilirim.
Hamilede olursun tatilede gidersin.. Bak bana hiç zorluk çekmiyorum :) istanbula döndükten sonra 2 gün dinlenip tekrar tatile gideceğiz.. Hamilelik hiç engel değil :) sende seneye acısını çıkarırsın bebişinleaynen öyle seneye hamile olursam zor olur diye bu tatili çok istemiştim kısmet değilmiş okullar açılmadan izinler gelirse yine gideriz ama gelir mi bilmiyorum
hayırlı olsun canım inşallah alırız güzel haberini[/QUOTE
Amin Canım Allah isteyen herkese istediği zaman nasip etsin
Hamilede olursun tatilede gidersin.. Bak bana hiç zorluk çekmiyorum :) istanbula döndükten sonra 2 gün dinlenip tekrar tatile gideceğiz.. Hamilelik hiç engel değil :) sende seneye acısını çıkarırsın bebişinle
Anasıyla babasından aldığı ortak özelliklerden biri olur :) biz çok severiz tatilleri,yıl içinde bile haftasonuna 1 gün ekleyebilirsek kaçarız hemen biyerlereinşallah tatlım siz de iyi geziyorsunuz maşallah o bebiş doğunca eve girmek istemeyecek şimdiden söyleyeyim de demedi deme
belli olmaz yumurtanın işi.. Sen hergünü değerlendir bu aralarCanlarımm merhaba bir süredir yoktum ne var ne yok?
benim yarın yumurtlama günüm ama sağ kasığımda yumurtalığım patlıcak gibi bi ağrı var.
bugün mü yumurtluyorum sizce?
Sağılasın canım zaten bu hafta her günü değerlendirmeye karar verdim.malum yumuttlama haftasıİ
belli olmaz yumurtanın işi.. Sen hergünü değerlendir bu aralar
Anasıyla babasından aldığı ortak özelliklerden biri olur :) biz çok severiz tatilleri,yıl içinde bile haftasonuna 1 gün ekleyebilirsek kaçarız hemen biyerlereee bu senede başbaşa son tatil dedik.. Benim izin sıkıntım yok zaten,eşimde ayarladı işlerini,ara ara çalışıyorda zaten..
Arkadaşlar yazamadım bi kaç gündür netim yoktu...bugün doktora gittim kocaman olmuş bebişim..6 cm ve büyük ihtimal oğluşum olacak... Hayırlısı tabi..
herşey yolunda..ilişkiyi sordu sorun olmaz dedi.. ultrason kağıdı bitmiş foto alamadık.. Elhamdülillah böyle çok rahatladım bi düşüğüm olduğu içim korkarak gidiyorum doktora 12+3 ikigünlül önden gidiyor... Rabbim herkese güzel haberler nasip etsin
Sağılasın canım zaten bu hafta her günü değerlendirmeye karar verdim.malum yumuttlama haftasıiki gündür çalışmalar tamgaz devam 3-4 gün daha böyle devam edip sonra kafamıza göre takılcaz bakalım.inşallah daha fazla bekletmez bebiş. Bana dua et canımmm
Canım gittim doktora hic bir sorun yok dedi.stres yapma dedi ama ışte bana zor geliyor.... Sabır sabır sabır...Canım hiç üzme kendini,herşeyde vardır bi hayır.. Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallaah.. Bi doktora görünün bakalım.. Biz bebek çalışmalarına başlamadan gittik doktora,bişey varsa çaresine bakalım diye.bişey çıkmaz inşallah kafan rahat eder.. Hiçbir sorun yokken sadece stres bile etkiliyor hormonlarımızı.. Çok zor ama kafana takmamaya çalış lütfen
anaaaa ben unuttum onuuuu.kız senden bat bekliyorum ne zamandır hayırsız..
Maşallah ikinci paşamız geliyooorrrArkadaşlar yazamadım bi kaç gündür netim yoktu...bugün doktora gittim kocaman olmuş bebişim..6 cm ve büyük ihtimal oğluşum olacak... Hayırlısı tabi..
herşey yolunda..ilişkiyi sordu sorun olmaz dedi.. ultrason kağıdı bitmiş foto alamadık.. Elhamdülillah böyle çok rahatladım bi düşüğüm olduğu içim korkarak gidiyorum doktora 12+3 ikigünlül önden gidiyor... Rabbim herkese güzel haberler nasip etsin
Oyyy maşallah çok rahatlamışsındır şimdi. Allah sağlıkla kycağına almayı nasip etsin miniğini.
Sanki senin bebiş oğlan bak. Herkesin bebişiyle ilgili hislerim var bakalım tutacak mı
anaaaa ben unuttum onuuuu.
adet oldum yumurtlama zamanı geldi daha bat vericem baya hayırsızmışım iyi gelip de ben doğurdum demiyom
benim bat 11 ağustosdu ama bi gün erken yanı bugün yumurtluyorum o yüzden 10 ağustos yaz canımsss
maşallah kuzuya bir paşamız daha mı oluyor ne :) bu aralar hiç kız haberi almadım zaten erkek senesi heralde.. inşallah sağlıcakla büyüsün kuzucuk annesinin göbüşünde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?